Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήριο. Δεν θα μπορούν λόγω των συνθηκών να εκφραστούν με τον τρόπο που θέλουν, καθώς θα πρέπει να επιδείξουν εγκράτεια, γεγονός που θα οδηγήσει σε συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων μέχρι το τέλος του μήνα. Λόγω της συσσωρευμένης τους έντασης δεν αποκλείεται να εκραγούν ανά πάσα στιγμή σε όποιον άτυχο βρεθεί μπροστά τους. Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο του Καρκίνου και τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Ίσως να αφορούν την οικογένεια με την ευρύτερη της έννοια, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων σας, των μεγαλύτερης ηλικίας συγγενών ή τα ενήλικα παιδιά σας. Απασχολημένοι καθώς θα είστε με τις υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε για λίγο τον έλεγχο των επαγγελματικών σας, κάτι που δεν συνιστάται υπό τις παρούσες συγκυρίες. Στις 22/07 μετακινείται ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας σε δημιουργικές δράσεις ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής θα διέρχεται μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου τον 5ο ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Λέοντα, για να περάσει τις τελευταίες μέρες του μήνα  στον 6ο οίκο και στην Παρθένο. Ενδεχομένως να υπάρξουν κατά το πρώτο μισό του μήνα εμπνευσμένες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προόδου στην καριέρα σας. Το σημαντικότερο όμως είναι να αγαπάτε αυτό που κάνετε. Τα χόμπι σας αποκτούν με την διέλευση αυτή ιδιαίτερη βαρύτητα και θα μπορούσαν ίσως να αποτελέσουν μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος, γιατί είναι κάτι που αγαπάτε. Μετά τις 26 Ιουλίου ξεκινάει μια πολυάσχολη περίοδος, με πολλές πρόσθετες υποχρεώσεις, πολλές επαφές αλλά και αυξημένα προβλήματα. Οικονομικά αναμένεται να βοηθήσει η παρουσία του Άρη στον 2ο οίκο, να λυθούν μέχρι τις 19 Ιουλίου ζητήματα στεγαστικής φύσης ή και να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με σχετική άνεση. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Άρης στους Διδύμους και στον 3ο οίκο σας, επιταχύνοντας κάποιες διαδικασίες και φέρνοντας σας πιο κοντά στην επιτυχία.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται και από την Αφροδίτη μέσα στον Ιούλιο, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Καρκίνου. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Μετά τις 11/7 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι ελεύθεροι δε, θα έχετε τον τρόπο να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

 

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας, σπιτιού και καθημερινότητας. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι σημαντικός παράγοντας ισορροπίας για σας. Κάποιοι θα βιώσουν μια νέα προσθήκη ατόμου στην οικογένεια τους, άλλοι ίσως μια αλλαγή κατοικίας. Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ακινήτου, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

 

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω συνιστά να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Είναι μια περίοδος αναγνώρισης και επιβράβευσης των προσπαθειών για πολλούς του ζωδίου σας. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, που πιθανόν να χρειάζονται επικαιροποίηση μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 3, 7, 17, 26, 30  

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 5, 15, 24

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά  Ο Ιούλιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για όσους του ζωδίου σα…