Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 23/9 μετακινείται ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής θα συνεχίσει να κινείται στον 6ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, παραμένοντας ανάδρομος μέχρι τις 15/9. Κατά την διάρκεια του πρώτου μισού του Σεπτεμβρίου ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις, λάθη ή παραλείψεις, γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται και πάλι οι καταστάσεις, θα χρειαστεί όμως κάποιος χρόνος για να τρέξουν οι υποθέσεις σας με ομαλούς ρυθμούς.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται όλο τον Σεπτέμβριο στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ευτυχώς όμως μετά τις 4/9 θα γυρίσει σε ορθή φορά, βοηθώντας τα συναισθηματικά σας να ζωντανεύσουν και πάλι. Θα αντιδράτε πολύ συναισθηματικά και στις πιο απλές χειρονομίες που θα σας κάνουν. Ίσως να ξεκινήσουν καινούργιες σχέσεις το διάστημα αυτό, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα έχουν κάποια διάρκεια στον χρόνο. Εάν βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση που κατάφερε και επιβίωσε το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, τώρα πια θα υπάρξει μια νέα σπίθα που θα αναθερμάνει την σχέση. Επειδή η Αφροδίτη έχει άμεση σχέση και με τα οικονομικά μας, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας της θα αρχίσει να εξομαλύνεται η κατάσταση και θα αποκατασταθεί η ροή χρημάτων στα πορτοφόλια σας. Τώρα μπορείτε πια να ξοδέψετε σε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν. Είναι δε ένα χρονικό διάστημα που αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε στο λαχείο ή στον τζόγο ή να λάβετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε.

Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 6ο ηλιακό σας οίκο και σηματοδοτεί μια εξαιρετική περίοδο για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα επανεξετάσετε τις επιλογές και τις δράσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, προκειμένου να διορθώσετε λάθη και να καλύψετε παραλείψεις.

Η Πανσέληνος στις 29 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σας εφιστά την προσοχή σας στις σχέσεις σας με συναδέλφους, συνεργάτες, εργοδότες ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως να υπάρξουν τριβές σε διάφορα θέματα, συνιστάται όμως να μην καταλήξετε κατά τον προσφιλή σας τρόπο σε αντιπαράθεση. Εάν έχετε σαφείς επαγγελματικούς στόχους, τότε θα σας βοηθήσουν τα πλανητικά των ημερών να ανοίξετε καινούργιους δρόμους.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 11, 16, 21, 25, 29  

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  4, 8, 13, 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …