Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Στις 23 του μήνα που περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Το πρώτο μισό του μήνα προσφέρεται για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες, επαφές και νέες συμφωνίες. Το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο το πρόγραμμα σας και οι υποχρεώσεις σας υπερβολικά πολλές. Μεταξύ 11 και 28 του μήνα διέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο, προτρέποντας σας να δρομολογήσετε δράσεις, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας το διάστημα που ακολουθεί. Είναι η κατάλληλη  στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών. Κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, με το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο και στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, ευνοείται η ενασχόληση με τα περιουσιακά σας στοιχεία, με αγοραπωλησίες ακινήτων, επενδύσεις αλλά και εξεύρεση πρόσθετων εισοδηματικών πόρων. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ωστόσο, θα σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας με σαφήνεια ή να αποτυπώσετε τις ιδέες σας. Δεν αποκλείονται το διάστημα αυτό φήμες που θα βλάψουν την εικόνα σας ή πισώπλατα μαχαιρώματα από ανταγωνιστές σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, συνεχίζοντας την πολύμηνη διέλευση της μέσα από το ζώδιο σας. Στις 23 Ιουλίου δε, θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη. Όσο είναι ορθόδρομη, είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο, αναμένεται να αυξηθούν τα μαύρα σύννεφα στις αισθηματικές σας σχέσεις. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και η ένταση εμφανής. Καινούργιες σχέσεις καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουν το διάστημα αυτό, γιατί δεν θα είναι σταθερές ή αρμονικές και θα έχουν πιθανότατα σύντομη διάρκεια. Και στον οικονομικό τομέα όμως θα υπάρξουν αισθητές επιπτώσεις την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Μην ξεκινάτε καινούργιες επαγγελματικές επαφές και αποφύγετε ανοίγματα οικονομικής φύσης. Περιορίστε τις δαπάνες σας και κινηθείτε στα πλαίσια των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, υπηρεσίες, εργασία) θα στρέψει την προσοχή σας σε ζητήματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Η διάθεση σας ωστόσο τις μέρες αυτές θα είναι κακή και ο εκνευρισμός σας έντονος. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία), μπορεί να αποκαλύψει ένα μυστικό σας ή να σας οδηγήσει να μαρτυρήσετε ένα μυστικό ενός τρίτου και να έρθετε σε δύσκολη θέση. Η φιλανθρωπία είναι ένας από τους τομείς που ευνοούνται το διάστημα αυτό. Προσοχή να μην αναγκαστείτε να καταλήξετε σε χώρους εγκλεισμού (νοσοκομεία, φυλακές, αναμορφωτήρια, κλπ).

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 7, 20, 24, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 4, 16, 18

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…