Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2022

Κυριακή 01.05.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά! Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συναίσθημα να κάνετε…

Δευτέρα 02.05.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σας. Το χιούμορ σας ωστόσο είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο, και καλό θα ήταν να το προσέξετε σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί από αφέλεια θα ενοχλήσετε κάποιον, που θα σας το κρατήσει μανιάτικο και θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα. Στον οικονομικό τομέα, ίσως διαπιστώσετε σήμερα, ότι παρά τις προσεκτικές σας κινήσεις, τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, όσο φανταζόσασταν.

Τρίτη 03.05.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

Τετάρτη  04.05.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Την ηρεμία της μέρας εκμεταλλευτείτε την για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες δράσεις σας. Επίσης, είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων με το ταίρι σας, όσοι είστε παντρεμένοι, ή να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους απογόνους σας, αναλαμβάνοντας δράσεις μαζί τους και συζητώντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σα ενοχλούν στην σχέση.

Πέμπτη  05.05.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Φροντίστε να διατηρείτε καλό επίπεδο επαφών με άτομα που είναι σημαντικά για το επαγγελματικό σας μέλλον, ακόμη και αν δεν συμμερίζεστε απόλυτα τις απόψεις τους . Κάποιες εντάσεις ή μικρά προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, σήμερα μπορούν και πρέπει να επιλυθούν. Προσοχή όμως όταν συναλλάσσεστε με ανέντιμα άτομα!

Παρασκευή  06.05.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνετε την σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την ανάγκη να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση σας. Ρυθμίστε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε τον χρόνο να το ασχοληθείτε σοβαρά.

Σάββατο  07.05.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται σήμερα, και όχι μόνο αυτή! Η μέρα προσφέρεται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει  κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη! Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς που θα σας περιβάλουν. Αλλά και στα οικονομικά σας μπορούν να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με την αύξηση του εισοδήματος σας. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή των διακοπών σας θα σας αναπτερώσει ψυχικά!

Κυριακή 08.05.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Κάποιο συμβάν θα σας απογοητεύσει και θα σας αποκαρδιώσει, να θυμόσαστε όμως ότι αύριο είναι μια άλλη μέρα και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Αναζητήστε καινούργιες ιδέες ή κάντε νέες επιλογές στην ζωή σας για να μπορέσετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που πια δεν σας εκφράζει. Μην κάνετε όμως βιαστικές και αψυχολόγητες ενέργειες.

Δευτέρα  09.05.2022 (Σελήνη στους Λέοντα – σε γέμιση)

Είναι μια μέρα που η ονειροπόληση μπορεί να είναι αποδεκτή, μέχρις ενός ορίου τουλάχιστον. Γιατί θα υπάρξει η στιγμή που θα χρειαστεί να συνδράμετε σε κάποιο δικό σας άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, και εάν είστε χαμένοι στα συννεφάκια σας, δεν θα προσφέρετε ιδιαίτερες υπηρεσίες. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα σε μια εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ή σε κοινά επιχειρηματικά κεφάλαια. Όσο για τους αδέσμευτους, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και μη τους δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες!

Τρίτη 10.05.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής – Ανάδρομος μέχρι τις 03.06.2022)

Κάποιο προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Τετάρτη 11.05.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Θα είναι πολύ δύσκολο για σας να συνεργαστείτε σήμερα και να κινηθείτε μέσα σε ομάδες εργασίας, καθώς η ευθυγράμμιση των πλανητών πλήττει σοβαρά την ψυχική σας ισορροπία! Προσέξτε τα λεγόμενα σας, γιατί θα κάνετε πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα σας. Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά ή επανεξετάζοντας τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, λειαίνοντας το έδαφος και εξαλείφοντας πιθανά προβλήματα.

Πέμπτη 12.05.2022 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση.  Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε.

Παρασκευή 13.05.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα και θέλετε να διασκεδάσετε και να σπάσετε πλάκα. Όσο δεν σας εμποδίζει να βγάλετε την δουλειά σας στην ώρα της, η ευχάριστη αυτή διάθεση σας είναι μια ευλογία! Χώρια που μπορείτε να βοηθήσετε και να καθοδηγήσετε κάποιο δικό σας άτομο σε δικά του προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση και πιο καθαρό μυαλό!

Σάββατο 14.05.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Μην επιτρέπετε το στρες στην δουλειά να σας συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σας ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Κυριακή 15.05.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Κάτι θα σας αναστατώσει σήμερα και θα σας χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σας, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα. Η μέρα σας θα είναι παράλληλα εξαιρετικά φορτωμένη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Διατηρήστε την καλή σας ψυχολογία, όσο μπορείτε, και αφοσιωθείτε στη δουλειά.

