Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

ΟΉλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 22 Νοεμβρίου περνάει ο Ήλιος στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στην δουλειά σας επικεντρώνεστε στην λεπτομέρεια και αναζητάτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ίσως να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον Τοξότη και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μετά τις 10 Νοεμβρίου και μέχρι τις 1 Δεκεμβρίου. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, οπότε θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί. Συνάψτε χρήσιμες επαφές, προκειμένου να έχετε την πιθανότητα να ανεβείτε κάποια σκαλοπάτια στην καριέρα σας. Γιατί χωρίς βοήθεια ανθρώπων με επιρροή, θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα τα βήματα προόδου που θέλετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η  Αφροδίτη βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο μετά τις 8 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου.

  Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στις 13 του μήνα στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον 8ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο των κοινών οικονομικών, των φορολογικών υποχρεώσεων και των δανείων. Η διαίσθηση σας θα είναι οξυμένη και θα κατευθύνει σωστά. Εμπιστευθείτε την! Πέρα από τις δικές σας επιθυμίες, λάβετε υπόψη σας και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας, για να έχετε επιτυχία και ηρεμία, ότι και αν σχεδιάζετε. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε σεξουαλικής φύσης ζητήματα με το ταίρι σας, εάν υπάρχουν κάποια.

Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου στους Διδύμους επηρεάζει τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον οίκο της επικοινωνίας, των επαφών και των συγγενικών προσώπων. Το φεγγάρι προσφέρεται να ασχοληθείτε με ανοιχτά ζητήματα που αφορούν συγγενικά πρόσωπα και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Κάποιες υποθέσεις ωστόσο ίσως να απαιτήσουν την παρέμβαση δικηγόρου για να πάρουν την πορεία τους. Αποφύγετε τα μακρινά ταξίδια την παρούσα χρονική στιγμή, γιατί θα απαιτηθεί η παρουσία σας στην βάση σας. Να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε έγγραφα, έχοντας μελετήσει διεξοδικά και την παραμικρή υποσημείωση.

Ευνοϊκές μέρες για τον Νοέμβριο: 19, 21, 25, 29, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Νοέμβριο: 2, 13, 15, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…