Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Με Κρόνο και Δία στο 11ο  και 10ο  οίκο του ωροσκοπίου σας αντίστοιχα σε ανάδρομη πορεία στα μέσα του μήνα, είναι καιρός να επανεξετάσετε τις μακροχρόνιες στρατηγικές σας. Και εάν δεν το κάνετε από μόνοι σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαναγκαστείτε εκ των καταστάσεων. Αλλάξετε τις προτεραιότητες σας, αναλογιστείτε για την μελλοντική σας πορεία, αλλά οι πλανητικές διελεύσεις δεν ευνοούν νέα ξεκινήματα την περίοδο αυτή. Με τον Άρη να περνάει στον 12ο οίκο σας ίσως να έχετε αρκετές στιγμές μελαγχολίας, αλλά από την άλλη θα έχετε έντονη διαίσθηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους να κερδίσετε χρήματα. Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία δημιουργεί κλίμα ουτοπίας, είστε ευάλωτοι σε εξαπατήσεις!

Στον οικονομικό τομέα το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να πιέσει την τσέπη σας. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις σε εισπράξεις χρημάτων που σας χρωστούν, ίσως όμως να αντιμετωπίσετε έκτακτες δαπάνες. Χρειάζεται όσο καλύτερη διαχείριση μπορείτε, για να τα βγάλετε πέρα αξιοπρεπώς.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι και η πιο αρμονική για την ζωή των δεσμευμένων, καθώς θα χαρακτηρίζεται από ήρεμη ατμόσφαιρα και απόλυτη σύμπνοια απόψεων. Η Αφροδίτη από δεύτερο δεκαήμερο του μήνα περνά στον 4ο οίκο σας , το μήνυμα είναι ένα και σαφές: Ακούστε τον σύντροφό σας! Έχετε πολλά να μάθετε από το ταίρι σας και για μια φορά στη ζωή σας, δώστε σημασία σ αυτά που σας λέει!

Εάν είστε αδέσμευτοι και ενδιαφέρεστε να προσεγγίσετε ένα άτομο ερωτικά, κάντε το προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα Η θέση του Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία δεν ευνοεί νέες γνωριμίες! οι γνωριμίες που ενδεχομένως να προκύψουν θα είναι απατηλές και θα φέρουν πολύ μεγάλη απογοήτευση να ψυχικό πόνο, όταν τελειώσει η επιρροή της όψης και συνέλθετε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…