Λαγός – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Λαγού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2023               22.01.2023 – 09.02.2024                νερό

2011               03.02.2011 – 22.01.2012                μέταλλο

1999               16.02.1999 – 04.02.2000                γη

1987               29.01.1987 – 16.02.1988                φωτιά

1975               11.02.1975 – 30.01.1976                ξύλο

1963               25.01.1963 – 12.02.1964                νερό

1951               06.02.1951 – 26.01.1957                μέταλλο

1939               19.02.1939 – 07.02.1940                γη

1927               02.02.1927 – 22.01.1928                φωτιά

 

 

Λαγός 2023 – Γενική επισκόπηση

Το 2023 είναι το έτος σας, καθώς βασιλεύει το ζώδιο σας! Εάν ονειρεύεστε επιτυχία και προσωπική ευτυχία, το 2023 θα σας τα προσφέρει απλόχερα. Προβλέπεται να εξελιχθούν όλα υπέροχα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η πορεία σας μέσα στην χρονιά θα είναι ανέφελη, γιατί χωρίς προβλήματα θα ήταν άλλωστε η ζωή μας μονότονη. Τις δύσκολες αυτές στιγμές θα πρέπει να είστε πιο ταπεινοί, γειωμένοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Πρόκειται για ένα έτος, που πέρα από τις προσωπικές επιτυχίες και τα επιτεύγματα, θα πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να πετύχετε πρόοδο και σε προσωπικό – πνευματικό και ψυχικό επίπεδο, ξεκινώντας από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

Το 2023, το έτος που κυβερνά το ζώδιο σας με στοιχείο το νερό, θα είναι μια χρονιά που θα ανακαλύψετε ή θα σας επιτραπεί να καλλιεργήσετε κάποια νέα ταλέντα σας. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας που δεν είχατε σκεφτεί ή υπολογίσει. Θα ήταν ωστόσο προς όφελος σας να μην αμφιβάλετε για την επιτυχία μιας προσπάθειας στο ξεκίνημα της, γιατί θα την σαμποτάρετε από μόνοι σας. Ριχτείτε στην περιπέτεια με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη. Επίσης δεν θα ήταν προς όφελος σας να κλειστείτε στον εαυτό σας, όταν δεν θα αισθάνεστε καλά ή θα σας κατακλύζουν τα προβλήματα.

Πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου θα αναγκαστείτε να το περάσετε κλεισμένοι στον εργασιακό σας χώρο, καθώς αναμένεται να είναι μια πολυάσχολη χρονιά. Τις λίγες ελεύθερες ώρες σας καλό θα ήταν να προσπαθείτε να τις περνάτε σε εξωτερικούς χώρους, με δραστηριότητες που θα μπορούσαν να σας χαλαρώσουν και να σας αναζωογονήσουν. Οργανώστε εκδρομές στην ύπαιθρο τα Σαββατοκύριακα, απολαύστε την ηρεμία της φύσης μετά από μια πολυάσχολη βδομάδα. Και μην καταπονείτε τον εαυτό σας με περιττές δίαιτες, εάν δεν υπάρχει ιατρικός λόγος ή εάν δεν έχετε πολλά περιττά κιλά. Θα χρειαστείτε όλες σας τις δυνάμεις για να τα βγάλετε πέρα μέσα στην χρονιά.

Λαγός 2023 – Καριέρα

 Η καριέρα σας, σας επιφυλάσσει ευχάριστε εκπλήξεις μέσα στο 2023. Για κάποιους μπορεί να είναι η πραγματοποίηση ενός σχεδίου, για άλλους μια απρόβλεπτη εξέλιξη, αλλά σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη θα είναι θετική. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια προαγωγή και να οριστείτε υπεύθυνοι ενός έργου, ενός τμήματος ή ενός τομέα, ανάλογα με το είδος της απασχόλησης. Εάν πάλι επιθυμείτε εδώ και καιρό να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε το βήμα αυτό. Θέστε τους στόχους σας και ακολουθείστε μια σταθερή πορεία που θα σας οδηγήσει στο ποθούμενο.

Το πρώτο μισό του έτους θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, πολλές φορές από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά δεν θα πάνε οι κόποι σας χαμένοι. Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, θα βρεθούν ξαφνικά δίπλα σας άτομα που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Εάν ξεκινήσετε την δική σας επαγγελματική δραστηριότητα μέσα στο 2023, νέοι συνεργάτες θα εμφανιστούν τις στιγμές που θα αισθάνεστε ότι τελματώνετε και θα σας βοηθήσουν να απογειωθείτε. Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος προόδου και ευκαιριών για καταξίωση και ανάδειξη όσο αφορά την καριέρα σας. Είναι δε το διάστημα του έτους που θα μπορείτε να ελπίζετε σε μια προαγωγή ή μια καλύτερη θέση εργασίας με καλύτερες αμοιβές.

