Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο μήνας ξεκινάει με πολύ έντονη δράση και η μέρα προσφέρεται για οτιδήποτε σας εξιτάρει. Είστε πρωταθλητές στον έρωτα, προσέξτε όμως τις υπερβολές!

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι κεραίες σας θα είναι τεντωμένες σήμερα και θα συλλαμβάνετε τις λεπτές εκείνες δονήσεις που θα σας επισημαίνουν ότι μια μηχανορραφία εξυφαίνεται στον χώρο της δουλειάς …

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας θα είναι αρκετά ρουτινιάρικη, κάτι που δεν θα σας ενθουσιάσει ιδιαίτερα! Είναι όμως κάποια πράγματα που θα πρέπει να γίνουν…

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι ανάγκη να διαφυλάξετε την αρμονία στη σχέση σας και να αποφύγετε διαπληκτισμούς με το παραμικρό. Δείτε το ταίρι σας σαν προέκταση του εαυτού σας και όχι σαν αντίπαλό σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Είναι μια κρίσιμη ημέρα για τις σχέσεις σας, μια και κάτι αλλάζει σε μια πολύ σημαντική για σας σχέση. Φροντίστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και σύνεση…

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατά το δεύτερο μισό της μέρας θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες σοβαρές καταστάσεις, οπότε είναι πολύ σημαντικό να μην προτρέχει η γλώσσα σας της διανοίας…

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νωρίς το πρωί θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε ένα περίπλοκο θέμα που σας βασανίζει. Τις βραδινές ώρες μετατρέπεστε σε μηχανή του σεξ…

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή στην σύνταξη και την υπογραφή σημαντικών εγγράφων χωρίς να είστε απόλυτα σίγουροι για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Τα δημιουργικά σας ταλέντα και η εφευρετικότητα σας θα λάμψουν και σεις θα δίνετε με ευκολία λύσεις σε κάθε τι που θα προκύπτει…

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η έμπνευση σας μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα έργο που έχετε αναλάβει ή ακόμη και να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές.

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πάθος σας για πειραματισμό, η έλλειψη πειθαρχίας αλλά και η αστείρευτη ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων μπορεί να γίνει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που θα δυναμιτίσει τη μέρα σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε σκέψεις για την καριέρα σας, μην σπαταλάτε τη μέρα σας με προγραμματισμούς και στρατηγικές που αφορούν τη δουλειά σας. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθάνεστε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και να τους ανοίξετε την καρδιά σας, δεν θα σας βγει όμως όπως φαντάζεστε, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες και διαπληκτισμοί!

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε μέσα από καινοτόμα δράση και με τον επικοινωνιακό σας χαρακτήρα να καταγράψετε μεγάλη επιτυχία σήμερα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να περάσετε από την επίδειξη στη πράξη, από τα λόγια στα έργα! Είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε με επιμέλεια και σχολαστικότητα…

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες προσωπικής φύσης, είτε αυτές αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες, είτε επαφές με δικηγόρους, μια επίσκεψη σε γιατρό ή ακόμη και με ένα φίλο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευχάριστες θα είναι οι εκπλήξεις που θα έχετε στην προσωπική σας ζωή σήμερα! Κάποιο ευχάριστο νέο από το εξωτερικό θα είναι το επιστέγασμα των δικών σας προσπαθειών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η όρεξη σας φαίνεται να είναι ακόρεστη, αυτό όμως θα σας επιβαρύνει με επιπλέον κιλά! Φροντίστε τουλάχιστον να τρέφεστε υγιεινά!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι προσωπικές σας υποθέσεις σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον ελεύθερο σας χρόνο. Μην τα βάζετε με αντιπάλους που δεν μπορείτε να νικήσετε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα υλικά αγαθά θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο κατά την σημερινή μέρα. Διασφαλίστε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικογενειακά τιμαλφή και τακτοποιήστε οικονομικές οφειλές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε λίγο αργοί και βαριεστημένοι σήμερα. Η μέρα δεν λέει να περάσει και δεν μπορείτε να αποφασίσετε με τι να ασχοληθείτε που να σας κάνει κέφι…

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η προσοχή και η αυτοσυγκέντρωση σας μπορεί εύκολα να διασπαστεί από τα ρομαντικά συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Φροντίστε όμως να μην εκτεθείτε στην δουλειά σας από λάθη…

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τη βιασύνη στη σύνταξη και υπογραφή εντύπων ή εγγράφων για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες λαθών. Οι πληροφορίες που συλλέξατε  θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Προσπαθήστε να παραμείνετε ουδέτεροι στις διενέξεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και να ηρεμίσετε τα πνεύματα με τη διπλωματική σας προσέγγιση.

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παλιές υποθέσεις ή μακροχρόνιες μνησικακίες με συγγενικά σας πρόσωπα γίνονται και πάλι επίκαιρες. Είναι καιρός να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να κλείσετε κάποια παλιά θέματα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ευερέθιστοι και αρκετά εριστικοί σήμερα, και μόνο κατά το τέλος της μέρας θα συνειδητοποιήσετε ότι χάσατε τη μέρα σας και χαλάσατε τη διάθεση σας χωρίς λόγο…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια ιδανική μέρα για όσους από σας εμπιστεύονται τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους! Μπορείτε με καινοτόμες ιδέες να ανοίξετε νέους δρόμους στην καριέρα σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικεντρώστε την προσοχή σας στα όσα θετικά συμβαίνουν στη ζωή σας και η μέρα σας θα πάρει αμέσως άλλη τροπή! Αξιολογήστε την επαγγελματική σας πορεία και καταστρώστε τα καινούργια σας πλάνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κάνετε του κεφαλιού σας, ιδικά εάν κάνετε κάποια υπεύθυνη δουλειά ή είστε καινούργιο στη θέση αυτή. Δεν είναι κακό να ρωτάτε ότι δεν γνωρίζετε.

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πάντα είναι θέμα μυαλού, όλα εξαρτώνται από τα κίνητρα σας! Εάν σκοπός σας είναι να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας, η δυσκολίες της δουλειάς δεν θα σταθούν εμπόδιο…

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες απρογραμμάτιστες επαγγελματικές επαφές θα φάνε αρκετό από τον χρόνο σας σήμερα και κάποια πράγματα θα μείνουν αναγκαστικά πίσω.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…