Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

ΠΕΜΠΤΗ 2.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας σήμερα. Με οδηγό τη διαίσθηση σας μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο…

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας αναστάτωση κουράζει το σύντροφο σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σήμερα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις. Τα πράγματα όμως θα φτιάξουν σύντομα.

ΤΡΙΤΗ 7.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 6/1/2019

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

ΠΕΜΠΤΗ  9.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που εξάπτει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, πληροφορηθείτε και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν αργότερα μοιραίες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.8.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 18Ο41 ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων χωρίς προσεκτική ανάγνωση και μη δανείζετε χρήματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι κάπως καλύτερη σε σχέση με τη χθεσινή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τελειομανία που σας χαρακτηρίζει ίσως να είναι σωτήρια αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς θα σας γλυτώσει από λάθη και παραλήψεις, που θα μπορούσαν να σας στοιχίσουν σε σημαντικό βαθμό.

ΤΡΤΙΗ 14.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε συντηρητικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

ΠΕΜΠΤΗ 16.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/7/2018

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική!

ΤΡΙΤΗ 21.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε…. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει. Αποφύγετε όμως τις κραιπάλες…

ΠΕΜΠΤΗ 23.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς είστε επικεντρωμένοι συνέχεια στις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο στην δουλειά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και την επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.8.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ)

Τέλεια μέρα για να επιβληθείτε με την προσωπικότητα σας! Άνετα  θα μπορέσετε να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε στην δουλειά αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον που κινήστε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΡΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/6

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε πίεση και περιορισμούς από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΤΡΙΤΗ 28.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης για μια νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η πίεση της μέρας, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη δυσαρέσκεια.

ΠΕΜΠΤΗ 30.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας σε πλήρη εξέλιξη, προσοχή όμως στο παρασκήνιο που μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιες ανατροπές ή ματαιώσεις σχεδίων…

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…