Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2020

Σάββατο 01.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ο μήνας ξεκινάει με την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, να δοκιμάσετε τα όρια σας και να πειραματιστείτε. Ο μήνας ξεκινάει με την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, να δοκιμάσετε τα όρια σας και να πειραματιστείτε

 

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Κατεβάστε λίγο τους τόνους με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό και προσέξτε την συμπεριφορά σας, όταν και εάν πρόκειται να έρθετε σήμερα σε επαφή με άτομα που καθορίζουν τη τύχη σας …Αποφύγετε τις αιχμηρές και ανώφελες κρίσεις για συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα παρεξηγηθείτε και ίσως όχι άδικα.

Δευτέρα 03.08.2020 (Πανσέληνος στον Υδροχόο)

Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις τρέχουν, το μυαλό σας όμως είναι στα ταξίδια, την διασκέδαση και τις καινούργιες εμπειρίες που θέλετε να αποκομίσετε. Αν μπορείτε να τα συνδυάσετε, ακόμη καλύτερα. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φιλικές συναναστροφές και χαλάρωση. Τυχόν προβλήματα με το ταίρι σας μπορούν σήμερα να γεφυρωθούν.

Τρίτη 04.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η μέρα σε γενικές γραμμές είναι ευνοϊκή για σας και τα συμφέροντα σας. Μην ξεχνάτε να συγχωρείτε άτομα που μπορεί να σας έβλαψαν απερίσκεπτα. Αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αφεθείτε και επικοινωνήστε, χωρίς αναστολές και μύχιες σκέψεις. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά.

 

Τετάρτη 05.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των τεκταινόμενων, αλλά έχετε ανάγκη και από κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Φροντίστε τον εαυτό σας! Κάποια ένταση ίσως να παρατηρηθεί με το ταίρι σας, που θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικοί χειρισμοί και ένας ειλικρινής διάλογος.

 

Πέμπτη 06.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η μέρα προσφέρεται για επαναξιολόγηση της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας πορείας και την επαναχάραξη της μελλοντικής σας διαδρομής. Το ταίρι σας θα είναι έτσι και αλλιώς απασχολημένο σήμερα… Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σας απασχολεί καθ όλη την διάρκεια της μέρας. Ιδιαίτερα έντονο θα είναι για όσους είχαν ένα πρόσφατο χωρισμό ή την διάλυση μιας συνεργασίας!

Παρασκευή 07.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείστε να δουλέψετε. Μια θετική αλλαγή βρίσκεται μπροστά σας με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Κάποια πράγματα δεν σας βγαίνουν όμως όπως τα προγραμματίσατε και δεν σας χωρά ο τόπος. Χαλαρώστε και θα βρείτε τις λύσεις που ενδείκνυνται…

 

Σάββατο 08.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Είστε ακάματοι και το μυαλό σας δεν ξεκουράζετε ποτέ. Οι φοβίες σας δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη στιγμή! Αποβάλετε αρνητικά συναισθήματα και φοβίες για το μέλλον και αφεθείτε στο τώρα και το σήμερα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ευχαρίστηση, αλλά και την πραγματική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Κυριακή 09.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Με ομαδική δουλειά μπορείτε να καταστρώσετε να μελλοντικά σας σχέδια, να εξερευνήσετε τα καινούργια δεδομένα στο χώρο δουλειά σας και να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε στο μέλλον. Για την επιτυχή επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται η αντισυμβατική και η ανατρεπτική προσέγγιση των καταστάσεων.

 

Δευτέρα 10.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χαράξατε. Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σας, γιατί κάποιοι σας θεωρούν εγωιστές και θα σας το δείξουν κατάμουτρα… Φροντίστε τα λεγόμενα σας και οι υποσχέσεις που δίνετε να συνάδουν με τις πράξεις σας. Σε αντίθετη περίπτωση κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα.

 

Τρίτη 11.08.2020 (Σελήνης τον Ταύρο – σε χάση)

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χαράξατε. Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σας, γιατί κάποιοι σας θεωρούν εγωιστές και θα σας το δείξουν κατάμουτρα… Φροντίστε τα λεγόμενα σας και οι υποσχέσεις που δίνετε να συνάδουν με τις πράξεις σας. Σε αντίθετη περίπτωση κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα.

 

Τετάρτη 12.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Εντάσεις και προβλήματα στον ορίζοντα στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε πρόκειται για το ταίρι σας, είτε για μέλη της οικογένειας σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αφορμές να ξεσπάσετε σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντί γι αυτό, ρίξτε γέφυρες και γεφυρώστε τυχόν χάσματα.

 

Πέμπτη 13.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Οι πρωινές ώρες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, μια και η μέρα σας ξεκινάει με εκνευρισμούς στο σπίτι. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, ας πούμε προγραμματίζοντας μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, όποτε και αν είναι αυτές! Αμέσως θα φτιάξει η διάθεση σας!

 

Παρασκευή 14.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον περίγυρό σας σήμερα, εργασιακό ή προσωπικό. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα βγείτε χαμένοι… Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διατηρείτε τις καλές κοινωνικές σας σχέσεις και να αποφεύγετε συγκρούσεις ή την εμπλοκή σας σε ξένες υποθέσεις. Θα σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες.

