ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

ΤΡΙΤΗ 1.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλή Χρονιά! Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας εκνευρίσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, να μην χαλάσετε την διάθεση σας από την πρώτη κιόλας μέρα του χρόνου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα προκύψει κάποιο θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να το τακτοποιήσετε θα είστε σε υπερένταση! Δυσκολία στις επικοινωνίες σας σήμερα…

ΠΕΜΠΤΗ 3.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι αν δείτε και άλλους γύρω σας να εκδηλώνονται ανάλογα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.1.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Είστε αρκετά ελκυστικοί σήμερα και εκπέμπετε έναν ερωτισμό που δεν αφήνει τους γύρω σας αδιάφορους…Πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό στίβο αποδίδουν καρπούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την τάση να κάνετε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες σήμερα, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό!

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανατροπή των προγραμμάτων σας θα φέρει σήμερα η μέρα. Μην δυσανασχετείτε με όσα θα ακούσετε σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείτε κάποια πράγματα θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι είχαν δίκαιο.

ΤΡΙΤΗ 8.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένταση και εκνευρισμός υπάρχει στο εργασιακό σας περιβάλλον, δεν υπάρχει όμως κάποιος ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο θα έπρεπε αυτό να συμβαίνει. Χαλαρώστε!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.1.2019 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βιαστικές κινήσεις και απρόβλεπτες αντιδράσεις σας μπορούν να προκαλέσεις το χάος στον εργασιακό σας χώρο και να αποσυντονίσουν και τους άλλους…

ΠΕΜΠΤΗ 10.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η βδομάδα τελειώνει με έντονη κόπωση αλλά και κάποια σημάδια ψυχικής κόπωσης και απογοήτευσης. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να τα βάλετε κάτω. Απλά ξεκουραστείτε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευχάριστη κοινωνική ζωή προβλέπεται σήμερα! παρόλα αυτά, ένα απρόβλεπτο γεγονός μπορεί να σας αναστατώσει και να σας στενοχωρήσει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα γεμάτη από συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία! Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία!!! Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλαρότητας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι προσδοκίες και φιλοδοξίες σας ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανίες και υπερφίαλες συμπεριφορές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά!

ΤΡΙΤΗ 15.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Κάτι που θα στραβώσει σήμερα, μην βιαστείτε να ενεργήσετε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές…

ΠΕΜΠΤΗ 17.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τους λεονταρισμούς! Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στην οδήγηση, κυρίως σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ! Η απροσεξία και η τάση σας για γρήγορη οδήγηση και μεγάλες ταχύτητες μπορούν να σας στοιχίσουν…

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε. Θα πρέπει όμως πριν ενεργήσετε να έχετε σαφείς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.1.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια ενδιαφέρουσα κοινωνική και αισθηματική ζωή! Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει σήμερα μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά καλά στο μέλλον.

ΤΡΙΤΗ 22.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σας ευνοούν σήμερα! Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων σε επαγγελματικά θέματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του!

ΠΕΜΠΤΗ 24.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής με νέα ρότα την ζωή σας.

ΤΡΙΤΗ 29.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική. Αυτό όμως δεν βοηθάει καθόλου τις σχέσεις σας με τους γύρω σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε σήμερα έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

ΠΕΜΠΤΗ 31.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συναντήσεις με ανθρώπους που σας ευχαριστούν προβλέπονται σήμερα και να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί τους. Βρείτε κάποια απασχόληση, με την οποία θα βγάλετε όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…