ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν υπάρχουν θέματα κληρονομικά, σήμερα μπορείτε να τα χειριστείτε με μεγαλύτερη άνεση και με μεγαλύτερες πιθανότητες θετικής κατάληξης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ θετική μέρα αναφορικά με την οικογένεια ή τα παιδιά σας, καθώς κάποια προβλήματα μπορούν με σχετική ευκολία να παραμεριστούν.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις!

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια καινούργια ερωτική περιπέτεια δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη σήμερα! Προσοχή όμως στα επαγγελματικά σας, καθώς υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που απαιτούν την εγρήγορση σας!

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικερδής προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας με δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα. Επαγγελματικά ανοίγματα και καινούργιες συμφωνίες μπορούν είναι ευοίωνες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες στα ερωτικά και τα οικονομικά σας φέρνει η μέρα. Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη και επικερδής δραστηριότητα, με ιδιαίτερη εύνοια σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο ή τη συγγραφή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το σας ταλέντο, υπόσχονται σήμερα επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες αναμένονται σήμερα και προβλήματα στο γάμο ή την σχέση σας και θα πρέπει να δείξετε υπομονή και διάθεση για συνεννόηση για να μην δυναμιτίσετε τη σχέση σας.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή τύχη να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότητα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες και θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες γιατί θα εκτεθείτε σε οικονομικό επίπεδο…

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια δική σας ψυχρότητα φέρνει δυστοκία τόσο στα ερωτικά σας, όπου αφήνει ανεκπλήρωτες τις ερωτικές σας επιθυμίες, όσο και στις επαγγελματικές ή οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και λιγότερο εγωκεντρισμό από άλλες μέρες, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρουσιάζετε εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα εκπαίδευσης, θαλάσσιων ή μακρινών ταξιδιών. Κάποιο πρόβλημα με τους απογόνους σας χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό θα καταφέρτε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα σε φιλικό επίπεδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια στον ερωτικό τομέα σήμερα… Προσοχή όμως εάν είστε δεσμευμένοι για να μην εκτεθείτε και πληγώσετε το άτομο σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Μπορείτε να λύσετε θέματα χρονίζοντα στον τομέα των επαγγελματικών σας με ευνοϊκές για σας συνθήκες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις! Αυτό ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σας ή στη σχέση σας με το ταίρι σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, επενδύστε την καριέρα σας!

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες!

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια προβλήματα σε επίπεδο επαγγελματικών συνεργασιών ή προσωπικών σχέσεων φαίνεται να επιλύονται και οι καταστάσεις να εξομαλύνονται. Προσοχή όμως στην οικονομική σας διαχείριση.

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο κατά τη σημερινή μέρα. Κάποιες εκκρεμότητες σε εφορία ή τράπεζες μπορεί να σας πιέσουν και να σας αγχώσουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Λάμπετε αυτή τη περίοδο καθώς ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σας και θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Οι χειρισμοί σας όμως οφείλουν να είναι εύστοχοι για να καταφέρετε θετικά αποτελέσματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι σκηνές ζηλοτυπίας δεν σας βοηθούν να αποκτήσετε αυτό που ποθείτε. Φανείτε λογικοί, γιατί πολλά από αυτά που κατηγορείτε το ταίρι σας είναι αποκύημα της φαντασίας σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε λίγο περισσότερο πεισματάρηδες και επίμονοι από ότι συνήθως σήμερα στο να κυνηγήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Καλά κάνετε και μην ξεχνάτε ότι ο τολμών νικά…

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα με αρκετά εμπόδια στον εργασιακό τομέα και πάλι… Μην εκβιάζετε καταστάσεις και μην εκτρέπεστε λεκτικά, για να μην το μετανιώσετε αργότερα…

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήσετε τον αυθορμητισμός σας να σας παρασύρει. Πρέπει να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας κατά γράμμα σήμερα, σε κάθε τομέα και έκφραση της ζωής σας.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…