ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μόνο στη διασκέδαση και τη χαλάρωση δεν θα είναι το μυαλό σας σήμερα… Οι υποχρεώσεις σας πολλές και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αρκετά μέσα στη μέρα.                             

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια εξαιρετικά δημιουργική η σημερινή μέρα, ιδίως κατά τις πρωινές ώρες! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πνεύσει ένας φρέσκος αέρας στη ρουτίνα της δουλειάς σας.                                 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας στους τομείς της ψυχαγωγίας, του τουρισμού και του αθλητισμού. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σας.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι στη περιρρέουσα ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δεν πάει καλά και υποβόσκει ένα κλίμα έντασης. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αναμιγνύεστε σε παιχνίδια ισχυρών…

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και χάνετε το χρόνο σας σε ονειροπολήσεις. Είναι καιρός να κάνετε τα όνειρα σας πράξη!

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Έχετε την διάθεση να βγείτε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, το ένστικτο σας όμως σας προειδοποιεί για πιθανές επιπλοκές στις κοινωνικές σας σχέσεις. Ίσως θα έπρεπε να το λάβετε υπόψη σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Υπάρχει μια ένταση ανάμεσα σε σας και τους δικούς σας ανθρώπους, που είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στη δική σας συμπεριφορά. Ίσως κάποιο σας πείσμα ή μια εμμονή να προκαλεί την ένταση αυτή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια αβεβαιότητα πλανάται στον αέρα, σαν κάτι να σας λείπει από τη ζωή  ή σαν να μην είστε σίγουροι για τα βήματα που κάνετε σε κάποιο τομέα της ζωής σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφιερώστε χρόνο και ρίξτε τη προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την ασφάλιση σας, εκκρεμότητες με εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία ή τακτοποιήστε κληρονομικά θέματα που εκκρεμούν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανόν να αισθάνεστε κάποια λύπη ή κάποιο κενό σήμερα. Μην τα βάζετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη!

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια αναπάντεχη συνάντηση μπορεί να ανατρέψει την ζωή σας σήμερα και να αλλάξει ριζικά την άποψη σας για την αγάπη, τον έρωτα και το γάμο!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια μικρά προβλήματα θα σας χαλάσουν προσωρινά τη διάθεση, δεν θα καταφέρουν όμως να καταρρακώσουν την ψυχολογία σας και την αισιόδοξη στάση σας απέναντι στη ζωή.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα υλικά σας αποκτήματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης σας. Φροντίστε να λάβετε τα μέτρα που είναι απαραίτητα στον καθένα από σας, ώστε να μπορέσετε να διασφαλίσετε την αξιοπρεπή σας επιβίωση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε εξαιρετικά ενθουσιώδεις όταν συλλαμβάνετε ένα καινούργιο σχέδιο, όταν έρθει όμως η ώρα της πρακτικής εφαρμογής το βάζετε στα πόδια. Κάτι πρέπει να κάνετε γι αυτό…                                   

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια θέματα ίσως να βρουν με σχετική ευκολία τη λύση τους μέχρι το μεσημέρι. Εάν όχι, τις βραδινές ώρες ίσως να σας δώσουν κάποιες ιδέες φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι σημερινές πλανητικές θέσεις ευνοούν εκπαιδευτικούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς και όσους εμπλέκονται σε επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης. Συμβουλή: Να είστε αντικειμενικοί στις θέσεις σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξαιρετικά κοινωνική η μέρα σας και οι συναθροίσεις κοινωνικού χαρακτήρα θα σας φέρουν στα πόδια άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στη καριέρα σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα πιστεύω σας και θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τη θέση σας σε θέματα καίριας σημασίας στον τομέα της καριέρας σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας βαραίνει η εργασιακή ρουτίνα και θα προτιμούσατε να βρίσκεστε στο σπίτι σας με χαλαρωτική μουσική… Προσπαθήστε να αποβάλετε την αίσθηση αυτή, κάνοντας κάτι νεωτεριστικό!

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι γιορτές πλησιάζουν και το μυαλό σας είναι στις διακοπές και στα ταξίδια! Οργανώστε προσεκτικά το πρόγραμμα σας και κάντε έκπληξη στο ταίρι σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λίγο μελαγχολική η μέρα σας, ίσως λόγω οικογενειακών προβλημάτων, ενδεχομένως και από κάποια μικρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε. Μην πτοείστε όμως!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Οι επικείμενες διακοπές και η προσμονή των εορτών δεν σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε στην καθημερινότητα και να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας αποτελεσματικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο απολογισμός του έτους που πέρασε ίσως σας δημιουργήσει κάποια άγχη για όσα δεν μπορέσατε να καταφέρετε φέτος. Δρομολογήστε αλλαγές στους τομείς που νομίζετε ότι πρέπει, μην τοποθετείτε όμως τον πήχη στο ουρανό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παραμονή Χριστουγέννων και δεν είναι η ώρα για στοχασμούς. Μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και ίσως η μέρα αφήσει ένα φωτεινό σημάδι στη ζωή σας…

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν σκοπεύετε να μετακινηθείτε σήμερα, ιδίως εάν ταξιδέψετε οδικά, θα πρέπει να προσέξετε να μην παραβιάζετε τον Κ.Ο.Κ., μια και τα ατυχήματα καραδοκούν…

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κρατήστε χαμηλούς τόνους εάν αντιμετωπίσετε κάποια επίθεση ή εάν υπάρξει κάποια αντιπαράθεση σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς με τον τρόπο αυτό έχετε μικρότερο κίνδυνο να ζημιωθείτε.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει μια υπόγεια ένταση είτε σε οικογενειακό περιβάλλον, είτε μεταξύ συναδέλφων στο εργασιακό σας περιβάλλον. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από τη δική σας πλευρά για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή σε θέματα κληρονομικά και ακίνητης περιουσίας! Γενικά πάντως θα ασχοληθείτε με το χώρο σας, είτε κάνοντας επισκευές και επιδιορθώσεις, είτε αλλάζοντας τη διακόσμηση και διαρρύθμιση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετό άγχος έχει η μέρα σας, ίσως από το φόρτο εργασίας και τις πολλές σας υποχρεώσεις, ενδεχομένως όμως και από κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε.               

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βάλτε προτεραιότητες στο πρόγραμμα σας και μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η διάσπαση προσοχής μπορεί να γίνει η Αχίλλειος πτέρνα σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο κάθε ένας από σας θα έχει την τάση να εστιάζει σε ότι του λείπει από τη ζωή, με αποτέλεσμα να μελαγχολήσει. Υπάρχουν όμως τόσα άλλα καλά στη ζωή σας! Εστιάστε σ αυτά!

 

Καλή χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2021

Πέμπτη, 01.04.2021 (Σελήνη σ&…