Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Αύγουστο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα. Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Τα παιδιά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτό τον μήνα και τα ζευγάρια που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οικογένεια, ίσως διαπιστώσουν τώρα ότι σύντομα θα γίνουν γονείς. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα περάσει όλο τον μήνα στον 6ο ηλιακό σας οίκο, στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Θα εμβαθύνετε σε λεπτομέρειες της δουλειάς σας ή σε νέες εξελίξεις του χώρου σας και θα καταφέρετε να βελτιώσετε σημαντικά το γνωστικό σας επίπεδο. Ίσως όμως να εστιάσετε περισσότερο από ότι θα έπρεπε σε λεπτομέρειες, με κίνδυνο να χάσετε την συνολική εικόνα. Έχετε ωστόσο κατά νου, ότι δεν θα είναι ένας κατάλληλος μήνας να ξεκινήσετε μακροχρόνιες δράσεις, ιδίως μετά τα μέσα Αυγούστου, γιατί στις 23/8 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και θα υπάρξουν εμπόδια, καθυστερήσεις, ακυρώσεις και όλες οι γνωστές παρενέργειες που φέρνει κάθε φορά ο ανάδρομος Ερμής. Είναι ένα διάστημα δε, που μπορεί να προκύψουν προβλήματα υγείας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα παραμείνει όλο τον Αύγουστο στον 5ο ηλιακό σας οίκο, καθώς θα κινείται ανάδρομη. Δεν είναι μια καλή χρονική περίοδος για την αισθηματική ζωή, ιδίως των ελεύθερων που θα ήθελαν να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση. Τον Αύγουστο ίσως να τους συνεπάρει μια καινούργια γνωριμία, να θεωρήσουν ότι βρήκαν επιτέλους το άλλο τους μισό και να κάνουν πολλές τρέλες, που αργότερα θα τις πληρώσουν ακριβά. Ενδόμυχα θα υπάρχει πάντοτε ο φόβος μήπως τους εγκαταλείψει το νέο τους ταίρι και θα βρεθούν για μια ακόμη φορά μόνοι. Και είναι γεγονός ότι σχέσεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη ανάδρομη, σπάνια έχουν μακροημέρευση και ευτυχή κατάληξη. Όσοι βρίσκεστε δε ήδη σε μια σχέση, ο Αύγουστος, παρόλο του ότι είναι μήνας διακοπών και χαλαρής διάθεσης, θα σας ταλαιπωρήσει πολύ λόγω των συνεχών εντάσεων και προστριβών. Θυελλώδεις καβγάδες και παθιασμένα μονιάσματα θα εναλλάσσονται εν ριπή οφθαλμού. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως το απολαύσετε, γενικά όμως θα είναι ένας εξαντλητικός από ψυχικής άποψης μήνας.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (1/8) και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας μπορεί να είναι θετική για όσους μεταξύ σας θέλουν εδώ και καιρό να ασχοληθούν με ένα χόμπι ή μια νέα δραστηριότητα. Στα επαγγελματικά σας προβλέπεται η στενή συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα έργου που θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας. Στην προσωπική ζωή η ευτυχία κρύβεται στα μικρά και ασήμαντα πράγματα.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (16/8) και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας αποκαλύψει μια άγνωστη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Η ενέργεια σας θα διοχετευθεί σε πράξεις και έργα, που με την πάροδο του χρόνου θα σας φέρουν επιτυχία και ευημερία. Η πνευματική επαφή με τους γύρω σας αποκτά τώρα πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από τις επιφανειακές επαφές και τις κενές διασκεδάσεις.

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς (31/8) και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε έργα ή δράσεις που έχετε ξεκινήσει στο παρελθόν ή έχουν μείνει ημιτελή. Για αρκετούς ίσως να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σε κάποιους τομείς της ζωής τους. Ίσως δε, ανασφάλειες του παρελθόντος, κόμπλεξ ή ανησυχίες, που θεωρούσατε ότι είχατε ξεπεράσει, να επανεμφανιστούν.

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 2, 7, 17, 24, 26, 30
Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο: 1, 12, 15

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…