Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2022  

Παρασκευή 01.07.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες! Ξεκόψτε ωστόσο με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Αποδεχτείτε το γεγονός, ότι κάποιες σχέσεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

Σάββατο 02.07.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η μέρα σας, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο. Μετά το μεσημέρι θα αισθανθείτε κάποια συναισθηματική κόπωση, που θα πυροδοτηθεί από κάποιο γεγονός ή μια ανάμνηση. Απαλλαγείτε από τα έντονα αυτά συναισθήματα το γρηγορότερο δυνατόν και απασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και που σας βοηθούν να ξεχαστείτε. Έχετε όμως κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρη οδήγηση ή δράσεις που θα σας εξαντλήσουν σωματικά!

Κυριακή 03.07.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σας αποσκοπούν σ΄ αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σας παρέχει όσα ονειρεύεστε. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στην ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματιστείτε το μέλλον σας και καταστρώστε τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία του.

Δευτέρα  04.07.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Θα αισθανθείτε σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος εκτός του σπιτιού σας που να αισθάνεστε ασφαλείς, και θα είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσετε, εάν πρέπει να δουλέψετε και να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρά όμως την αρνητική σας προδιάθεση, η δουλειά σας θα σας δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σας. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

Τρίτη  05.07.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σας δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία… Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

Τετάρτη  06.07.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική ή πιθανόν και ταραγμένη… Έντονες συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια, συγκρούσεις με γείτονες ή με άτομα κάποιας ομάδας που δραστηριοποιήστε. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα απρογραμμάτιστο συμβούλιο στο σπίτι, το θέμα του οποίου θα είναι η μετεγκατάσταση σας, η νέα αγορά στέγης, η επιλογή επαγγελματικού μέλλοντος για ένα συγγενή ή άλλα παρόμοια ζητήματα. Το βράδυ ωστόσο θα περάσετε ήρεμα και γαλήνια με το ταίρι σας.

Πέμπτη  07.07.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Σήμερα μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την μέρα σας! Όσοι από σας έχετε προγραμματίσει διάφορες δράσεις, ίσως να σκεφτείτε να τις αναβάλετε για να γευτείτε επιτέλους την απόλυτη ηρεμία της μέρας αυτής. Συνιστάται να αποφύγετε επιδιορθώσεις, κατασκευές και κάθε τι που απαιτεί έντονη προσπάθεια, καθώς δεν θα σας βγει τίποτε όπως το θέλετε. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχική και σωματική ξεκούραση και ανασυγκρότηση σας.

Παρασκευή 08.07.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου… Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται.

Σάββατο 09.07.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Σήμερα καλό θα ήταν να είναι η προσοχή σας προσανατολισμένη στο μέλλον! Ότι συμβεί, οτιδήποτε ανακοινωθεί ή δρομολογηθεί, θα έχει επίπτωση στο μέλλον σας, αν και αρχικά ίσως να μην το αντιληφθείτε. Αποφύγετε καυχησιές, μην δίνετε υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τηρήσετε, μην εμπλέκεστε στις υποθέσεις των γύρω σας και ειδικά αποφύγετε να χλευάσετε λάθη ή παραλείψεις τους… Δεν είναι επίσης καλή η σημερινή μέρα να ξεκινήσετε περιπετειώδεις δράσεις ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό με άτομο που δεν γνωρίζετε καλά!

Κυριακή 10.07.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

Δευτέρα  11.07.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Με αποφασιστικότητα θα επιμονή θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να ωθήσετε την καριέρα σας στην ανοδική πορεία που δικαιούστε. Έχετε μεγάλες προσδοκίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η πραγματικότητα ωστόσο θα έρθει να σας προσγειώσει απότομα. Και κάποια πρόσθετα έσοδα που μπορεί να προκύψουν δεν θα είναι άξια λόγου…

Τρίτη  12.07.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε γέμιση)

Ζήστε την στιγμή και πάρτε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να ζήσετε και να χαρείτε. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεστε από πολύ αγάπη αλλά δεν το βλέπετε. Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας σήμερα !

