Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέσα στον Ιούλιο πολλοί του ζωδίου σας θα καταφύγετε σε ακριβές αγορές, σε πολυτελείς διακοπές ή θα παραστείτε σε χλιδάτα  πάρτι. Οι ανάγκη σας για προβολή είναι έντονη και κυνηγάτε τα φώτα της δημοσιότητας με κάθε τρόπο. Πολλοί όμως γύρω σας θα σας θεωρούν αλαζονικό και φαντασμένο και ίσως να σας γυρίσουν την πλάτη. Ιδιαίτερα γοητευτικοί είστε μετά τις 11 Ιουλίου, που περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε και να λάμψετε με την παρουσία σας.  Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του μήνα στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Θα πρέπει με την ευκαιρία αυτή να κάνετε έναν απολογισμό, να κοιτάξετε πίσω και να αξιολογήσετε τα όσα καταφέρατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στις 22 του μήνα που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας, έρχεστε πλέον στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Ο Ερμής διέρχεται το ζώδιο σας από τις 2 Ιουλίου μέχρι τις 26 του μήνα. Το διάστημα αυτό εάν καταβάλετε αρκετή προσπάθεια και κάνετε χρήση των γνώσεων και των εμπειριών που έχετε αποκτήσει, θα μπορέσετε να κατακτήσετε σχεδόν τα πάντα. Απλά μην είστε αλαζόνες ή υπερβολικά φιλόδοξοι, γιατί θα βρει το σύμπαν τον τρόπο να σας προσγειώσει ανώμαλα. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε επίπεδο καριέρας και οι συμφωνίες που θα κλείσετε τώρα θα είναι επικερδείς. Φυλαχτείτε όμως από φανερούς και κρυφούς εχθρούς που φθονούν την πρόοδο σας. Τις τελευταίες μέρες του μήνα περνάει στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον οικονομικό τομέα και σας απασχολούν περισσότερο ζητήματα οικονομικής φύσης. Παρουσιάζονται δε ευκαιρίες να βελτιώσετε αισθητά τα εισοδήματά σας, ίσως μέσα από την επέκταση των δραστηριοτήτων σας ή μέσα από μια δεύτερη απασχόληση που θα βρείτε. Εάν τα εισοδήματα σας εξαρτώνται από την δημοτικότητα σας, ήρθε η ώρα να επενδύσετε στην προβολή σας. Ηθοποιοί, μοντέλα, influencer και γενικότερα εκπρόσωποι του θεάματος, μπορούν τώρα να αυξήσουν τα εισοδήματά τους και να προσελκύσουν επικερδείς συμφωνίες ή συνεργασίες, λόγω της ακτινοβολίας τους.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στον Ιούλιο στον 12ο οίκο, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 του μήνα. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 11 του μήνα και στον πρώτο ηλιακό σας οίκο, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Οι ελεύθεροι θα έχετε σεξ απιλ και μια απαράμιλλη ακτινοβολία και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να κατακτήσετε το άτομο που επιθυμείτε. Για τους παντρεμένους ή δεσμευμένους δε, θα είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική χρονική περίοδος. Προσοχή όμως στο φλερτ…

 Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο συνιστά να προγραμματίσετε ξεκούραση και χαλάρωση, ώστε να μπορέσετε να αναγεννηθείτε. Όσοι ωστόσο δεν θα έχετε αυτή την ευκαιρία, φροντίστε να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στην φύση, μακριά από την αγχωτική ζωή της πόλης. Κάποια άλυτα προβλήματα του παρελθόντος ίσως να επανεμφανιστούν και θα πρέπει επιτέλους να βρείτε το σθένος να τα λύσετε οριστικά.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω συνιστά να κάνετε έναν απολογισμό των δράσεων και των αποτελεσμάτων τους, ώστε να αξιολογήσετε την μέχρι στιγμής πορεία σας. Δεν είναι η κατάλληλη ωστόσο εποχή να κάνετε ριζικές αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σας. Εάν όμως δεν γίνεται διαφορετικά και η συνθήκες το φέρουν έτσι, τότε θεωρήστε το σαν ευκαιρία να απολαύσετε την ελευθερία των καινούργιων επιλογών, άρα και των νέων εμπειριών.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο:   4, 8, 17, 27, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2, 6, 15, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…