Λαγός 2023 – Οικονομικά

 Εάν αμείβεστε καλά στην δουλειά σας, μην μεταπηδάτε σε άλλες δουλειές μέσα στο 2023, αναζητώντας καλύτερες αμοιβές, γιατί η πλεονεξία οδηγεί πολλές φορές στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ίσως να σας έχουν υποσχεθεί μια αύξηση αποδοχών ή ένα μπόνους, αλλά το αφεντικό σας φαίνεται να θέλει να το ξεχάσει ή μπορεί ακόμη να ζητήσατε μια αύξηση μισθού που να ήταν υπερβολική. Ζυγίστε προσεκτικά τις προοπτικές σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τα εισοδήματα σας. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες του ζωδίου σας αναμένεται να είναι μια αρκετά αγχώδης και δύσκολη χρονιά, καθώς θα είστε συνεχώς απασχολημένοι με το πως να αυξήσετε τις πωλήσεις ή τον κύκλο εργασιών σας ή που θα βρείτε τα κεφάλαια που έχετε ανάγκη για να κάνετε τις επενδύσεις που χρειάζονται.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας καλός μήνας για τα οικονομικά σας! Το φθινόπωρο δε, θα μπορείτε να πείτε με σιγουριά, ότι είστε οικονομικά πολύ καλά! Τα εισοδήματα σας θα έχουν αυξηθεί κατά πολύ, ίσως να έχετε πάρει ένα μπόνους από την δουλειά σας, μπορεί να έχετε εξαιρετικές αποδόσεις από επενδύσεις ή να λάβετε μια μεγάλη αύξηση μισθού. Και επειδή δεν θα αντιμετωπίζετε πλέον το άγχος της οικονομικής επιβίωσης, το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου θα είναι εξαιρετικά για αγορές και ψώνια. Είναι καιρός να απολαύσετε τους κόπους των προσπαθειών σας και να ανταμείψετε τον εαυτό σας με τον τρόπο που ονειρεύεστε.

Λαγός 2023 – Συναισθηματικά

 Οι πρώτοι μήνες του έτους, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, αναμένεται να είναι φωτεινοί για την αισθηματική και την ερωτική σας ζωή. Είναι μια ρομαντική περίοδος, γεμάτη πάθος και μια λίμπιντο που θα χτυπάει κόκκινο. Τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια ατμόσφαιρα στην σχέση σας. Την άνοιξη του 2023 φαίνεται να συναντάτε το πεπρωμένο σας, είτε μέσα από ένα απροσδόκητο γεγονός, είτε μέσα από μια ανέλπιστη συνάντηση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την δυνατότητα αλλά και τις ευκαιρίες να γνωρίσουν το άλλο τους μισό και να ζήσουν έναν μυθιστορηματικό έρωτα. Η γνωριμία δε, μπορεί να γίνει σε μια ομαδική δραστηριότητα ή κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

 

Το καλοκαίρι θα είναι μια περίοδος, κατά την οποία η διάθεση σας δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή. Θα υποφέρετε από συχνά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ίσως να ταλαιπωρηθείτε από μια μικρή κατάθλιψη. Θα έχετε την τάση να πέφτε με τα μούτρα στην κάθε νέα γνωριμία, να εκμυστηρεύεστε τα πιο βαθιά σας μυστικά στον κάθε άγνωστο, ελπίζοντας ότι αυτός θα είναι ο έρωτας της ζωής σας, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε συνεχώς. Θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και αυτοσυγκράτηση το διάστημα αυτό του έτους, για να μην πληρώσετε ακριβά τις κακές σας επιλογές.

 

Το φθινόπωρο θα θέλετε να απολαύσετε την οικογενειακή θαλπωρή ή την συντροφιά του συντρόφου σας, αλλά ο χρόνος θα είναι περιορισμένος και οι υποχρεώσεις σας πολλές. Θα έχετε επίσης την παρόρμηση να κάνετε μια πρόταση γάμου ή να ζητήσετε από το ταίρι σας να συγκατοικήσετε, αλλά καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι αυτό που θέλετε και αν το ταίρι σας μπορεί να σας το προσφέρει, πριν να εξωτερικεύσετε προτάσεις που δεν μπορείτε να ανακαλέσετε.