Τετάρτη  13.07.2022 (Πανσέληνος στον Αιγόκερω)

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Πέμπτη  14.07.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Σήμερα θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε ή να ακούσετε. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας  και προσπαθήστε να σκεφτείτε, για πιο λόγο έχετε χαθεί. Μήπως κάνατε ή είπατε κάτι που δεν το συνειδητοποιήσατε; Μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας σας; Στον οικονομικό τομέα η μέρα υπόσχεται επικερδείς αγορές, ενδεχομένως ενός αντικειμένου που μέχρι τώρα ήταν πέρα και πάνω από την αγοραστική σας δύναμη. Το βραδάκι επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας…

Παρασκευή 15.07.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Σήμερα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βιώσετε μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο του βρίσκεται κοντά σας. Ίσως δε το γεγονός αυτό να συμβεί κάτω από δραματικές συνθήκες, κάτι που θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό… Ότι και να συμβεί όμως, μη χάνετε την πίστη σας στο καλό! Θα αποζημιωθείτε για όσα αρνητικά θα βιώσετε με μια έκπληξη που θα αλλάξει τελείως τη διάθεση σας. Αυτή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η προσέλκυση της προσοχής ενός ατόμου που είναι καινούργιο στην ζωή σας.

Σάββατο 16.07.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η μέρα αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια σας, είτε μέσα από την επικοινωνία σας με άτομα, με τα οποία θα έρθετε σε αντιπαράθεση για ζητήματα ηθικής τάξης, είτε με έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα. Πιθανά δεικτικά σχόλια από συνεργάτες αντιμετωπίστε τα με αδιαφορία, γιατί αυτό είναι που τους αξίζει.

Κυριακή 17.07.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Σήμερα πρέπει να παραμερίσετε κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σας απασχολεί, είτε διορθώνοντας το, είτε αφήνοντας το για μια πιο πρόσφορη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή!  Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείτε πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας.

Δευτέρα  18.07.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Σήμερα ίσως θα πρέπει να υποδυθείτε ένα ασυνήθιστο ρόλο, να κάνετε κάτι που ξεφεύγει κατά πολύ του χαρακτήρα σας. Με πολύ χιούμορ και θετική σκέψη θα περάσει και αυτό.  Η μέρα επίσης δεν ενδείκνυται για δραστικές αλλαγές στην προσωπική ή συναισθηματική σας ζωή, καθώς η απομάκρυνση του παραμικρού από τον χώρο ή από την ζωή σας θα αφήσει ένα αίσθημα κενού που δεν θα μπορέσετε να το αναπληρώσετε εύκολα.

Τρίτη  19.07.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

(Χείρωνας ανάδρομος – Ανάδρομος στον Κριό μέχρι 23.12)

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

Τετάρτη  20.07.2022 (Σελήνη στον Κριό– σε χάση)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια! Μην είστε ξεροκέφαλοι και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν σε επαγγελματικά θέματα τα άτομα που σας αγαπούν. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πολύ ψηλά.

Πέμπτη  21.07.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Σήμερα θα προκύψει κάποιο θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να το τακτοποιήσετε θα είστε σε υπερένταση! Δυσκολία στις επικοινωνίες σας σήμερα… Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι αν δείτε και άλλους γύρω σας να εκδηλώνονται ανάλογα.

Παρασκευή 22.07.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

Σάββατο 23.07.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους! Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα ήταν κακό να τείνετε χείρα βοήθειας σήμερα σε ανθρώπους που χρειάζονται υλική ή ηθική στήριξη. Όλο και κάποιος γύρω σας θα έχετε την ανάγκη σας σήμερα…

Κυριακή 24.07.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα προκαλέσουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Δευτέρα  25.07.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Θα περάσετε την μέρα σας μέσα στην απάθεια και την απραξία σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, μέχρις του σημείου να εκνευριστείτε με τον εαυτό σας, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποτινάξετε την μιζέρια από επάνω σας. Όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει δράσεις που απαιτούν έντονη ενέργεια για σήμερα, θα φάτε τη μισή σας μέρα, προσπαθώντας να μαζέψετε το κουράγιο σας και να σηκωθείτε από τον καναπέ… Και σα να μην φτάνει αυτό, το βραδάκι ενδεχομένως να σας έρθουν απρόσκλητες επισκέψεις. Όσοι του ζωδίου σας έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, ίσως θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε σοβαρά, εάν αξίζει τον κόπο η διατήρηση της.

