ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο μήνας ξεκινάει με την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, να δοκιμάσετε τα όρια σας και να πειραματιστείτε. Ο μήνας ξεκινάει με την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, να δοκιμάσετε τα όρια σας και να πειραματιστείτε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εντάσεις και προβλήματα στον ορίζοντα στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε πρόκειται για το ταίρι σας, είτε για μέλη της οικογένειας σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αφορμές να ξεσπάσετε σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντί γι αυτό, ρίξτε γέφυρες και γεφυρώστε τυχόν χάσματα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Μετά το μεσημέρι εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις. Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι, σήμερα αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά με τη σχέση τους. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Θα έχετε εμπνεύσεις σήμερα που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε με μεγαλύτερη άνεση και επιτυχία το έργο σας. Προσοχή όμως στην έξαρση του  εγωισμού σας! Οι πιο ευνοϊκές και παραγωγικές ώρες της μέρας είναι οι απογευματινές και οι βραδινές, καθώς θα ανακαλύψετε κάποια στοιχεία που θα σας επιτρέψουν να συνθέσετε το πάζλ που σας απασχολεί.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να έχετε σημαντική υποστήριξη από άτομα που σας εμπιστεύονται και εκτιμούν το έργο σας. Μην διστάζετε να στηριχτείτε σ αυτούς, γιατί μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε… Κατεβάστε τους ρυθμούς σας και μην αφήνεστε να σας παρασύρει το άγχος. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες ή για νέα φλερτ.                        

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μικρή ένταση θα καταγραφεί σήμερα με το ταίρι σας. Θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό για σας να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε να βάλετε τις φωνές. Από οικονομικής άποψης η μέρα σας είναι πολύ καλή, με την εξοικονόμηση δαπανών και την ρύθμιση χρεών. Προσέξτε μόνο λίγο περισσότερο την υγεία σας, μια και άγχος μπορεί να έχει επιπτώσεις.

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε ένα πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς σας και δείτε κατά πόσο έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε τους στόχους που είχατε θέσει. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Ως προς την σχέση σας, το πείσμα σας δεν σας αφήνει να δείτε τα βαθύτερα αίτια τις διαφοράς απόψεων με το ταίρι σας. Φανείτε διαλλακτικοί, γιατί η ένταση αυτή μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε δικά σας λάθη.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ασχοληθείτε με το περιβάλλον σας και τον χώρο που εργάζεστε, βάζοντας σε τάξη τα πράγματα. Η ακαταστασία δεν σας βοηθάει να αποδώσετε. Μην ξεχάσετε να βάλετε σε τάξη τα ηλεκτρονικά σας αρχεία! Αποφύγετε τα ταξίδια που δεν είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθούν σήμερα, γιατί στο δρόμο σας περιμένουν πολλά απρόοπτα…

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αλληλεπίδραση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν θα δρομολογήσουν αλλαγές, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο προσωπικό σας περιβάλλον που θα είναι προς όφελος σας. Ίσως να δεχτείτε μια πρόταση για μια θέση ευθύνης, την οποία δεν θα πρέπει να αρνηθείτε, ούτε όμως και να αποδεχτείτε χωρίς να προβληματιστείτε για τα κρυφά κίνητρα…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα συναίσθημα αδικίας ίσως σας καταβάλει και σας κάνει να αισθανθείτε σωματικά και ψυχικά εξοντωμένοι. Φροντίστε για ξεκούραση και αποσπάστε την προσοχή σας με κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση, μια και η μέρα μπορεί να φέρει δαπάνες από εκεί που δεν το περιμένατε ή να διογκώσει αιφνίδια το κόστος κάποιας δραστηριότητας σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάντε έρευνα σε βάθος και ενεργήστε με περίσκεψη…  Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία. Επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα. Βήμα-βήμα θα καταφέρετε να φέρετε την ζωή σας εκεί που θέλετε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παρασύρεστε από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσετε τριβές με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας.  Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα σας φέρει σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις, θα πρέπει όμως να εστιάσετε στα ουσιώδη και να αφήσετε κατά μέρος τις επουσιώδεις λεπτομέρειες. Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατενίστε με ελπίδα το μέλλον και οργανώστε το χρόνο σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι απαιτητική και οι αντοχές σας είναι πεσμένες. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις σήμερα και αφήστε την μέρα να σας δείξει τις προθέσεις της. Ίσως κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι τόσο ακίνδυνες ή ασφαλείς όσο φαίνονται. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετή η γκρίνια σήμερα στο σπίτι ή στα συναισθηματικά σας που σας ταλαιπωρεί και σας εκνευρίζει. Ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού σας για να αποσπάσετε την προσοχή σας. Φροντίστε επίσης τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθάνεστε εξαντλημένοι από την έντονη και κοπιαστική εβδομάδα που έχετε πίσω σας και χρειάζεστε ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεων σας. Φροντίστε να περάσετε χαλαρά και όμορφα την μέρα σας, με άτομα που σας αγαπούν.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Αποφύγετε την υπερβολική σιγουριά και τον αέρα του νικητή που σας δίνει   το πλανητικό σκηνικό και με συνέπεια και ρεαλισμό ασχοληθείτε με τα της δουλειάς σας. Μην παίρνετε παράλογα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά στο άμεσο μέλλον. Με υπομονή, επιμονή και χαμηλό προφίλ θα καταφέρετε να περάσετε τα σχέδια σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια πρωτότυπη ή πρωτοπόρα ιδέα σας μπορεί σήμερα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη μια τις αλλαγές που μπορούν να δρομολογηθούν στον τομέα της καριέρας σας. Χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η προσοχή σας πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε φλέγοντα ζητήματα σήμερα.  Ωστόσο είναι επίσης μια καλή ημέρα για την έντονη μελέτη ή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αν χρειαστεί να καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια σήμερα, θα πρέπει να αφορά τη διασφάλιση της πλήρους τήρησης των αξιών ή των κανόνων του χώρου που κινείστε επαγγελματικά. 

