Κριός – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9 Ιουνίου και μετά, μπορείτε να αισθάνεστε αρκετά πιο ασφαλείς και να προσεγγίσετε πολύ πιο εύκολα τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αφήσετε παλιές έριδες και διαπληκτισμούς στην άκρη και να προσπαθήσετε να βάλετε την σχέση σας σε μια καινούργια τροχιά! Είστε ευέλικτοι αλλά και προσαρμοστικοί αυτή την χρονική περίοδο, κάτι που βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, μοιραστείτε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες και βρείτε κοινό βηματισμό! Υποβοηθητικός στο όλο θετικό κλίμα είναι και ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, που τον Ιούνιο θα διέρχεται τον 4ο οίκο σας, αυτόν της οικογένειας, των καταβολών σας και της συναισθηματικής σας σφαίρας.

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, η εύνοια που σας παρέχει η Αφροδίτη με το πέρασμα της από τους Διδύμους μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Όσοι και όσες αναζητάτε μια νέα αγάπη και σταθερότητα στην συναισθηματική σας ζωή, το πέρασμα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα γειτονικό πρόσωπο, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης ή μια γνωριμία που θα κάνετε σε εκπαιδευτικό πλαίσιο (σεμινάριο, σπουδές, κλπ) μπορεί να κρύβει το νέο σας amore.

Σημαντικοί αριθμοί: 7, 9, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 9, 15, 21, 26, 28

Σημείωση-Συμβουλή: Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα πλήθη που σας συνήθως περιβάλουν, αποφεύγοντας τις συναθροίσεις, τον θόρυβο και την ακατάσχετη και χωρίς ουσία φλυαρία, ώστε να υπάρξει χώρος για ανάλυση πεπραγμένων και εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…