Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Δεκέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Ο Ερμής θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 5ο οίκο σας, για να περάσει στην συνέχεια στις 13/12 στον 6ο οίκο. Μέσα στον μήνα θα έχετε την μοναδική ικανότητα να εστιάζετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και να κατανοήσετε τι είναι αυτό που κάνουν καλύτερα από εσάς οι ανταγωνιστές σας. Ιδιαίτερης σημασίας θα αποδειχτεί ο σχεδιασμός και η οργάνωση των δράσεων σας, αν και κάποιες λεπτομέρειες ίσως να διαφύγουν της προσοχής σας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές δεξιότητες ή ταλέντα που διαθέτετε και συνιστάται να τις αδράξετε!

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο σας ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη μετά τις 10 Δεκεμβρίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί η ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς στον σύντροφό σας να είναι πραγματική, υπάρχει όμως και κάποιο ενδεχόμενο να σας χειραγωγεί, οπότε έχετε το νου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8 Δεκεμβρίου αποτελεί για το ζώδιο σας την ιδανική χρονική στιγμή να τερματίσετε μια μακροχρόνια διαμάχη. Επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν και τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 23 Δεκεμβρίου εγείρει ζητήματα που άπτονται της καριέρας, της υγείας, της καθημερινότητας ή των κατοικίδιων σας. Ίσως να μην συμβεί κάποιο συγκεκριμένο συμβάν, αλλά να θελήσετε εσείς οι ίδιοι να επιφέρετε αλλαγές στους τομείς αυτούς.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 8, 13, 17, 22, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 6, 10, 15, 19, 24, 28

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…