Τρίτη  26.07.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το κυρίαρχο γεγονός της μέρας μπορεί να είναι η άφιξη ενός διακεκριμένου επισκέπτη! Και η άφιξη αυτή ενδεχομένως να συνοδεύει νέα δεδομένα για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια της μέρα αποφύγετε να δεσμευτείτε σε συνομιλίες με απαθείς συνομιλητές, γιατί άδικα θα χάσετε την ενέργεια σας. Αποφύγετε λεκτικές αψιμαχίες, την δεικτική κριτική τρίτων για τις ενέργειες τους αλλά κυρίως, μην προσπαθείτε να καρπωθείτε οικονομικά οφέλη με παράνομους ή ημινόμιμους τρόπους.  Αφιερώστε χρόνο στα δικά σας άτομα και ίσως μια συμβουλή ενός γηραιού ατόμου σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο στην ζωή!

Τετάρτη  27.07.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αποφύγετε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας, που προς στιγμή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι συναισθηματικά. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, εάν είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σας. Οι βραδινές ώρες προφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Πέμπτη  28.07.2022 (Νέα Σελήνη στον Λέοντα)

(Δίας ανάδρομος – Ανάδρομος στον Κριό/στους Ιχθείς μέχρι 24.11)

Ίσως διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της μέρας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και είστε χαμένοι στις ονειροπολήσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ ανάγκη κακό, εάν η δουλειά σας είναι ρουτινιάρικη και μπορείτε να «ταξιδέψετε» χωρίς επιπτώσεις. Εάν όμως πρέπει να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως είναι μια έναρξη συνεργασίας,  μια σημαντική αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο ή την τοποθέτηση χρημάτων, το πράγμα γίνεται από δύσκολο έως επικίνδυνο!  Έχετε το κατά νου και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, για να μην αντιμετωπίσετε τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Το βραδάκι απολαύστε δημιουργικές δραστηριότητες!

Παρασκευή 29.07.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Εμπιστευτείτε την τύχη σας και την δικαιοσύνη του σύμπαντος σήμερα και όλα θα πάνε κατ ευχή! Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγετε κάπως από τις προθεσμίες μιας εργασίας ή κάτι να σας απογοητεύσει ελαφρά γιατί δεν καρποφόρησε όπως θα το περιμένατε ή το είχατε προγραμματίσει, αλλά έχετε κατά νου, πως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα το διαπιστώσετε με την πάροδο του χρόνου! Αποφύγετε ωστόσο ανεύθυνους χειρισμούς, ειδικά στα οικονομικά σας. Σκεφτείτε διεξοδικά κάθε κίνηση σας οικονομικού ενδιαφέροντος!

Σάββατο 30.07.2022 (Σελήνη στον Λέοντα– σε γέμιση)

Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να περάσετε καλά και να περιβάλλεστε από θετικότητα και αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειας σας. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή θα αποζητήσετε την ηρεμία σας και τη σιωπή. Αν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψετε στους φίλους σας να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσάς.

Κυριακή 31.07.2022 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Θα χρειαστεί να αλλάξετε αρκετές φορές σχέδια κατά τη διάρκεια της μέρας και να συντονίσετε δράσεις, φίλοι Παρθένοι! Ίσως να βιώσετε καταστάσεις που απλά θα είναι αδύνατο να τις χειριστείτε. Το αποτέλεσμα το πιο πιθανό είναι να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν θα υπάρξουν ούτε απόλυτα θετικές, αλλά ούτε και απόλυτα αρνητικές επιπτώσεις. Ούτε και το υπόλοιπο της μέρας όμως αναμένεται να σας ικανοποιήσει. Οι δεσμευμένοι θα πνιγούν στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της οικογένειας ή της σχέσης τους, ενώ οι ελεύθεροι θα μιζεριάζουν λόγω έλλειψης συναισθηματικής πληρότητας…

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Απρίλιος 2024 – Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ο Απρίλιος μας παροτρύνει να πάψουμε να είμαστε απλοί θεατές στο ταξίδι της ζωής και να πά…