Κριός  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά  – Καριέρα

 

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός μήνας, επικοινωνιακός και ενδεχομένως με πολλά ταξίδια, θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα στα ψηλά γράμματα των συμφωνιών που ενδεχομένως χρειαστεί να συνάψετε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον 12ο οίκο σας μετά τις 17 Φεβρουαρίου . Οι συνεργασίες σας θα έχουν την εύνοια του πλανητικού σκηνικού, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κερδοφορία μετά τις 3 του μήνα. Προσοχή θα χρειαστεί στην υπογραφή σημαντικών συμφωνιών ή συμβολαίων για αποφυγή λαθών ή παραλείψεων που μπορεί να σας στοιχίσουν. Κατά τη διάρκεια του μήνα ίσως να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές σε υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητα, αλλά με καλούς και προσεκτικούς χειρισμούς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Από οικονομικής άποψης αναμένεται μια σταθερή και ίσως αυξημένη ροή εισροών στα ταμεία σας, κατά το δεύτερο μισό του μήνα όμως θα υπάρξουν και αυξημένες έκτακτες δαπάνες που θα σας βγάλουν από το προϋπολογισμό σας. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο  του μήνα πολλοί από σας μπορεί να βρείτε διέξοδο σε ένα χόμπι, που όμως ενδεχομένως να αξιοποιήσετε εμπορικά και να σας φέρει και κάποια έσοδα με την θέση του Άρη από τον 10ο οίκο σας.

 

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

  

Στα αισθηματικά σας συνεχίζει να υπάρχει ένα κλίμα ρευστότητας που ξεκίνησε από το τέλος του 2019. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της αισθηματικής σας ζωής, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε, την περίοδο γύρω από τη Πανσέληνο 9.2.στο ζώδιο του Λέοντα. Προς τα τέλη του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν στιγμές έντασης με το σύντροφό σας για θέματα που άπτονται της οικονομικής διαχείρισης της οικογένειας ή του ζευγαριού.  Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας δεν αναμένονται να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στην αισθηματική σας ζωή. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από 8 Φεβρουαρίου και μετά, ευκαιρίες θα υπάρξουν αρκετές, αλλά εσείς δεν θα αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι γι αυτό που θέλετε να κάνετε. Από τη μια θα θέλατε να έχετε την ασφάλεια ενός συντρόφου, από την άλλη όμως κάτι σας κρατάει μακριά από την εμπλοκή σας σε μια νέα σχέση.

 

Συμβουλή : Θα πρέπει  να είστε προσεκτικοί για το πώς εκδηλώνετε την εξουσία σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Τυχεροί αριθμοί : 1, 8, 9

 

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 2, 9, 10, 19, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός -Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά &nd…