ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όσοι είστε μόνοι/μόνες, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος ίσως να προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας, να κινείστε όπως θέλετε. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε οικονομίες, γιατί κάποιες απολαβές, πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει, ίσως καθυστερήσουν. Η στενότητα των οικονομικών σας ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας. Αν όμως προσαρμοστείτε και μειώσετε περιττά έξοδα, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Από επαγγελματικής άποψης η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει. Επειδή κινδυνεύετε να πέσετε όμως θύμα υπονόμευσης, κρατήστε τα  μυστικά σας για τον εαυτό σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι! Η κακή σας ψυχολογία αφήνει διάχυτες αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος σας, κάτι που είναι επιβαρυντικό τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας οι δεσμευμένοι και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε του/της τα αισθήματα…

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο σας χαρτί σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Είστε ευερέθιστοι σήμερα και εύκολα παίρνετε «φωτιά»… Προσέξτε μην τινάξετε στον αέρα, όλα αυτά που με κόπο χτίσατε. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με τον/την σύντροφο σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επιβραδύνετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς και μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος υπερκόπωσης. Φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα. Οικονομικές παγίδες είναι πολύ πιθανές, και εάν κινηθείτε χωρίς περίσκεψη, κινδυνεύετε να μετρήσετε σημαντικές απώλειες.

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στα άστρα οφείλεται η ψυχολογική πίεση που νιώθετε από τον ερωτικό σας σύντροφο ή από κάποια ανεκπλήρωτη ερωτική επιθυμία. Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι.  Στην δουλειά αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να αφεθείτε και να σας βγάλει η μέρα σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία.  Όσο για τους αδέσμευτους, μια κοινωνική έξοδος μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία με αξιόλογες προοπτικές!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στα παρασκήνια ή στις μυστικές συναντήσεις που κάνετε εσείς ή γίνονται  πίσω από την πλάτη σας. Σε βάθος χρόνου θα βγουν όλα στην επιφάνεια και ή θα πληροφορηθείτε τι έγινε πίσω από κλειστές πόρτες ή θα ψάχνετε να κρυφτείτε γιατί θα αποκαλυφθείτε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε περιττά έξοδα! Τα επαγγελματικά σας απαιτούν αφοσίωση και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Η αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, αυτόν που αποζητάει το “είναι” σας, σας κάνει να νιώθετε αγαλλίαση και να δημιουργείτε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας! Προσοχή σε μολύνσεις. Κάποιο οικονομικό ζήτημα σχετικό με αγοραπωλησία σπιτιού, κληρονομιά ή σε μορφή επιδόματος έρχεται στην επιφάνεια. Χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή, συμβουλευόμενοι ειδικούς εάν κρίνετε απαραίτητο!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνετε να συγκροτηθείτε και νιώθετε ότι τα άγχη που σας είχαν φέρει σε σημείο πανικού, είναι εν πολλοίς αδικαιολόγητα… Για να λύσετε διάφορα θέματα, μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να έχετε στρατηγική, τακτική δράσεων και  καλή οργάνωση!

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας αναδεικνύει, μέσα από ομορφιά και τρυφερό συναισθηματισμό, στο άτομο που θα ξεχώριζε κανείς μέσα στο πλήθος… Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την σημερινή ημέρα! Αν έχετε σκοπό να κάνετε μια σοβαρή σχέση, φροντίστε όσο είναι σε αρχικό στάδιο να θέσετε σωστές βάσεις, ώστε να αντέξει στις φουρτούνες που εκ των πραγμάτων θα ακολουθήσουν…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην επενδύετε άλλο σε έξοδα προβολής. Είναι καιρός για οικονομία . Λένε ότι όταν κάποιος πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος που έχει να ακολουθήσει είναι η πορεία προς τα πάνω. Ότι δεν είναι ωφέλιμο, αποβάλετε το από την ζωή σας! Σχέσεις οι οποίες έχουν πάρει μόνο από  σας και δεν έχουν προσφέρει τίποτα δεν αξίζουν την αφοσίωσης σας. Είναι άμεση η ανάγκη να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά σήμερα, κυρίως στον χώρο εργασίας. Για όσους χώρισαν πρόσφατα, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σας πληγώνουν. Οι αδέσμευτοι έχετε ερωτική διάθεση και θέλετε να πειραματιστείτε με νέα θύματα της γοητείας σας. Προσέξτε όμως να μην σοβαρέψει το πράγμα και δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε τους επίδοξους εραστές…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ασχοληθείτε με το περιβάλλον σας και τον χώρο που εργάζεστε, βάζοντας σε τάξη τα πράγματα. Η ακαταστασία δεν σας βοηθάει να αποδώσετε. Μην ξεχάσετε να βάλετε σε τάξη τα ηλεκτρονικά σας αρχεία! Κάποια αγαπημένα πρόσωπα σας έχουν σήμερα ανάγκη και θα πρέπει να τους σταθείτε. Ακούστε τους προσεκτικά, συμβουλέψτε τους αν μπορείτε και προσπαθήστε να τους χαλαρώσετε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Ίσως να υπάρξει ένας διαπληκτισμός συνάδελφο στον εργασιακό σας χώρο σήμερα λόγω διαφοράς αντιλήψεων. Φροντίστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις διπλωματικά…   Η μέρα προσφέρεται ωστόσο για αγορές, ακόμη και να αποκτήσετε κάποιο ακριβό αντικείμενο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και αρκετά καιρό. Αρκεί βέβαια να το σηκώνει το πορτοφόλι σας…

