ΚΡΙΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξουν αλλαγές για αρκετούς από εσάς στον τομέα της καριέρας σας, και θα αισθανθείτε πίεση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις! Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, στην καρδιά του καλοκαιριού, καθώς θα ανατραπούν οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας, οικογένειας και ελεύθερου χρόνου…  Η έκλειψη Ηλίου στις 2 του μήνα πραγματοποιείται στον οίκο που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, το σπίτι και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Ενδεχομένως το διάστημα αυτό να υπάρξει κάποιο γεγονός που θα σας αναγκάσει να αναδιοργανώσετε την οικογενειακή σας ζωή, πριν ασχοληθείτε σοβαρά με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ο Ερμής, κυβερνήτης του 6ου  οίκου (εργασία και υγεία) θα είναι ανάδρομος από τις 8 του μήνα και μετά. Ανάδρομος όμως είναι και ο Κρόνος, κυβερνήτης του 10ου οίκου (καριέρα, κοινωνικοί και επαγγελματικοί στόχοι και φήμη). Στον 10ο  οίκο συντελείται επίσης η Σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου. Λόγω όλων αυτών των όψεων, δεν θα ήταν σοφό να κάνετε βιαστικά βήματα στην καριέρα σας. Μπορείτε όμως και πρέπει να αναθεωρήσετε επαγγελματικούς στόχους και να αναπροσαρμόσετε μακροχρόνια σχέδια καριέρας. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει ανακατατάξεις σε διοικητικό επίπεδο στον επαγγελματικό σας χώρο ή στις συνεργασίες σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις στρατηγικές σας. Αναλύστε πιθανότητες, ευκαιρίες και πάρτε αποφάσεις, λαμβάνοντας υπόψη σας το απώτερο μέλλον και όχι την παρούσα χρονική στιγμή! Από άποψη οικονομικών, ενδεχομένως να υπάρξουν ανησυχίες και ανασφάλειες ακόμη και προστριβές μέσα στο σπίτι ή με τους συνεταίρους σας! Αναθεωρήστε τις προτεραιότητες σας, αναφορικά με τα έξοδα σας.

 

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Σχετικά με τα ερωτικά σας, ο Ιούλιος είναι ένας καυτός μήνας! Ο 5ος οίκος σας, αυτός που αφορά τον έρωτα, την αγάπη και τα φλερτ, φιλοξενεί κατά τη διάρκεια του μήνα πλήθος πλανητών, όπως είναι ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μέχρι τις 2 Ιουλίου, ο Ερμής μέχρι τις 23 του μήνα και η Αφροδίτη μέχρι τις 28! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είστε γοητευτικοί, ακατανίκητοι και ρομαντικοί! Δεν περιμένετε για να δράσετε, αλλά το πολύ πάθος μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, ιδίως μετά τις 10 του μήνα… Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 5ο οίκο σας μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα επικοινωνιακής φύσης στις συναισθηματικές σχέσεις σας και όχι μόνο. Η πορεία της Αφροδίτης ευνοεί ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί. Η ζωή στην οικογένεια θα είναι πολύ πιο αρμονική! Σε γενικές γραμμές όμως, οι περισσότεροι του ωροσκοπίου σας θα ενδιαφέρονται περισσότερο για την συναισθηματική τους ασφάλεια και κάλυψη, παρά για εφήμερες γνωριμίες και αμφίβολες σχέσεις, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις κινήσεις των ελεύθερων του ζωδίου σας.

 

Σημαντικοί αριθμοί

 

4, 7, 12

Σημαντικές ημερομηνίες

 

1, 3, 4, 7, 27

 

Συμβουλή

 

Η οικογενειακή ζωή, οι υποχρεώσεις σας έναντι των αγαπημένων σας προσώπων ή ενδεχόμενες επισκευές στο σπίτι θα σας είναι βάρος αυτό το μήνα. Όλα όμως θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι καταστάσεις θα ισορροπήσουν και πάλι. Πρέπει ωστόσο να εμπλακείτε ενεργά και συναισθηματικά για να δώσετε λύσεις!

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός -Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά &nd…