Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου. Οφείλετε να βρείτε έναν κοινό βηματισμό με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορείτε να εντοπίσετε με την διέλευση αυτή την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ακόμη και αν δεν έχετε εμμονές με την τάξη και την καθαριότητα, το διάστημα αυτό μπορεί να αφιερώσετε χρόνο στο καθάρισμα ή στην τακτοποίηση του χώρου σας. Ο Ερμής θα διέρχεται επίσης τον 7ο  οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 5 και 22 Οκτωβρίου και από την θέση του αυτή θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αριθμό των επαφών σας. Αναμένεται να παραβρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι, να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους, να δημιουργήσετε τις απαραίτητες κοινωνικές ή επαγγελματικές επαφές. Ο Οκτώβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για διεξαγωγή διαπραγματεύσεων, σύναψη συμφωνιών ή για την έναρξη διαφημιστικών εκστρατειών. Με δεδομένο ότι είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ομιλητικοί το διάστημα αυτό, κάτι που θα σας οδηγήσει να εκμυστηρευτείτε πράγματα σε άγνωστους σε σας ανθρώπους, μην απορήσετε εάν θα υπάρξουν κουτσομπολιά που θα αφορούν το πρόσωπο σας. Στις 22 Οκτωβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας σε απόρρητες πληροφορίες που θα είχαν ενδιαφέρον για σας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Με το πέρασμα του πλανήτη στο ζώδιο της Παρθένου κλείνει ένας πολύμηνος κύκλος στον Λέοντα, που ήταν απαιτητικός και δύσκολος, κυρίως το διάστημα της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Ισχυρά πλήγματα δέχτηκαν τόσο οι σχέσεις, όσο και τα οικονομικά και τώρα ήρθε η χρονική στιγμή της αποκατάστασης των βλαβών που προκαλέσατε. Θα σας απορροφήσουν ωστόσο τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να παραστεί η ανάγκη μέσα στον διάστημα αυτό να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα που ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του.

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σας οίκο σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για την επίλυση προβλημάτων. Είναι σημαντικό να επιλυθούν προβλήματα που αφορούν την σχέση με τον σύντροφό σας ή την οικογενειακή σας ζωή, σε συνεργασία με το ταίρι σας. Στο προσκήνιο της δράσης σας θα βρεθεί επίσης ότι έχει σχέση με επαφές.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφει την προσοχή σε ζητήματα οικονομικών και περιουσίας. Είναι ένα διάστημα που θα αναλογιστείτε που πάνε τα λεφτά και θα αναρωτηθείτε για την ορθότητα διαχείριση σας. Για κάποιους ίσως να φέρει το διάστημα αυτό απρόσμενα κέρδη, μια εξόφληση ενός δανείου ή το κλείσιμο ενός παλιού χρέους. Το φεγγάρι αυτό είναι ιδανικό για πνευματικές αναζητήσεις και ανάπτυξη για το ζώδιο σας. 

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο:  3, 8, 16, 26, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο:  1, 15, 20, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…