Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ένταση κουράζει το σύντροφο σας.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν αργότερα σε ρήξη.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Η πίεση της προηγούμενης, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη πίεση.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Προσέξτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.! Ενισχύστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε, γιατί το άγχος σας επιβαρύνει αισθητά.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό είναι ικανό να σας μετασχηματίσει σχεδόν ανεπαίσθητα, έτσι ώστε να μπορείτε να εκφράζεστε περισσότερο από καρδιάς, παρά με την λογική.

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.
Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας εκτιμώνται με την πάροδο του χρόνου και αυτό σας δημιουργεί ικανοποίηση.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα. Η διάθεση σας είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες.

Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις και να διευρύνετε τις δραστηριότητες σας.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε…

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αποφύγετε να εκφράσετε ωμά την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σχεδιάστε πως θα προωθήσετε τα σχέδια σας, ώστε να γίνουν αποδεχτά και περάστε στην πράξη. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών!

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σήμερα καταφέρνετε να γίνετε δυναμικοί και παίρνετε δραστικές αποφάσεις που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωή σας.

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αν ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ο έρωτας μπορεί να σας απογειώσει τώρα και να περάσετε τόσο όμορφα με ένα άτομο που βλέπετε πως ταιριάζετε σε μεγάλο βαθμό, που δεν θα θέλετε να τελειώσει.

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να στέκεστε απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους με αρκετή καχυποψία… Μήπως είναι όλα αποκύημα της φαντασίας σας?

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Έχετε μια στερεή βάση στα επαγγελματικά σας, αυτό όμως μη σας κάνει να διστάζετε και πάρτε πρωτοβουλίες, γιατί θα χάσετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο χαρτί σας σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με τον/την σύντροφο σας.

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Απρόοπτες εξελίξεις για σας στον οικονομικό τομέα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο.
Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Χρειάζεται να ενστερνιστείτε μια πιο θετική στάση απέναντι στα πράγματα. Ο χρόνος είναι απαραίτητος για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε ωστόσο συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές , γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Δεν ευνοούνται δανεισμοί! Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σας, μια και θα υπάρξουν παγίδες.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάποια μικροεμπόδια θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα μέσα στη μέρα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης.
Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Όσο για τα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα δικά σας χέρια…

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι περίεργη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.
Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι σπατάλες που πιθανό να γίνουν σε μια έξαρση shopping therapy, δεν θα σου βγουν σε καλό. Περιόρισε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, εφόσον πρώτα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί απογοήτευση και πικρία που θα προέρχεται από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω σας  προσεκτικοί πιο συντηρητικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

                                   

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…