 

Σάββατο 15.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε στα τυφλά και αυτό σας εκνευρίζει. Πολύ σύντομα όμως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε τις προθέσεις των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Διατηρήστε μια αισιόδοξη ματιά, ότι και να συμβεί σήμερα, και προσπαθήστε να διακρίνετε και να αναδείξετε το θετικό των αλλαγών που θα σας επιβληθούν.

 

(Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος μέχρι τις 14.01.2021)

Κυριακή 16.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Θα σημειωθεί μια αμοιβαία δυσαρέσκεια με το ταίρι σας σήμερα, κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ άσχημη τροπή, εάν δεν είσαστε και οι δύο προσκολλημένοι στη σχέση. Αποφύγετε την άκαμπτη στάση, γιατί ένα πρόβλημα με το ταίρι σας ή μέλος της οικογένειας σας επανέρχεται δριμύτερο και κινδυνεύετε με πόλεμο χαρακωμάτων.

 

Δευτέρα 17.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Χωρίς την συνδρομή τρίτων προσώπων δεν μπορείτε να προχωρήσετε σήμερα κάποια ζητήματα επαγγελματικής φύσης. Αυτό όμως δεν θα είναι η ιδανική για σας λύση, μια και πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας… Ωστόσο η διαισθητική και διορατική σας πλευρά μπορεί να σας γλυτώσει από σημαντικά προβλήματα!

 

Τρίτη 18.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις για το πώς να κινηθείτε σήμερα, αν και τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα! Κινηθείτε με βάση τη κοινή λογική και όλα θα πάνε καλά. Ευνοϊκές θα είναι οι απογευματινές ώρες της μέρας, κατά τις οποίες μπορείτε να βρείτε την ισορροπία, την ηρεμία και σημαντικές στιγμές χαλάρωσης με φιλικά πρόσωπα.

 

Τετάρτη 19.08.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Μην χάνετε άσκοπα χρόνο και ολοκληρώστε το έργο που έχετε στα χέρια σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή! Παραμερίζετε την προσωπική σας ευχαρίστηση ή τις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Πέμπτη 20.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η αποφασιστικότητα σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα των δικών σας ατόμων είναι καθοριστικής σημασίας σήμερα. Αποφύγετε όμως ακρότητες, όπως η εριστικότατα ή η υπερβολική επιθετικότητα. Η δυσαρέσκεια φουντώνει μέσα σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να έρθετε σε αντιπαράθεση ή σύγκρουση με άτομα ισχυρότερα από σας.

 

Παρασκευή 21.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες σήμερα και να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας σε ασυνήθιστους για σας χρόνους! Σ αυτό θα σας βοηθήσουν οι πληροφορίες που έχετε συλλέξει… Απροσδόκητα γεγονότα υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ταράξουν την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

Σάββατο 22.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Υπάρχει μια έντονη δυσφορία που σας βασανίζει σήμερα και έχει τις ρίζες της στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως να οφείλεται στη σχέση σας με το ταίρι σας ή με ένα απόγονό σας. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς. Στοχαστείτε, μελετήστε τα δεδομένα, κάντε ενδεχομένως μια μικρή βόλτα για να ανανεωθείτε και μετά χαράξτε πορεία δράσης!

  

Κυριακή 23.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Αφήστε τη γκρίνια και τη μιζέρια για όσα σας λείπουν και απολαύστε όσα καλά έχετε στη ζωή σας, και κυρίως, δείξτε ευγνωμοσύνη στα άτομα που σας στηρίζουν με την παρουσία τους. Είναι ίσως η κατάλληλη χρονική στιγμή να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

  

Δευτέρα 24.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Μετά το μεσημέρι εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις. Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι, σήμερα αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά με τη σχέση τους. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία.

 

Τρίτη 25.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Ευχάριστα νέα θα φέρει η μέρα για όσους από το ζώδιο σας έχουν επαφή με το εξωτερικό και βρίσκονται σε αναμονή μιας απάντησης. Ίσως να υπάρξει η ξαφνική ανάγκη να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο επαγγελματικό ταξίδι σήμερα, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στο δρόμο.             

 

Τετάρτη 26.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Προβλήματα οικογενειακά ή επαγγελματικά, ανάλογα τι αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της μέρας και ζητούν επιτακτικά λύσεις! Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά!

 

Πέμπτη 27.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματος σας θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε τη παρόρμηση να καταφύγετε αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση.

 

Παρασκευή 28.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική! Καλύτερα να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια για τον εαυτό σας, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε σε εχθρικά πυρά χωρίς λόγο.

 

 

Σάββατο 29.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουν δανεικά… Θα ήταν προτιμότερο να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, παρά να δανείσετε χρήματα. Έχετε μια τάση να παραβλέπετε τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχουν οι αποφάσεις σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί θα χάσετε πολλά!!!

 

 

Κυριακή 30.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται όπως ελπίζατε, αποφύγετε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Είναι δύσκολο να σας ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείτε να παρακάμψετε εμπόδια και να προχωρήσετε στο δρόμο που χαράξατε.

 

 Δευτέρα 31.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα βλέπετε όλα μαύρα αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και βρείτε την αισιοδοξία σας να παλέψετε. Η μέρα προσφέρεται για κινήσεις που θα έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας και προοιωνίζονται εξαιρετικά αποδοτικές.         

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…