Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μήνα του έτους, φίλοι Κριοί θα είναι αρκετά δραστήριο! Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας θα περάσει στις 3 Ιανουαρίου στον 9ο οίκο, δημιουργώντας άριστες συνθήκες για πνευματική δραστηριότητα. Αφιερώστε τον πρώτο μήνα του χρόνου για να μάθετε κάτι νέο, όπως μια ξένη γλώσσα. Ο Άρης από το 9ο αστρολογικό σπίτι ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό και τη συνεργασία με εταιρίες ή πελάτες από το εξωτερικό. Είναι μια θαυμάσια εποχή για την απασχόληση σε μια ξένη εταιρεία με υποκατάστημα στην πόλη σας. Όποια και αν είναι τα καθήκοντα σας ή τα πιθανά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε τον Ιανουάριο, με την υποστήριξη του Άρη, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες. Μη φοβάστε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε νέους τομείς δραστηριότητας ή να επιλύσετε δημιουργικά τα όποια ζητήματα παρουσιαστούν.

Χάρη στον Ήλιο, ο οποίος θα είναι στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι σχέσεις με την ηγεσία θα γίνουν πιο αρμονικές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από τον προϊστάμενό σας μια αύξηση αμοιβής. Τον Ιανουάριο θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Η θέση του Ήλιου ευνοεί την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και την ανάληψη μιας θέσης ευθύνης.

Από οικονομικής άποψης, το επαναστατικό πνεύμα που θα σας διακατέχει θα επηρεάσει και το πορτοφόλι σας. Φροντίστε τουλάχιστον να μην ξεφύγετε κατά πολύ από τα πλαίσια του προϋπολογισμού σας, ξεσπαθώνοντας σε καταναλωτικές δαπάνες, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του μήνα, που θέματα οικονομικά ξεκαθαρίζουν και εξομαλύνονται.

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη θα στεγάζεται στο 11ο αστρολογικό σπίτι σας. Την περίοδο αυτή υπόσχεται ηρεμία και σύμπνοια στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων. Θα νιώσετε την υποστήριξη, τη φροντίδα και την ευαισθησία του άλλου σας μισού και των συγγενών σας. Ιδιαίτερα θα αρχίσουν να δημιουργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης με φίλους. Είναι πιθανό το ξεκίνημα ενός όμορφου, ρομαντικού φλερτ με έναν από αυτούς. Επίσης, μπορεί να προκύψει ρομαντικό ενδιαφέρον με κάποιο άτομο, με το οποίο συνδέεστε με μια κοινωνική ή δημιουργική δραστηριότητα.

Μετά την 13η Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη μετακομίζει στον 12ο  τομέα του ωροσκοπίου, θα γίνει πιο δύσκολο να γνωρίσετε το κατάλληλο άτομο και να οικοδομήσετε σχέσεις. Είναι η περίοδος που θα αποτραβηχτείτε και θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Ο 12ος  οίκος είναι ο οίκος της απομόνωσης. Το ρομαντικό ενδιαφέρον σας μέσα στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να στραφεί σε ένα άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο. Ό, τι και να σας υπόσχεται μην πιστεύετε τίποτε, γιατί είναι απίθανο να τολμήσει να αφήσει το ταίρι του για χάρη σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…