Κριός – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Στον συναισθηματικό τομέα ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας που θα χαραχθεί στην μνήμη σας! Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να χαράξετε μια νέα πορεία στα συναισθηματικά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή να κερδίσετε την καρδιά του συντρόφου σας, κλπ.

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας (έρωτας, σχέσεις, διασκέδαση). Όπως και τον προηγούμενο μήνα, στον οίκο αυτό συνωστίζονται οι πλανήτες: ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου, ο Άρης μέχρι τις 18 Αυγούστου, η Αφροδίτη μέχρι τις 21/8 και ο Ήλιος μέχρι τις 23/8! Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε αδέσμευτοι θα περάσετε εξαιρετικά και θα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε την άνοιξη στην συναισθηματική σας ζωή! Η ακτινοβολία σας, ο ενθουσιασμός σας, η κοινωνική παρουσία και η δημιουργικότητα σας, σας κάνουν περιζήτητους και ακαταμάχητους.

Αλλά θα πρέπει να ελέγξετε την ανάγκη σας να βρίσκεστε συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τον υπέρμετρο εγωισμό σας και την ανάγκη σας για κολακεία. Πολλοί από σας θεωρείτε τα πράγματα δεδομένα και δεν δίνετε σημασία στις αντιδράσεις των γύρω σας. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και στις ανάγκες του. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι είναι αυτό που θέλετε ή περιμένετε από την αισθηματική σας ζωή.

Μέσα στον μήνα έχετε την ευκαιρία, εάν είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, εάν δε είστε δεσμευμένοι, να βελτιώσετε σημαντικά τις συνθήκες στην σχέση ή τον γάμο σας. Στις 1 Αυγούστου ο Ερμής είναι στάσιμος για να επανέλθει στην ορθή του πορεία, οπότε έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις του Ιουλίου. Και από τις 21 του μήνα και μετά τα πράγματα αναμένεται να ηρεμήσουν ακόμη περισσότερο, με μια πολύ πιο αναλυτική ματιά που θα έχετε στα τεκταινόμενα.

 

Σημαντικοί αριθμοί: 5, 7, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 2, 6, 15, 26

 

Συμβουλή
Σημαντική βοήθεια στις δράσεις σας θα έχετε από άτομα που ανήκουν στον ζώδιο των Ιχθύων! Όχι μόνο θα ακούνε τα προβλήματα σας, αλλά θα σας δώσουν σημαντικές συμβουλές, προσφέροντας διεξόδους.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…