 

Πολλοί δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα περάσουν ένα δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνα, μια και θα τους ενοχλούν σε σημαντικό βαθμό κάποιες από τις συνήθειες ή τα χαρακτηριστικά του συντρόφου τους και θα αρχίσουν να αναπτύσσονται φυγόκεντρες δυνάμεις. Θα έχει φτάσει η κατάλληλη χρονική περίοδος για μια σοβαρή και εις βάθος συζήτηση με τον σύντροφό σας για ότι αισθάνεστε ότι σας ενοχλεί ή νομίζεται ότι δεν λειτουργεί στην σχέση. Εάν δεν μπορέστε να βρείτε μια κοινή συνισταμένη που θα προσφέρει μια βιώσιμη λύση, τότε μπορείτε να αποχωρήσετε. Τουλάχιστον θα έχετε προσπαθήσει και δεν θα σας βασανίζουν οι αμφιβολίες.

Λαγός 2023 – Υγεία

 Πηγή ανησυχιών και προβλημάτων θα αποτελέσει για σας το αναπνευστικό μέσα στην χρονιά. Είναι πιθανές κάποιες αλλεργικές κρίσεις, γι’ αυτό θα ήταν καλό να αποφεύγετε την πολύ ζέστη ή τους κλειστούς και σκονισμένους χώρους. Επειδή δε, κατά περιόδους θα αντιμετωπίζετε αυξημένες πιέσεις από διάφορους τομείς της ζωής σας, τα επίπεδα άγχους σας θα είναι αυξημένα. Προσπαθήστε να περιορίσετε το στρες στην ζωή σας, εντάσσοντας δραστηριότητες που θα σας επιτρέψουν να εκτονωθείτε και να χαλαρώσετε. Μπορεί να είναι η γιόγκα, ενδεχομένως να είναι η επίσκεψη σε ένα γυμναστήριο, ίσως όμως να σας προσφέρει αυτή την διέξοδο και μια απλή βόλτα στην φύση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Άλλωστε ο καθαρός αέρας θα έχει θετική επίπτωση στο αναπνευστικό σας.

Συνιστάται να κοιμάστε αρκετά και να ξεκουράζεστε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας ακμαίες. Επίσης είναι σημαντικό για το ζώδιο σας να λαμβάνετε αρκετά υγρά μέσα στην χρονιά αυτή. Ως προς την διατροφή σας, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε τα αγαπημένα σας φαγητά, απλά συνιστάται να έχετε κάποιο μέτρο, τόσο ως προς την ποσότητα, όσο και ως προς την ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνετε. Άνοιξη και φθινόπωρο καλό θα ήταν να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με συμπληρώματα βιταμινών, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα και πεσίματα. Τραυματισμοί και μώλωπες αναμένεται να είναι συχνοί.

Λαγός 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Οι άντρες του ζωδίου σας θα πρέπει να ισχυροποιήσουν την θέση τους μέσα στο 2023 και να κατευθύνουν τις προσπάθειες τους προς την κατεύθυνση αυτή κατά το δίμηνο ΜαρτίουΑπριλίου. Το διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο  συνιστάται να επεκτείνουν τον κοινωνικό και επαγγελματικό τους κύκλο, πραγματοποιώντας νέες επαφές, ενώ το τελευταίο τρίμηνο του έτους, μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, είναι πολύ πιο χαλαρό και ιδανικό για διασκέδαση, χαλάρωση, επαφές και επικοινωνίες με συγγενείς και φίλους.

Εάν θέλετε αγάπη και ρομαντισμό, η άνοιξη είναι η περίοδος σας! Μην περιμένετε όμως να σας χτυπήσει την πόρτα ο φτερωτός θεός. Θα πρέπει να προσπαθήσετε και μάλιστα πολύ για να επιτύχετε την ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε ελεύθεροι. Στα επαγγελματικά σας, εάν είστε επιμελείς και υπεύθυνοι, η διοίκηση της επιχείρησης που εργάζεστε θα προσέξει τις προσπάθειες σας και θα καταγράψει τις επιδώσεις σας, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές πιθανότητες να εξελιχθείτε ιεραρχικά.

Μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των πάντων. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι όλοι θα θέλουν να σας γνωρίσουν, να κάνουν παρέα μαζί σας, να συνεργαστούν. Θα προσελκύετε τον κόσμο γύρω σας σαν μαγνήτης και η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας. Λόγω της έντονης κοινωνικής και επαγγελματικής σας ζωής θα είναι καλό να αποτραβιέστε από τα πλήθη κατά διαστήματα για να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε. Επιπλέον, μην φορτώνετε το μυαλό σας με πληροφορίες που δεν θα σας φανούν ποτέ χρήσιμες. Όσο για το φθινόπωρο, είναι η ώρα τις χαλάρωσης και της απόλαυσης των κόπων σας. Πολύπλοκα και δύσκολα έργα θα ολοκληρωθούν τώρα και η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά.

