Λέων – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Εάν η εργασία σας συνδέεται με τη δημιουργικότητα, ο Άρης από το 5ο αστρολογικό σπίτι σας υπόσχεται μια σημαντική ανάκαμψη. Τον Ιανουάριο θα δείξετε στον κόσμο ένα πραγματικό αριστούργημα και θα κερδίσετε χρήματα.

Ο  Ήλιος θα κινηθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στον 6ο  οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα έχετε περισσότερη δουλειά, θα εμφανιστούν νέα καθήκοντα, υπάρχει κάτι καινούργιο που θα πρέπει να μάθετε. Τα Λιονταράκια που γεννήθηκαν κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (23 Ιουλίου – 3 Αυγούστου) μπορεί να δεχθούν μια προαγωγή ή μια αύξηση του μισθού.

Το τρίτο δεκαήμερο Ιανουαρίου περνάει ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, στο 7ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για μια καλή στιγμή για να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες ή να δραστηριοποιηθείτε σε μια ομάδα. Εάν είστε εργοδότες, μπορείτε να προσλάβετε μερικούς λαμπρούς υπαλλήλους, χάρη στους οποίους η επιχείρηση σας θα ανθίσει.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας αυτός παρουσιάζει δύο πρόσωπα. Το πρώτο μισό του τα πράγματα θα εξελίσσονται λίγο-πολύ όπως και τους προηγούμενους μήνες, αλλά στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν μια ανάκαμψη των οικονομικών σας. Αρκεί βέβαια να τις αδράξετε εγκαίρως…

Οι πρώτες 13 μέρες του νέου έτους είναι ιδανικές για ρομαντικές γνωριμίες. Η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα κινηθεί μέσα από το 7ο σπίτι του ωροσκοπίου. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Νέες γνωριμίες θα σας αναζωογονήσουν με τον ρομαντισμό και τα πρωτότυπα δώρα. Οι σύντροφοι θα προσφέρουν προσοχή και φροντίδα ο ένας στον άλλο. Θα νιώσετε την αγάπη του συντρόφου σας, η αυτοεκτίμηση σας θα αυξηθεί, η ζωή θα είναι γλυκιά και γεμάτη χρώμα και χαρά. Με την Αφροδίτη στο 7ο  σπίτι, έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε αισθητή την παρουσία σας και να γίνετε δημοφιλείς. Οι αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό και κοινωνικοποιηθείτε!

Η μετάβαση της Αφροδίτης στο 8ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας μετά την 13η Ιανουαρίου θα φέρει έντονο αισθησιασμό. Αν η σχέση με τον σύντροφο σας ήταν ακόμα στα πρώτα της ασταθή βήματα, τότε κατά το δεύτερο ή το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα υπάρξει μια αλλαγή πορείας. Χάρη στην Αφροδίτη, το πάθος θα ανάψει ανάμεσα σας και είναι μια σπουδαία στιγμή για πειράματα στον ερωτικό τομέα!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…