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και εστιάστε τη προσοχή σας σε ότι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σας, είτε αυτό είναι οικογένεια, είτε είναι περιουσία, είτε καριέρα. Εάν κάτι το θέλετε πολύ, δεν θα πρέπει να αμφιβάλετε στιγμή ότι θα πρέπει να το κάνετε, άσχετε από το τι αντιδράσεις θα εισπράξετε από τους γύρω σας…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενώ θα θέλατε να τεμπελιάσετε και να απολαύσετε την ηρεμία και την χαλαρότητα, η μέρα σας είναι γεμάτη με υποχρεώσεις που σας προκαλούν πλήξη και ανία… Αποφύγετε τις πολύ έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις. Μείνετε στα επιφανειακά και ανώδυνα για να μην ταραχτείτε χωρίς λόγο…

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εμπιστοσύνη στην εντιμότητα του συνομιλητή μας δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος σύμβουλος για την επιτυχία των σκοπών μας. Φροντίστε να έχετε σοβαρά επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις σας! Η επιτυχία των προσπαθειών σας είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της εργατικότητας σας, της ευστροφίας και της γρήγορης αντίδρασης σας!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Μπορείτε μέσα από καινοτόμα δράση και με τον επικοινωνιακό σας χαρακτήρα να καταγράψετε μεγάλη επιτυχία σήμερα! Αισθάνεστε επίσης την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και να τους ανοίξετε την καρδιά σας, δεν θα σας βγει όμως όπως φαντάζεστε, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες και διαπληκτισμοί!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η προσωπική ή η επαγγελματική σας ζωή εισέρχεται σε μια καινούργια φάση. Να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε το ενδεχόμενο να ανήκετε κάπου, άρα να είστε πιο ασφαλείς, αλλά και να παραχωρήστε μέρος της ελευθερίας σας! Ίσως να αντιδράσετε στην ιδέα αυτή, αλλά θα πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της περίστασης και τι μπορεί να σας προσφέρει μακροχρόνια.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να γίνετε πιο εφευρετικοί στη δουλειά σας για να παραμείνετε στην κορυφή! Στην διάθεση σας βρίσκονται όλες εκείνες οι πληροφορίες που χρειάζεστε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δράσετε! Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για το μέλλον σας, τα οποία όμως μπορεί να είναι και λίγο εξωπραγματικά!                          

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα συναισθήματα και τα όνειρα απωθούν την ορθολογική σας σκέψη και κερδίζουν έδαφος σήμερα. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόσωπο ερωτικά, ίσως να κινηθείτε σήμερα με ανορθόδοξο για τα δικά σας δεδομένα τρόπο, προκειμένου να το κατακτήσετε. Η υπερβολική σας άνεση και αυτοπεποίθηση όμως μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα…

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν θα είναι μια ήρεμη και πετυχημένη μέρα η σημερινή. Αποφύγετε βίαια ξεσπάσματα, καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, ακόμη και υπογραφές συμβολαίων ή συμβάσεων. Συνήθως είστε σταθεροί και ακλόνητοι στις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας, αλλά σήμερα μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας παρασύρει και να βρεθείτε προ απροόπτου…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια θαυμάσια μέρα να επικοινωνήσετε με γνωστούς, φίλους ή συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε. Θα ξεχαστείτε από την καθημερινότητα και θα ανανεωθείτε λίγο. Από την άλλη, η κακή διαχείριση των χρημάτων σας μπορεί να σας φέρει μεγάλους μπελάδες σήμερα. Δεν θα μπορέσετε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας και θα χρειαστεί διαβούλευση…

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε τάση φυγής σήμερα, μια και αισθάνεστε ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από την πιεστική σας καθημερινότητα. Αφήστε τα πάντα πίσω σας και κάντε μια εξόρμηση στην φύση. Θα σας ανανεώσει! Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για μια απαιτητική χρονική περίοδο που έπεται. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθείτε να προκαλέσετε και να σοκάρετε τους γύρω σας σήμερα, αλλά αυτό μπορεί να σας στοιχίσει. Κάποιες ιδιορρυθμίες ή μια εριστική διάθεση τους συντρόφου σας μπορεί σήμερα να σας φτάσει στα όρια σας! Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να τον καλμάρετε.

Φροντίστε αντ αυτού να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα μέλη της οικογένειας σας που σας χρειάζονται…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η συνηθισμένη επαγγελματική σας ρουτίνα μπορεί να διαταραχτεί σήμερα, γιατί εμφανίζονται νέα δεδομένα που αλλάζουν τα πλάνα σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι. Εάν θέλετε να δώσετε την εντύπωση του καλού επαγγελματία και να κερδίσετε μια δουλειά, δείξτε με μετριοφροσύνη και χωρίς κομπασμούς τις γνώσεις και τις ικανότητες σας.  

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματος σας θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε τη παρόρμηση να καταφύγετε αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…