Κριός – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από 6 Μαρτίου και μετά θα παρουσιαστούν πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές στον αισθηματικό σας τομέα. Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στην σχέση σας οι δεσμευμένοι, μέχρι τις 28/3 τουλάχιστον του μήνα. Δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την σχέση σας τρίτα άτομα ή οι εντάσεις να οφείλονται στους πειρασμούς που θα σας τριγυρίζουν και θα κολακεύεστε. Όπως και να έχει πάντως, εάν δεν θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα, βρείτε την ψυχραιμία και συζητήστε ειλικρινά και διεξοδικά με τον σύντροφο σας όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Σε εγρήγορση θα είναι οι αδέσμευτοι, με έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή, με την διέλευση της Αφροδίτης στον 1ο οίκο σας με το ξεκίνημα του μήνα. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο αρκετά ενδιαφέρουσα, εάν αποφασίσετε να βάλετε λίγο ρομαντισμό στην ζωή σας. Προσέξτε όμως στην επιλογή του συντρόφου σας, εάν θελήσετε να κάνετε μια νέα αρχή. Μην τα δίνετε όλα πριν δείτε με ποιόν έχετε να κάνετε… Και βέβαια, έχετε το νου σας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του μήνα υπάρχει ανάδρομος Ερμής…

 

Όψεις :

 

Η Σελήνη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες λειτουργώντας πιο συναισθηματικά στον αισθηματικό τομέα. Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια στα ερωτικά σας. Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια ενισχύοντας τη φαντασία στα ερωτικά σας με ονειρικό χρώμα.

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403! για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…