Λαγός 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Για τις γυναίκες του ωροσκοπίου σας, ο χρόνος θα κυλάει στον επαγγελματικό τομέα σαν νερό μέσα στο 2023 και σεις δεν θα προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε τίποτε. Αυτό θα οφείλεται κυρίως σε σας, μια και θα καταπιάνεστε με ότι βρίσκεται ανά πάσα στιγμή μπροστά σας, αφήνοντας τα πάντα στην μέση. Ο εκνευρισμός σας από τις καθυστερήσεις και την έλλειψη συγκέντρωσης στην δουλειά θα οδηγήσει σε εντάσεις, καθώς θα αντιδράτε επιθετικά σε οποιαδήποτε προσπάθεια κριτικής. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδικά εάν εργάζεστε σαν μέλος ομάδας, αλλά και να κατανοήσετε τους γύρω σας, γιατί η αναποτελεσματικότητα σας επηρεάζει το συνολικό έργο της ομάδας. Επίσης, μην αρνείστε να παρέχετε την βοήθεια σας όταν σας ζητηθεί από συναδέλφους.

Την άνοιξη θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την μοίρα σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει σημαντική κινητικότητα! Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας προταθεί μια υψηλότερη θέση ή να κερδίσετε μια προαγωγή. Για να αποφύγετε λανθασμένες αποφάσεις, ακούστε την διαίσθηση σας. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι ότι θα έχετε μια νέα και αρκετά πιο απαιτητική δουλειά, παράλληλα δε θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση τα οικονομικά σας. Μόνη περίοδος χαλάρωσης για σας είναι το καλοκαίρι του 2023, διάστημα κατά το οποίο θα μπορείτε να κάνετε διακοπές και να ανανεωθείτε. Επίσης, κατά την διάρκεια του έτους ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τόπο κατοικίας, λόγω κάποιων ζητημάτων που θα αντιμετωπίσετε στην προσωπική σας ζωή.

Λαγός 2023 – Feng shui και τύχη

 Για να ενισχύσετε την τύχη στην συναισθηματική σας ζωή, συνιστάται να αγοράσετε ένα ειδώλιο εραστών με καρδιές από ροζ χαλαζία. Για να προσελκύσετε καλή τύχη και ευτυχία στην ζωή σας, εφοδιαστείτε με πετρώματα σμαραγδιού ή νεφρίτη, που είναι τα πετρώματα του ωροσκοπίου σας, και έναν από τους δύο κρυστάλλους να τον τοποθετήσετε προς την βορινή κατεύθυνση του χώρου σας.

Ως προς τα επαγγελματικά σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαίτερα μέσα στο 2023, ούτε και να κάνετε κάποια παρέμβαση για να προσελκύσετε μεγαλύτερη τύχη. Ακόμη και αν υποβάλετε την παραίτηση σας ή μείνετε από δουλειά για οποιοδήποτε λόγο μέσα στην χρονιά, θα ανοίξει αμέσως μετά μια καινούργια πόρτα, η οποία ίσως αποδειχτεί καλύτερη από την προηγούμενη.

Τυχερά χρώματα 2023: Κίτρινο, μπλε και ροζ

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα 2023: Νότια, ανατολικά και νοτιοανατολικά

Τυχεροί αριθμοί 2023: 9 και 4

Τυχεροί μήνες 2023: Μάρτιος, Ιούλιος, Οκτώβριος και Νοέμβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Σεπτέμβριος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Ρουμπίνι

Τσάκρα 2023: Της ρίζας

Λαγός 2023 – Το έτος ανά μήνα

 

Ιανουάριος 2023

Θα υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες καριέρας μέσα στον μήνα, αρκεί να μην τεμπελιάσετε. Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρόκειται να παρουσιαστούν ξανά σύντομα. Για να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας, προσέξτε διατροφή και ξεκούραση.

 

Φεβρουάριος 2023

Ένας πολυάσχολος μήνας, με πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικής φύσης. Θα έχετε όμως την δυνατότητα να ολοκληρώσετε κάποια έργα και να αναλάβετε νέα. Συνιστάται να επενδύσετε στην ομαδική εργασία, μέσα από την οποία θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι. Ο μήνας προσφέρεται επίσης για νέες επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες.

