Κριός – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/9 έως και 6/10/2019!

Επαγγελματικά – καριέρα

Ο ουρανός στο Ταύρο στον 2ο οίκο  προκαλεί ανατροπές. Πολλά απ’ αυτά που θα συμφωνήσετε από τα μέσα της εβδομάδας το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύσουν, ή θα χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς και μεταχείρισης. Το σίγουρο είναι πως δεν θα εισπράξετε αυτά που αξίζετε και θα δουλέψετε για να πετύχετε κάποιον άλλο στόχο, που μέχρι τώρα δεν είχατε στα σχέδια σας. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει για κάποιους τομείς της ζωής σας και θα προχωρήσετε γρήγορα να βελτιώσετε κάποια πράγματα.
Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπου θα έχετε αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να φροντίστε όταν πάτε για ψώνια να έχετε προγραμματίσει από πριν τι θα αγορές θα κάνετε για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Εντάσεις και εκνευρισμό θα σας επιφέρει το πλανητικό σύστημα το πρώτο επταήμερο του μήνα. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις και έχετε πολλά προβλήματα να ξεκαθαρίσετε. Με το τετράγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιο σας, θα αισθανθείτε τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφο σας και θα ξεσπάσετε έντονα γιατί είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι.
Η ανάγκη που νοιώθετε εσείς που είστε μόνοι για αλλαγή στα αισθηματικά σας θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις οι οποίες δεν θα σας προσφέρουν αυτά που θέλετε και θα έχουν μικρή διάρκεια. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Κριοί, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία  η Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον 7ο οίκο. Ένα πρόγραμμα καθημερινής άσκησης θα σας βοηθήσει να είστε σε φόρμα και καλή διάθεση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …