Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Μαΐου στον 10 ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά σας είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Ο Ερμής θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 11ο οίκο (φιλίες, ομάδες και κοινωνικές επαφές) του ζωδίου σας και θα σας προικίσει με ένα καθαρό και οξύ μυαλό που θα γεννήσει καινοτόμες ιδέες. Συνιστάται ωστόσο να μην γίνετε άπληστοι και να μάθετε να μοιράζεστε με τους γύρω σας. Από τις 10.05 και μετά γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές, βλάβες και εκνευρισμό. Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να χρειαστείτε την στήριξη των φίλων σας για να αντιμετωπίσετε φλέγοντα ζητήματα στην δουλειά σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί μέσα στον Μάιο στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνησης, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) θα σας τραβάει το ξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας προσελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα από διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 16.05 στον Σκορπιό θα αγγίξει ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την κατοικία σας. Κάτι θα ολοκληρωθεί, όπως μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μια αγορά ακινήτου. Μπορεί όμως να φέρει στο φως και ένα οικογενειακό μυστικό. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους της 30.05 ακουμπά τον τομέα της ομαδικής επαγγελματικής σας δραστηριότητας ή των ομαδικών εν γένη δράσεων σας. Ενδεχομένως να αναζητήσετε νέους συνεργάτες, που θα σας βοηθήσουν να φέρετε σε πέρας ένα έργο που έχετε ξεκινήσει.

Αλίντα Κανάκη 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…