Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το ενδιαφέρον σας αυξάνεται σήμερα λόγω της επικοινωνίας με ασυνήθιστους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η κοινή γνώμη, καθώς και οι απόψεις των συνεργατών σας και των φίλων σας, είναι τώρα πολύ σημαντική  για εσάς.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Να είστε πιο επιφυλακτικοί όταν συναντάτε νέους ανθρώπους. Ο διάλογος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που αναμένατε και οι δύο πλευρές.

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Είναι μια κακή ημέρα για τη συζήτηση των διαπροσωπικών σχέσεων σας με τους συνεργάτες σας, τους φίλους και το ταίρι σας. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει διάκριση ως προς το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, δεδομένου ότι η κάθε πλευρά είναι πιθανό να αισθάνεται εξαπατημένη…

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για την επίλυση ζητημάτων που συνδέονται με την περιουσία, καθώς και διαχείριση των πόρων που σας έχουν ανατεθεί. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε επιτέλους το συνηθισμένο σας ύφος δράσης. Αν έχετε γεννηθεί στα μέσα Αυγούστου, οι αλλαγές θα είναι δύσκολες, είναι όμως αναγκαίες… 

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Οι αλλαγές που πρόκειται να συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα επηρεάσουν πολλούς ανθρώπους γύρω σας και έχουν θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται καλή υγεία και κέφι! Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάστηκαν, αλλά δεν έχετε καμία ιδέα για το πώς να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα.

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Ερωτικά πάθη, τολμηρές πρωτοβουλίες και έντονες ​​δράσεις θα είναι ιδανικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, όχι όμως το βράδυ. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για τους Λέοντες που γεννήθηκαν στα μέσα του Αυγούστου! 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ένα στόχο, χωρίς να κάνετε οποιεσδήποτε βεβιασμένες κινήσεις. Μια σταθερή, σταδιακή και συνεχής πρόοδος, όσον αφορά τον επιλεγμένο στόχο, θα αποδειχθεί πιο ασφαλής και επιτυχημένη.

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μην κυνηγάτε τις καινοτομίες. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τη διοίκηση, τους συναδέλφους, τα μέλη της οικογένειάς σας και όσους σας ελκύουν ερωτικά-συναισθηματικά! 

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η αλληλεπίδραση με ομοϊδεάτες σας είναι πολύ σημαντική σήμερα! Θα είναι χρήσιμο να μοιραστείτε  σκέψεις και απόψεις και να ακούσετε τις προτάσεις τους. Αναλύσει τα δεδομένα και χαράξτε πορεία για το μέλλον.

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που θεωρείτε φίλους σας στην πραγματικότητα τέτοιοι. Αν εξακολουθείτε να μην βλέπετε τι γίνεται γύρω σας, μπορεί το μέλλον να σας επιφυλάσσει κάποια απογοήτευση…

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Μην πάρετε οποιαδήποτε εργασία, αν δεν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμη για αυτή. Οι μέρες είναι πονηρές και απαιτούν προσοχή, συγκέντρωση , επιμέλεια και σημαντική δέσμευση στο στόχο.

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιο σκεφτείτε και κάποιες παραμέτρους που αφορούν το μέλλον σας… Προσοχή στη διατροφή σας.

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα σας αποκαλύπτουν τα ζεστά συναισθήματα του ανθρώπου που αγαπάτε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για έξοδο ή για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας!

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Μην κάνετε επιπόλαιες επιλογές, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μέρα που βρίθει ψευδαισθήσεων, κυρίως αναφορικά με την εικόνα που έχετε για το ταίρι σας. Θα έλεγε κανείς ότι αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα, μια και ζείτε σε ένα βολικό ψέμα.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ισορροπία. Μην πιέζεστε να κάνετε επιλογές γιατί θα κάνετε λάθη. Προσέξτε να μην ενθουσιάζεστε εύκολα!

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό είναι ικανό σήμερα να σας μετασχηματίσει, έτσι ώστε να μπορείτε να εκφράζεστε περισσότερο από καρδιάς παρά με την λογική.

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι δισταγμοί και οι φόβοι που σας καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα εξουδετερωθούν. Θα είστε αποδοτικοί και επικεντρωμένοι και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Την σκυτάλη των δύσκολων συναισθημάτων των προηγούμενων ημερών, παίρνουν σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία. Δείτε την θετική πλευρά της ζωής, όταν δεν μπορείτε βρείτε άλλη διέξοδο.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Νέοι έρωτες ή η επισημοποίηση του ήδη υπάρχοντος δεσμού αλλάζουν την ζωή σας. Τα εμπόδια θα παραμεριστούν και θα απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη στην σχέση.

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Λάθη του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας παρέχουν στήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση, που θα έρθει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Μην γκρινιάζετε για τις ανούσιες λεπτομέρειες που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα χαλάσετε άσκοπα τη μέρα σας. Όσοι είστε μόνοι, αφεθείτε στα χέρια της θεάς τύχης!!! Κάτι σημαντικό έρχεται στην προσωπική σας ζωή!

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι γόνιμο για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Αν δεν μπορείτε όμως να κάνετε κάτι τέτοιο, μην αφήσετε το βράδυ σας ανεκμετάλλευτο…

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Ωραίες ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν, αλλά σταθερή. Χρόνο έχετε αρκετό στη διάθεση σας, οπότε μην σας πιάνει ανυπομονησία.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Εκνευρισμός και παρεξηγήσεις σήμερα! Δεν είναι εύκολο για σας αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Πρέπει όμως για να μην βλάψετε τις σχέσεις σας.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σε θέματα οικονομικά, παρόλο που είστε παιδί της οικονομίας, δεν φαίνεται να τα πηγαίνετε ιδιαίτερα καλά σήμερα. Μπαίνετε σε έξοδα, προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα…

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…