ΛΑΓΟΣ

ΕΤΗ: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

Το έτος του Γουρουνιού θα βοηθήσει όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο του Λαγού να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με τον συναισθηματικό τους κόσμο. Και από την στιγμή που θα ανακτήσουν τις προσωπικές τους ισορροπίες, θα είναι σε θέση να επιλύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις διαπροσωπικές τους διαφορές, είτε αυτές αφορούν την συναισθηματική τους σχέση, είτε τις κοινωνικές-φιλικές επαφές τους. Κάποιες αναπόφευκτες περίοδοι κρίσης θα αποτελέσουν την  χρυσή ευκαιρία να επανεξετάσουν με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα την πραγματικότητα που τους περιβάλει.  Το 2019 είναι ιδανική χρονιά να επιλύσετε χρονίζοντα οικογενειακά προβλήματα, αλλά και να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους γύρω σας, κάτι που θα αποφέρει σημαντικά οφέλη!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η χρονιά του Γουρουνιού θα είναι πολύ δυναμική και ευοίωνη για όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λαγού! Με το ένστικτο που διαθέτετε και κάνοντας μικρά και προσεκτικά βήματα, θα ανοίξετε νέους δρόμους στην καριέρα σας.  Τα λάθη του παρελθόντος σας έχουν διδάξει πολλά και θα είστε πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται να συνάψετε επιχειρηματικές συμφωνίες. Η ευχέρεια ομιλίας σας θα βοηθήσει στην αναγνωσιμότητα σας και θα σας δώσει ευκαιρίες να ηγηθείτε ομάδων εργασίας. Με ταπεινότητα και ευπρέπεια αποκτήστε την εμπιστοσύνη των ατόμων που αισθάνονται απειλημένοι από την παρουσία σας και εξουδετερώστε εν δυνάμει εχθρούς. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα βοηθήσετε συγγενικά σας πρόσωπα να  ξεκινήσουν μια εμπορική δραστηριότητα και θα διευρύνετε το δίκτυο των  συνεργασιών σας.

 

ΥΓΕΙΑ

Οι Λαγοί είναι το σύμβολο της μακροζωίας στην Κίνα. Και ανεξάρτητα από την μεγάλη ευαισθησία σας, έχετε την δυνατότητα να αναρρώνετε με μεγάλη ευκολία. Το νευρικό σας σύστημα είναι ευαίσθητο στους θορύβους, την μόλυνση της ατμόσφαιρας, τις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας και το έντονο φως. Οι στομαχικές διαταραχές που προκαλούνται από το άγχος είναι συχνές. Αν και είστε νευρικά και εσωστρεφή άτομα, έχετε μια αρμονική κοινωνική και οικογενειακή ζωή που αποτελεί βάλσαμο για την ψυχή σας. Εμπιστευτείτε περισσότερο τις δυνάμεις και το ένστικτό σας, καθώς και την Θεία Χάρη!

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020 || Το έτος του Αρουραίου

Γενική επισκόπη&s…