Λαγός || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 και 2011

Θα προσελκύσετε αφθονία χρημάτων και θα απολαύσετε την ευημερία και την καλή τύχη μέσα στο 2020, όσοι ανήκετε στο κινέζικο ζώδιο του Λαγού! Η γενική εικόνα του ετήσιου ωροσκοπίου του ζωδίου σας είναι θετική, αν και η χρονιά θα χαρακτηριστεί και από κάποιες έντονες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ηρεμία σας, στο ποσοστό που κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό, προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπημένη προσωπική και κοινωνική ζωή. Φροντίστε τη διατροφή σας, δραστηριοποιηθείτε στην φύση, αναλαμβάνοντας κάποιες δράσεις σε εξωτερικούς χώρους που θα σας βοηθήσουν να ανανεώνεστε.

Κάποιες ανησυχίες που μπορεί να έχετε για τη δουλειά σας και τον κίνδυνο που διατρέχετε να αντιμετωπίσετε το φάσμα της ανεργίας, οι ετήσιες προβλέψεις διαβεβαιώνουν για το αντίθετο. Αν παρ όλα αυτά κάτι πάει στραβά και βρεθείτε χωρίς δουλειά, δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες να βρείτε κάτι καινούργιο. Όσο συνεχίζετε να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας σ αυτό που κάνετε, δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτε.

Τυχεροί αριθμοί για το 2020: 4 και 9

Τυχερά χρώματα για το 2020: μπλε, ροζ και κίτρινο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2020: ανατολικά, νοτιοανατολικά και νότια

Ερωτική συμβατότητα για το 2020: με Γουρούνια και Δράκους

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο 

Η συναισθηματική και ερωτική σας ζωή χαρακτηρίζεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο από πάθος και αισθησιασμό. Θα υπάρξει μια κορύφωση του πάθους σας για τον σύντροφό σας, όσοι είστε σε σχέση, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι, για ένα υποψήφιο ερωτικό σύντροφο. Το μόνο κακό είναι ότι θα αποσπάται η προσοχή σας εύκολα από άλλα προβλήματα και θα χαλάτε από μόνοι σας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να ζείτε τις στιγμές στο έπακρο, χωρίς να ανεβάζετε υπερβολικά ψηλά τον πήχη για το μέλλον.

Δεύτερο τρίμηνο

Σε ζητήματα καρδιάς, οι πλανήτες σας ευνοούν και φωτίζουν την προσωπικότητα σας, αυξάνοντας και την δύναμη της πειθούς σας. Εάν έχετε ήδη βρει την αδελφή ψυχή σας, η περίοδος αυτή θα είναι ιδανικά ερωτική και αισθησιακή. Όσο για τους ελεύθερους, ας προετοιμάζονται, γιατί κάτι πολύ καλό θα βρεθεί στην αγκαλιά σας πολύ σύντομα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι την περίοδο αυτή πάρα πολύ πιθανός, ιδίως με άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον!

Τρίτο τρίμηνο

Είναι η περίοδος του έτους που θα θελήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο λογικό βήμα στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν όμως το ταίρι σας δεν έχει την ίδια άποψη ή δεν αισθάνεται το ίδιο έτοιμο με σας, τότε θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ευαίσθητο πρόβλημα και θα χρειαστεί προσεκτικούς χειρισμούς. Όσο για τους ελεύθερους, έχουν την τάση να εμπλέκονται με πολλές ερωτικές υποθέσεις ταυτόχρονα. Μια συνάντηση όμως ή μια γνωριμία θα σας κάνει να αλλάξετε ριζικά άποψη για την αγάπη και τις σχέσεις.

Τέταρτο τρίμηνο

Έχετε πάρα πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας και αυτό το γεγονός μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας και αναγνωρίστε με μεγαλείο ψυχής τα θετικά του/της στοιχεία. Οι αδέσμευτοι, εάν συναντήσετε ένα άτομο που να πληροί τα κριτήρια σας και θελήσετε να ερευνήσετε την πιθανότητα για κάτι πιο μόνιμο, προχωρήστε με αργά και προσεκτικά βήματα.