Δευτέρα 16.05.2022 (Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό)

Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να θυσιάσετε τουλάχιστον μέρος του προγράμματος σας για χάρη τους. Κάντε το με την ψυχή σας. Σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεστε αρκετά ασφαλής στην σχέση σας και διαισθάνεστε η ισορροπία να έχει επανέλθει. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και επαναπαύεστε, μια και οι σχέσεις, όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή, εξελίσσονται και μεταβάλλονται.

Τρίτη 17.05.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Έχετε μια τάση φυγής σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα καυτά θέματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής. Με το να χώνετε το κεφάλι σας στην άμμο όμως δεν θα αποφύγετε τίποτε. Αντίθετα, η όποια καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αγωνιστείτε για όλα εκείνα που πιστεύετε.

Τετάρτη 18.05.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

Πέμπτη 19.05.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

Παρασκευή 20.05.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η μέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εάν δεν τα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, καθώς θα έχετε την παρόρμηση να σκαλίζετε και να επανέρχεστε σε επώδυνα θέματα, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα. Εργασιακά, φροντίστε να μην κωλυσιεργείτε χωρίς λόγο και αιτία, καθώς θα μείνετε πίσω. Το απόγευμα ενδείκνυται για ρομαντισμό! Οι δεσμευμένοι βγείτε με το ταίρι σας κάπου ρομαντικά  για δείπνο. Οι αδέσμευτοι, είναι μια πολύ καλή μέρα να βγείτε για πρώτο ραντεβού με ένα νέο σας φλερτ.

Σάββατο 21.05.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Κυριακή 22.05.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Διαπιστώνετε κάπως καθυστερημένα ότι το χάσμα στην σχέση σας έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Στον οικονομικό τομέα, κάποιες επενδύσεις σας δείχνουν τους πρώτους τους καρπούς, κάτι που σας έχει χαροποιήσει. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα και το μέλλον θα σας φέρει πολλά θαυμαστά…

Δευτέρα 23.05.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μια σημαντική νίκη θα καταγράψετε έναντι των αντιπάλων σας και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται… Προσέξτε τα λόγια σας σήμερα,  γιατί εύκολα μπορείτε να πληγώσετε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας και να βλάψετε τις σχέσεις σας. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διακοπής σχέσεων λόγω παρεξηγήσεων.

Τρίτη 24.05.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Αποφύγετε με κάθε τρόπο διαπληκτισμούς σήμερα ! Ένας καυγάς που εκ πρώτης όψεως θα σας φαίνεται μικρός και ασήμαντος, μπορεί να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, όποιες και να είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείτε. Από την άλλη, εάν είχατε ψυχρανθεί με κάποιο φιλικό πρόσωπο τελευταία, σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Γενικά, καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας με φίλους, οικογένεια ή με το ταίρι σας, σε ένα ασφαλές για σας περιβάλλον.

Τετάρτη 25.05.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

H σημερινή Σελήνη στον Κριό προκαλεί εμπόδια στον τομέα των σχέσεων! Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσετε τη διατηρήσετε. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά.

Πέμπτη 26.05.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο  να σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά! Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία.

Παρασκευή 27.05.2022 (Σελήνη στον Ταύρο– σε χάση)

Η μέρα θα αποτελέσει σημείο καμπής για τη ζωή σας! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μια σε βάθος συζήτηση που να προδιαγράψει το οικογενειακό σας μέλλον, τη μοίρα της αισθηματικής σας σχέσης ή μιας σχέσης με ένα πολύ σημαντικό για σας πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνουν εμφανή κάποια μεγάλα οικονομικά βάρη που θα κλιθείτε να επωμιστείτε στο άμεσο μέλλον.

Σάββατο 28.05.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Μην εμπιστεύεστε σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχετε εσείς και να σας οδηγήσουν χωρίς να το θέλουν σε λανθασμένες επιλογές. Ίσως όμως και κάποιοι κατ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σας, να θελήσουν να σας παραπλανήσουν εσκεμμένα από καθαρή ζήλια. Επικοινωνιακά, φροντίστε να διατηρήσετε πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σας!

Κυριακή 29.05.2022 (Σελήνη στους Ταύρο – σε χάση)

Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεστε δικαιωμένοι για την σκληρή δουλειά και την υπομονή σας. Δεν υπάρχει όμως καιρός για χαλάρωση και εφησυχασμό. Έχετε επίσης το νου σας στους γύρω σας και αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα με την συμπεριφορά σας. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει…

Δευτέρα 30.05.2022 (Νέα Σελήνη στους Διδύμους)

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Τρίτη 31.05.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…