Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιανουαρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Και ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέσα στον μήνα, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/1. Το διάστημα της ανάδρομης κίνησης του μπορεί να βγουν λάθη και παραλείψεις στην επιφάνεια και να πρέπει να ασχοληθείτε με την διευθέτηση τους. Είναι βέβαιο δε ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε κάποια επαγγελματικά ή προσωπικά σας πλάνα. Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να τακτοποιήσετε ότι δεν ήταν δυνατόν μέσα στο πρώτο μέρος του μήνα, να επικοινωνήσετε με πελάτες σας και να επεξεργαστείτε μελλοντικά σχέδια.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη μετακινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο στις 5 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου.

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, η οποία λαμβάνει χώρα στις 7 του μήνα, θα ενεργοποιήσει τον 12ο οίκο σας και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε σχέδια. Μπορεί για κάποιους να υπάρξουν το διάστημα αυτό απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν τους ή γεγονότα που έχετε προ πολλού ξεχάσει να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου θα φέρει μια επικοινωνιακά δραστήρια περίοδο. Θα υπάρξουν επαφές, συνομιλίες, διαπραγματεύσεις, αλλά και διαπληκτισμοί. Στις επαφές σας μην επιτρέπετε να καθορίζει την στάση σας το συναίσθημα για να μην απογοητευθείτε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 4, 14, 19, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 2, 12, 16, 25

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…