Οικονομικά

Για όσους από σας περιμένουν παχιές αμοιβές και μπόνους στην δουλειά τους, ίσως να απογοητευτούν οικτρά. Οι περίοδος των παχιών αγελάδων δεν διαρκεί αιώνια και θα έπρεπε να έχετε κάνει καλό κουμάντο στα εισοδήματα σας, όσο ήταν άφθονα. Θα πρέπει να μάθετε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε, ότι θα απολαμβάνετε οφέλη από τις δάφνες που κατακτήσατε κάποια στιγμή στο παρελθόν, καθώς η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Για όσους δραστηριοποιούνται σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, θα είναι απαραίτητο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες τις αγοράς για να διατηρήσουν την επιχείρηση τους και μια ανεκτή κερδοφορία.

Υγεία

Την χρονιά αυτή χρειάζεται αρκετή προσοχή στις δραστηριότητες σε ελεύθερους χώρους. Αποφύγετε επικίνδυνα αθλήματα, καθώς η τύχη δεν διαρκεί αιώνια και μπορεί να έχετε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Αντίθετα, όσοι δεν ασκούνται αρκετά, θα πρέπει να εντάξουν κάποιο είδος φυσικής δραστηριότητας στο πρόγραμμά τους, πριν αρχίσουν τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι Λαγοί των πέντε στοιχείων μέσα στο 2020

 

 Λαγός με ξύλο (1975) 

Είστε γεννημένοι μεταξύ 11 Φεβρουαρίου 1975 και 30 Ιανουαρίου 1976; Θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες και αποτυχίες, μέχρι να μπορέσετε να κατακτήσετε την επιτυχία μέσα στο 2020. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε και θα έχετε να αντιπαρατεθείτε με κακόβουλα άτομα στον εργασιακό σας χώρο, για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Στην συναισθηματική σας ζωή, όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα αντιμετωπίσετε πολλές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Καλό είναι να μην αφήνετε τα προβλήματα να χρονίζουν, αλλά αποφύγετε τις εύκολες λύσεις.

Λαγός με νερό (1963)

 Ανήκετε στο Λαγό με στοιχείο το νερό όσοι γεννηθήκατε από τις 25 Ιανουαρίου 1963 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 1964. Οι δουλειές σας θα σημειώσουν αξιοσημείωτη πρόοδο μέσα στην χρονιά του Αρουραίου. Θα κατακτήσετε ανώτερες θέσεις και οι γύρω σας θα σας συζητάνε με μνησικακία για την ανέλπιστη πρόοδο σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε εξωσυζυγικές σχέσεις το χρόνο αυτό…

Λαγός με μέταλλο (1951)

 Η χρονιά αυτή, για όσους είστε γεννημένοι μεταξύ 6.2.1951 και 26.1.1952, θα είναι εξαιρετικά θετική για τα εισοδήματά σας. Θα έχετε αύξηση εισοδημάτων, το ίδιο όμως θα αυξηθούν και οι δαπάνες σας. Προσπαθήστε να κάνετε σωστό χειρισμό των οικονομικών σας και κάνετε αποταμιεύσεις για τις πιο δύσκολες μέρες. Προβλήματα υγείας δικά σας μπορεί να επανέλθουν, καθώς και η υγεία του συντρόφου σας μπορεί να κλονιστεί. Τα ζευγάρια θα εμπλέκονται συχνά τη χρονιά αυτή σε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα ζητήματα, δεν σας στοιχίζει όμως κάτι να υποχωρείτε για να διατηρήσετε την ηρεμία.

Λαγός με γη (1999)

Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 19 Φεβρουαρίου 1999 μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου 2000 ανήκετε στον Λαγό με στοιχείο του τη γη. Οι φοιτητές θα πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις σπουδές τους, ενώ στα συναισθηματικά τους θα υπάρχει αστάθεια. Πολλές οι σχέσεις και βραχύβιες. Προσοχή χρειάζεται σε δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών, ενώ δεν θα ήταν κακό να ακούτε τις συμβουλές ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας. Προσέξτε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστούν προβλήματα, ενώ οι γυναίκες ας είναι προσεκτικές τις βραδινές ή νυχτερινές ώρες!

Λαγός με φωτιά (1987)

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 29 Ιανουαρίου 1987 και 16 Φεβρουαρίου 1988 και σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, έχετε καλές πιθανότητες να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Εάν έχετε συνεταίρο, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τον εμπιστεύεστε. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να μπείτε εγγυητές για τρίτους, γιατί θα χάσετε χρήματα. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής ίσως να εμπλακείτε σε δικαστικές αντιπαραθέσεις λόγω εμπορικών διαφωνιών ή επειδή θα πέστε θύμα απάτης.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…