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μπορεί να πάει καλά και χωρίς τη παρουσία σας! Θα ήταν καλό για σας να αλλάξετε περιβάλλον, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να διευρύνετε τις απόψεις σας για τη ζωή και να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Μην χάσετε την ευκαιρία να έχουν την ξεκούραση που χρειάζεστε

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας σήμερα, θα πρέπει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο έργο σας και πιστοί στα ιδεώδη σας. Μην ενδίδετε σε κάθε νέα πειρασμό. Η λογική σε συνδυασμό με τη διαίσθηση εγγυώνται για το ζώδιο σας την απόλυτη επιτυχία! Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα οξυδερκείς και ευαίσθητοι.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη χάνετε την ευκαιρία να διδαχτείτε κάτι νέο! Για να καταλάβουμε τις αρετές κάποιου ατόμου, δεν πρέπει να προβάλετε τις δικές σας απόψεις και τους κανόνες επάνω του. Αφήστε το ελεύθερο να εκφραστεί! Το πρώτο μισό της μέρας θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις για να μην εκτεθείτε.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βάλτε το «εγώ» σας κατά μέρος και αρχίστε να ακούτε τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλωνΑυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη ισορροπία του πράγματος. Αν αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο πρόβλημα, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε μια αντισυμβατικό προσέγγιση. Προσπαθήστε ωστόσο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε σήμερα! Αποστασιοποιηθείτε από τις ανησυχίες σας με ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρώτο μισό της ημέρας υπόσχεται πολύ δουλειά ή ένα δύσκολο στο χειρισμό του ζήτημα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο εργασιακό θέμα ή μια μικρή επιπλοκή που να αφορά θέμα υγείας. Μην επιβάλλεστε με αυστηρότητα στους γύρω σας και μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας! Λάθη και παραλείψεις κάνουμε όλοι! Δείξτε κατανόηση και προχωρήστε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κύριος στόχος σας θα πρέπει να είναι να περάσει το πρωί χωρίς μεγάλα προβλήματα. Η μέρα μπορεί να σας επιφυλάσσει μια επαγγελματική αποτυχία, κάποια πρόβλημα υγείας ή μια ξαφνική επιδείνωση των προσωπικών σας σχέσεων. Θα χρειαστεί ηρεμία και γαλήνη για να επιτρέψετε στο σώμα και το μυαλό σας να χαλαρώσει πραγματικά.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρωινό υπόσχεται να είναι ήρεμο. Επικοινωνήστε με άτομα που σας ενδιαφέρουν και μην προσπαθήσετε να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες. Απολαύστε απλά τη μέρα χωρίς νέους στόχους. Καλύτερα να αποφεύγεται νέα ξεκινήματα σήμερα!  Η διαίσθηση και η ηρεμία θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε το βαθμό υλοποίησης αλλά και τα προβλήματα στα τρέχοντα σχέδια σας.

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η δουλειά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τον κόσμο να γυρίζει: μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για νέους φίλους και νέα πράγματα στη ζωή σας. Τακτική σας ως προς τον κοινωνικό κύκλο θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά. Και βέβαια υπάρχει και το σπίτι και η οικογένεια σας, με την θαλπωρή που δεν μπορεί να σας προσφέρει κανείς άλλος.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα το σύμπαν φαίνεται να παίζει με τα νεύρα ή με τις αντοχές σας! Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματά, γιατί δεν θα έχετε εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα. Χρειάζεται ψυχραιμία!  Αποφύγετε επίσης να δώσετε υποσχέσεις γιατί πολλοί από τους υπολογισμούς σας θα είναι αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι , κάτι που θα συνειδητοποιήσετε αρκετά αργότερα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το ενδιαφέρον σας προσελκύουν σπάνιοι και μοναδικοί για την ποιότητα τους άνθρωποι με αντισυμβατικούς τρόπους σκέψης και δράσης.  Αν έχετε γεννηθεί στα μέσα Απριλίου, η τάση αυτή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ισχυρή, ωθώντας σας να αναλάβετε ασυνήθιστα για σας ρίσκα! Δεν είναι όμως η κατάλληλη χρονική στιγμή για ανάληψη υπέρμετρων ρίσκων…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να επιβληθείτε στα συναισθήματά σας και να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην εργασία σας. Ακόμη και όταν πρόκειται για την προσωπική σας σχέσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε την άμεση και ανοιχτή προσέγγιση.  Αν ασχολείστε με την έρευνα σε κάποιον επιστημονικό τομέα, την μηχανολογία ή τα ηλεκτρονικά, μπορεί να καταλήξει σε μια αντισυμβατικό ιδέα σήμερα, που θα έχει μια μικρή γεύση ιδιοφυΐας ή τρέλας…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…