 

Μάρτιος 2023

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που σκέφτεται και ενεργεί όπως και σεις. Για να μπορέσει όμως να ανθίσει μια σχέση θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διαδραματίσετε ένα πιο ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση του μέλλοντος σας. Προσοχή κατά την διάρκεια του Μαρτίου στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, γιατί είναι ένας μήνας συγκρούσεων.

 

Απρίλιος 2023

Μια κερδοφόρα συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στον μήνα, αλλά να είστε προσεκτικοί στους όρους συνεργασίας ή στα ψηλά γράμματα μιας σύμβασης που θα υπογράψετε. Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν όσοι στοχεύουν ψηλά και ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους. Ευκαιρίες για προώθηση της καριέρας σας θα υπάρξουν, προσοχή όμως σε φαινόμενα αλαζονικής συμπεριφοράς απέναντι σε συναδέλφους.

 

Μάιος 2023

Είναι ο ιδανικός μήνας για μελέτη και προετοιμασία για εξετάσεις. Θα είστε σε θέση να αφομοιώνετε με ευκολία την γνώση και να την κάνετε κτήμα σας. Αναζητήστε την γνώση και τις πληροφορίες που σας αφορούν, επικοινωνήστε και δικτυωθείτε. Όλα αυτά θα σας φανούν πολύ σύντομα χρήσιμα στην προώθηση της καριέρας σας.

 

Ιούνιος 2023

Είναι ένας μήνας που θα αισθανθείτε αφόρητη κόπωση και τις δυνάμεις να σας εγκαταλείπουν. Εξ’ αιτίας αυτού του γεγονότος, κινδυνεύετε να κάνετε πολλά λάθη στην δουλειά σας. Η ομαδική εργασία σας ευνοεί το διάστημα αυτό. Μην αποκαρδιώνεστε από τα προβλήματα και αφήνετε πράγματα στην μέση. Με αυτοπεποίθηση και πείσμα θα τα καταφέρετε.

 

Ιούλιος 2023

Πρέπει να ξεκουραστείτε για να έχετε τις δυνάμεις για τα μεγάλα έργα που ονειρεύεστε. Κάντε ένα καλύτερο προγραμματισμό του χρόνου σας και ισορροπήσετε καλύτερα προσωπική και επαγγελματική ζωή. Είναι ένας δύσκολος μήνας για τις συναισθηματικές σχέσεις, καθώς θα αγαπάτε να τονίζετε τα λάθη και τις ανεπάρκειες του συντρόφου σας. Μην κατατρώγεστε με μικροπράγματα.

 

Αύγουστος 2023

Μέσα στον μήνα ίσως να εμπλακείτε σε καταστάσεις, από τις οποίες θα είναι δύσκολο θα ξεφύγετε. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα πάντα μόνοι σας. Ζητήστε βοήθεια από συγγενείς ή φίλους. Είναι επίσης πιθανές αγορές, ψώνια, ταξίδια ή αλλαγή κατοικίας.

 

Σεπτέμβριος 2023

Θα αισθάνεστε συναισθηματική εξάντληση, κούραση και πιθανά μια απάθεια, θα πρέπει όμως να ανασκουμπωθείτε και να παλέψετε. Τα σαββατοκύριακα χαλαρώστε στην φύση, απολαμβάνοντας τον φθινοπωρινό καιρό.

 

Οκτώβριος 2023

Θα είναι ένας συνηθισμένος μήνας, χωρίς ιδιαίτερα συμβάντα. Θα αποζητάτε όμως την ένταση και την δράση, τα μεγάλα επιτεύγματα. Είναι πιθανόν να βρείτε μια νέα ασχολία μέσα στον Οκτώβριο, ένα καινούργιο χόμπι, όπου θα διοχετεύσετε μέρος της ενέργειας σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να πραγματοποιήσουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Νοέμβριος 2023

Είναι ένας πολύ καλός μήνας για όσους είναι παθιασμένοι και υπερδραστήριοι! Θα καταφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις στην δουλειά τους. Και στον ερωτικό τομέα όμως θα πράγματα θα εξελιχθούν με θετικό τρόπο. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, ίσως και μια νέα σχέση για τους αδέσμευτους. Οι γεννημένοι μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου ίσως να απολαύσουν ένα ταξίδι σε ζεστά κλίματα.

 

Δεκέμβριος 2023

Στα τέλη του 2023 θα είστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με την οικονομική σας κατάσταση. Δουλέψατε σκληρά αλλά το αποτέλεσμα σας δικαίωσε. Η καριέρα σας θα πρέπει να απογειώθηκε μέσα στην χρονιά, εάν κάνατε σωστή χρήση των ευκαιριών που σας έστειλε το σύμπαν. Χαλαρώστε, επικοινωνήστε με φίλους και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…