Λέων – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ο Ιούλιος δεν είναι ένας κακός μήνας για την καριέρα σας, γιατί η πρόοδος που θα σημειώνεται θα είναι αργή και θα πρέπει να αναμορφώσετε τα μακροχρόνια σχέδια σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα, στόχοι, κοινωνική και επαγγελματική φήμη και καταξίωσης) σε συνδυασμό με το τετράγωνο Ποσειδώνα, συνεπάγεται μειωμένα έσοδα από την εξάσκηση του επαγγέλματος σας ή αργοπορημένες ροές χρημάτων. Αποφύγετε συζητήσεις επαγγελματικής φύσης και ανάπτυξη μελλοντικών σχεδίων μεταξύ 26-27.7καθώς το τετράγωνο Άρη – Ερμή – Αφροδίτη – Ποσειδώνας  θα σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια με αποτέλεσμα να κάνετε τραγικά λάθη.

Ο μήνας προσφέρεται ωστόσο για κάποια θετική αντιμετώπιση ενός πιθανού σας χρέους, γι αυτό δεν πρέπει να χάσετε τις ελπίδες σας. Προς το τέλος του μήνα το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνιστά να μην ονειρεύεστε θαυματουργές λύσεις για τα οικονομικά σας αδιέξοδα και επίσης να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας, ειδικά τις διαδικτυακές!

Στα συναισθηματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι αρκετά πιο αργές μέσα στον Ιούλιο, οπότε θα χρειαστεί αρκετή υπομονή από την πλευρά σας. Ο Δίας, ο κυβερνήτης σας του 5ο οίκου (αγάπη, φλερτ, ρομαντισμός) σε ανάδρομη πορεία στον 5ο οίκο σας,  σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και υπομονή με το ταίρι σας, για να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα. Επιπλέον και ο ανάδρομος ο Κρόνος στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος). Εάν σας ενδιαφέρει η διατήρηση της σχέσης που έχετε, είναι καιρός να σκεφτείτε σοβαρά λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, όσο σοβαρά και αν είναι.

Με τον Δία ανάδρομο και την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε για κάτι καινούργιο στην ζωή σας την περίοδο αυτή, το πιο πιθανό είναι να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και απλά να περάσετε καλά, καθώς πολλοί από σας θεωρείτε ότι κανείς δεν αξίζει το κόπο και την προσπάθεια, εάν δεν είναι έτοιμος να υποκλιθεί στην μεγαλοσύνη σας…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Επαγγελματικά &nd…