ΚΡΙΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Ο πρώτος μήνας του φθινόπωρου είναι ένας καλός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, καθώς είστε ανανεωμένοι μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές και επιστρέψατε με όρεξη για δράση στη δουλειά! Με τον Ήλιο να διέρχεται από τον οίκο της εργασίας σας μέχρι τις 23 του μήνα, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά τα όποια ταλέντα σας, και ίσως σας δώσουν διεξόδους που δεν φανταζόσασταν.

 

Όσοι από εσάς ταλαιπωρείστε από την ανεργία, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κυνηγήσετε το όνειρο, να ενταχθείτε και πάλι στην αγορά εργασίας. Φροντίστε να προβάλετε το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που σας διακατέχει, για να βελτιώσετε τις προοπτικές πρόληψης σας. Για τους υπόλοιπους, τους επαγγελματικά ενεργούς του ζωδίου σας, είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις για όσους αποβλέπουν σε καριέρα και προσβλέπουν σε προαγωγές!

 

Μετά τις 14 του μήνα έχετε εύνοια στις συνεργασίες, οπότε μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για νέες και επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι η περίοδος που σας ευνοεί επίσης στις διαπραγματεύσεις νέων συμβάσεων και συμβολαίων, η υπογραφή των οποίων θα αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησης σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή το εισόδημά σας, εάν είστε υπάλληλοι.

 

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο θα θελήσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα αγνοήσετε επιδεικτικά την συλλογικότητα και το κοινό συμφέρον. Αυτό μπορεί να σας βάλει όμως σε μπελάδες, καθώς δεν θα λείψουν οι προστριβές και οι διαφωνίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Προς τα τέλη του μήνα ίσως να αισθανθείτε μια απειλή από τον ανταγωνισμό, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε όλα τα εχέγγυα να τα βγάλετε πέρα!

 

Τα χρήματα φαίνεται να εισρέουν στο πορτοφόλι σας με μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια του μήνα, για όσους αποτελούν τμήμα ομάδας εργασίας. Για τους «μοναχικούς λύκους» τα πράγματα θα είναι κάπως πιο δύσκολα…

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Στην συναισθηματική σας ζωή, το πρώτο μισό του μήνα είναι μάλλον υποτονικό, πιθανότατα επειδή είστε αφοσιωμένοι στην δουλειά σας. Λόγω της έντονης επιρροής της Παρθένου την περίοδο αυτή του μήνα, θα είστε πιο ψυχροί και απόμακροι, πιο προσγειωμένοι, πεζοί θα έλεγα αλλά και με αναλυτική σκέψη για τα υπέρ και κατά της σχέσης ή του γάμου σας. Εάν δεν είστε δεσμευμένοι, το πρώτο μισό του μήνα αναλώνεστε στο να κριτικάρετε και να γκρινιάζετε για τα κακά των σχέσεων. Μπορεί επίσης να δίνετε μια πιο άκαμπτη εικόνα στους επίδοξους νέους συντρόφους σας, καθώς θα έχετε πολλούς απαράβατους όρους επικοινωνίας και συμπεριφοράς, που θα απωθούν όσους ενδιαφέρονται να σας πλησιάσουν.

 

Ευτυχώς για σας, στις 14 Σεπτεμβρίου οι Αφροδίτη και Ερμής εγκαταλείπουν την Παρθένο και περνάνε στον Ζυγό και στον 7ο οίκο σας, σ αυτό του γάμου και της συντροφικότητας! Θα τους ακολουθήσει και ο Ήλιος, ο οποίος κυβερνά τον 5ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας (έρωτας, σχέσεις και φλερτ) μετά τις 23 του μήνα. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, στις 28 Σεπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στον 7ο οίκο σας!

 

Έτσι λοιπόν, το δεύτερο μισό του μήνα είναι ρομαντικό, παθιασμένο και σαγηνευτικό! Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, οργανώνοντας ρομαντικές στιγμές ή αποδράσεις, ενώ οι αδέσμευτοι ανασκουμπώνεστε και αναζητάτε το ταίρι των ονείρων σας. Οι συναισθηματικές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν το διάστημα αυτό και να επιστρέψει το ερωτικό πάθος στην ζωή σας!

 

Και η κοινωνική σας ζωή θα είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσα, με προσκλήσεις σε πάρτι, εξόδους με φίλους, διασκέδαση και ποτά! Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να ξεσπάσουν κάποιες διαφωνίες με φίλους και συντρόφους, καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απορροφούν τελείως.

 

 

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

 

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

 

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2022

Επαγγελματικά &nd…