Λέων – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στους αδέσμευτους/ες πολλές νέες γνωριμίες και έντονη σεξουαλική και κοινωνική  ζωή. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή εάν θελήσετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή τα πράγματα δεν χαρακτηρίζονται από μακροβιότητα, ενώ παράλληλα  και η θέση του  Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας, θολώνει την ορθή κρίση.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας καλό θα ήταν να αποφύγετε να ενδώσετε στους πειρασμούς, γιατί το πιο πιθανόν είναι οι ερωτικές σας περιπέτειες να αποκαλυφθούν και να χρειαστεί να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα… Όσοι/ες αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα στην σχέση σας, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να μετανιώσετε αμέσως μετά.

 

Όψεις πλανητών :

 

Ο Ερμής σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (αστάθεια, αδυναμία επικοινωνίας). Ο Ουρανός σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα στον τομέα των σχέσεων. Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση απομόνωσης, προκαταλήψεις).

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403!  για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

  

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &nd…