Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023  

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου περνάει ο Ήλιος στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα σας, με την διαχείριση της περιουσίας σας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής εισέρχεται και αυτός στον 2ο ηλιακό σας οίκο στις 3 Απριλίου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει με θετικό τρόπο τα οικονομικά σας. Μπορείτε να εξετάσετε ζητήματα επενδύσεων, νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, αγορών ή ακόμη και την διεκδίκηση μιας αύξησης από τον εργοδότη σας. Μια δευτερεύουσα δουλειά μερικής απασχόλησης που θα παρουσιαστεί το διάστημα αυτό, μπορεί να γίνει η κύρια με την πάροδο του χρόνου. Στις 21 Απριλίου ωστόσο έρχεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και στον οίκο των οικονομικών σας. πέρα από τις όποιες καθυστερήσεις, δυσκολίες και αναποδιές που φέρνει συνήθως η ανάδρομη πορεία του, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τον 2ο ηλιακό σας οίκο, το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Μετά τις 11 του μήνα, με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, γίνεστε πολύ πιο εξωστρεφείς, επικοινωνείτε και συναναστρέφεστε με μεγαλύτερη ευκολία και συνάπτετε καινούργιες σχέσεις, μόνο που οι επαφές σας είναι επιφανειακές και δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο.

 

Η Πανσέληνος στις 6 Απριλίου στον Ζυγό επηρεάζει τον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι) και τις σχέσεις σας. Θα περιτριγυρίζεστε από φιλικά πρόσωπα, θα υπάρχει πυκνή επικοινωνία και πιθανά επαγγελματικά ταξίδια. Κάποιες σχέσεις ή γάμοι που ταλαιπωρούνται από μακροχρόνια και άλυτα προβλήματα, ίσως να τελειώσουν άδοξα υπό το βάρος της Πανσελήνου. Κάντε ωστόσο μια τελευταία προσπάθεια αποφυγής του ναυαγίου.

 

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας στις 20 Απριλίου πιέζει για αλλαγές. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας, καθώς και όποιες εξαρτήσεις σας ταλαιπωρούν και να αλλάξετε φιλοσοφία και πορεία ζωής. Μην κάνετε ωστόσο παρορμητικές κινήσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 10, 14, 18, 22, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 7, 16, 20, 30

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…