Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα σας κουράζουν και σας δημιουργούν εντάσεις λόγω κακής επικοινωνίας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Πνευματικές  διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τάση απολυτότητας επικρατεί σήμερα. Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στο νέο δρόμο της ζωής σας, που εσείς επιλέξατε.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας θέμα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα και το πιθανότερο είναι να μείνετε δυσαρεστημένοι με την παράλογη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Με τον λόγο σήμερα θα μπορέσετε να πείσετε και πολλοί θα αποφασίσουν να βασιστούν πάνω σας.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα καλυτερεύει τις σχέσεις με τους συγγενείς σας. Αν χρειαστεί κάντε μια συνεννόηση, αλλά προσπαθήστε να είστε εξασφαλισμένοι από νομικής απόψεως.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέφτεστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας δια της επιβολής της άποψης σας.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις. Μέρα είναι και θα περάσει…

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Προσοχή όμως και στις οικονομικές δοσοληψίες σας! Κάτι μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται…

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του σπιτιού προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας ζήτημα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Στα άστρα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως, η οποία θα σας αποφέρει σημαντικές προοπτικές στο άμεσο μέλλον.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ότι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε σύναψη συμφωνιών, καθώς και περιττά έξοδα υπό μορφή ψυχοθεραπείας…

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Τα πράγματα στην δουλειά σας δεν είναι και τόσο εύκολα, δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να φέρετε την καταστροφή… Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτό το δύσκολο σκόπελο.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Αφήστε τις σκληρότητες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική η σημερινή μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Λίγο πιο ήρεμα ξεκινάει η βδομάδα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και σεις είστε εσωτερικά ήρεμοι και ισορροπημένοι. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας επειγόντων, γιατί έχετε κουράσει τους γύρω σας.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που ταράζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από την εξέλιξη των σχέσεων σας με τον σύντροφο σας ενδέχεται να μείνετε δυσαρεστημένοι σήμερα.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες και οι καλές ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είστε πεισμωμένοι σήμερα! Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στην νέα πορεία της ζωής σας.

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Με υπομονή και επιμονή, όλα μπορούν να βρουν τη λύση τους. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και κινηθείτε βάσει πλάνου, ώστε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και με δεδομένο ότι πολλά από τα παρόντα προβλήματα τα προκαλέσατε με την συμπεριφορά σας, θα είναι λίγο δύσκολο να τα φέρετε εκεί που τα θέλετε….

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Τα άστρα σας γεμίζουν με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Χαλαρώστε…

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Σας αναθέτουν σήμερα μια συγκεκριμένη αποστολή, γιατί γνωρίζουν ότι είστε σκληρά εργαζόμενοι και ικανοί. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσετε. Φροντίστε όμως να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μια καταπίεση θα αισθανθείτε, και μάλιστα έντονη, μέχρι του σημείου να φοβόσαστε ότι η ελευθερία σας τίθεται σε αμφισβήτηση! Μην κάνετε κινήσεις πανικού, γιατί δεν αποκλείεται να είναι όλο αυτό αποκύημα της φαντασίας σας.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…