Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα των σχέσεων σας, φιλικών ή συναισθηματικών, λόγω της διέλευσης του Ήλιου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μέσα στον τον 7ο οίκο σας, προϊδεάζοντας για προβλήματα επικοινωνίας με τα άτομα που έχετε γύρω σας. Με τον Ερμή να διέρχεται τον 8ο οίκο σας, και από τα μισά του μήνα να είναι ανάδρομος, η διαίσθηση σας είναι τονισμένη και συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Η θέση αυτή όμως του Ερμή μπορεί να κλονίσει ανεπανόρθωτα παλιές σχέσεις, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε άτομα από τη ζωή σας, επαγγελματικούς εταίρους, συνεργάτες ή φιλικά πρόσωπα.

Με την Αφροδίτη στον οίκο της εργασίας και της υγείας σας (6ος), για να καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και να κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας, όταν θα φτάσουν στα χέρια σας. Κάποιοι ίσως να έχουν μια ευχάριστη έκπληξη, με μια κληρονομιά που δεν την περιμένουν.

Λόγω της θέσης του Ήλιου μέσα στον Οκτώβριο στο ωροσκόπιο σας, η σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, αποκτά σημαίνουσα βαρύτητα! Ζητήματα συνύπαρξης έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να διευθετηθούν, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε μερικά βήματα πίσω, για να μπορέσετε να βρεθείτε κάπου στη μέση. Σε σχέσεις που έχουν μακροχρόνια προβλήματα, μια κρίση την παρούσα χρονική στιγμή μπορεί να φέρει το οριστικό τέλος.

Οι αδέσμευτοι μεταξύ σας δεν θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν ιδιαίτερα με τα αισθηματικά τους τον Οκτώβριο, αυτό όμως δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι δεν θα έχουν προσωπική ζωή. Με τις ατέλειωτες ώρες που θα περνάτε στον χώρο της δουλειάς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανθίσει μια ερωτική σχέση με ένα συνεργάτη ή συνάδελφο σας. Προσοχή τουλάχιστον να μην είναι ήδη δεσμευμένος.

 

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…