ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των τεκταινόμενων, αλλά έχετε ανάγκη και από κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Φροντίστε τον εαυτό σας! Κάποια ένταση ίσως να παρατηρηθεί με το ταίρι σας, που θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικοί χειρισμοί και ένας ειλικρινής διάλογος.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα σημειωθεί μια αμοιβαία δυσαρέσκεια με το ταίρι σας σήμερα, κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ άσχημη τροπή, εάν δεν είσαστε και οι δύο προσκολλημένοι στη σχέση. Αποφύγετε την άκαμπτη στάση, γιατί ένα πρόβλημα με το ταίρι σας ή μέλος της οικογένειας σας επανέρχεται δριμύτερο και κινδυνεύετε με πόλεμο χαρακωμάτων.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε σήμερα τα πολύπλευρα σας ταλέντα κατά την επικοινωνία σας με άτομα που μόλις γνωρίσατε και που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο αναφορικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συναίσθημα να κάνετε…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Σε θολά νερά θα κλιθείτε να κολυμπήστε σήμερα, κάτι που δεν σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Αντί όμως να επικεντρώνεστε στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, προσπαθήστε να δείτε την συνολική εικόνα. Κάποια αναπάντεχα συμβάντα θα ταράξουν τη μέρα σας. Ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης ή να επανέλθουν παλιά οικονομικά βάρη στο προσκήνιο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε σκεφτεί το μέλλον σας σοβαρά και έχετε χαράξει ενσυνείδητα την πορεία σας, δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνετε πίσω. Υπερνικήστε τα εμπόδια και προχωρήστε. Οι απογευματινές ή βραδινές ώρες δεν θα είναι ακριβώς εύκολες για σας. Θα βρεθείτε μεν με φιλικά πρόσωπα, αλλά η ατμόσφαιρα ίσως να είναι βαριά και με την ώρα να αυξάνετε η δυσφορία σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένταση θα υπάρξει στον χώρο της δουλειά σας και εκρηκτικά ξεσπάσματα. Μην προσπαθείτε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αναμειχθείτε καθόλου. Θα πρέπει να φανείτε διορατικοί και να προσπαθήσετε να δείτε την εικόνα στο σύνολο του και όχι αποσπασματικά για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσέξτε την υγεία σας!

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια έντονη μέρα η σημερινή και δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική. Θα είστε απίστευτα ανταγωνιστικοί σήμερα και θα θέλετε να κατατροπώσετε στους αντιπάλους σας, πραγματικούς ή φανταστικούς. Εάν δεν είστε σίγουροι όμως για την δύναμη των όπλων σας, καλύτερα καθίστε στα αυγά σας…

Φυλαχτείτε από διπρόσωπους φίλους ή κρυφούς εχθρούς που μπορούν να σας βλάψουν…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Ξεκινήστε όμως πρώτα από τον εαυτό σας! Αλλάξτε την εμφάνιση σας, τις διατροφικές σας συνήθειες ή το ντύσιμο σας για να περάσετε στα επόμενα στάδια μετά. Μην θέτετε σε κίνδυνο την οικονομική σας επιβίωση, ακόμη και την αγάπη και υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων χωρίς λόγο. Πριν κάνετε οτιδήποτε συμβουλευτείτε κάποιους ειδικούς.

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκαθαρίστε τα «θέλω» και τα «μπορώ» στην ζωή σας! Άλλο το τι θέλετε και άλλο το τι μπορείτε αντικειμενικά να κάνετε. Διαχειριστείτε επίσης τον χρόνο σας δημιουργικά και αποτελεσματικά, για να μην αναγκαστείτε να αφήσετε δουλειές για την επόμενη μέρα. Η αναβλητικότητα δεν σας κάνει καλό…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παρασύρεστε από υποσχέσεις και παχιά λόγια, γιατί δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι δεν είχαν περιεχόμενο και θα απογοητευτείτε. Μην παρεκκλίνετε των στόχων σας. Προσγειωθείτε και θέστε τα θέματα που σας απασχολούν στην σωστή τους διάσταση. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα θετική για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους σήμερα! Μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.  Σε συναισθηματικό επίπεδο μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ότι και αν ακούσετε, και χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση, εσείς που είστε αδέσμευτοι. Εάν πάλι έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσετε στα θετικά της σχέσης σας και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα όσα αρνητικά πιθανόν να έχει. Φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να ανακτήσετε την επαφή που χάσατε με τον χρόνο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεται μια μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα η σημερινή μέρα. Κατά τα άλλα, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για τους αδέσμευτους για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετές οι υποχρεώσεις που φέρνει η μέρα και από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπεράσετε τα όρια των φυσικών και ψυχικών αντοχών σας. Νέοι δρόμοι όμως ανοίγονται στην ζωή σας! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε καλή χρήση των γνωριμιών σας, όσων τουλάχιστον μπορούν να σας στηρίξουν.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια θέματα θα σας παιδέψουν σήμερα και θα κλιθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.  Το ένστικτο σας είναι αυτό που θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Μέσα στην παραζάλη και την υπερβολή, κάποιο σχέδιο σας φαίνεται να αποδίδει και να σας χαρίζει στιγμές επιτυχίας… Χαρείτε το αλλά προσγειωθείτε κιόλας…

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχετε αναλάβει. Η μέρα όμως ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας πικράνουν. Θέλει προσοχή, γιατί δεν αποκλείεται να φέρει το τέλος μιας σχέσης…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι ελπίδες για μια καλύτερη πορεία είναι πολλές σήμερα. Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια γενική αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση. Το βραδάκι προσφέρεται για χαλάρωση, καλή παρέα και εκτόνωση. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Το κλίμα είναι λίγο πιο χαλαρό από ότι τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Τείνετε χείρα φιλίας στους συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Από κοινού μπορείτε να πετύχετε περισσότερα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά την σημερινή μέρα. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε χρόνια προβλήματα. Δυσκολίες έχει η μέρα, καθώς και κάποια πιθανή ψυχρότητα με άτομα του περιβάλλοντος σας που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά πράγματα για τις σχέσεις σας…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να λάβετε μια καλή είδηση, να συναντήσετε ένα σεβαστό πρόσωπο ή να βρείτε ανταπόκριση από τον έρωτα της ζωής σας. Μια συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή σας μπορεί να γίνει στο πανεπιστήμιο, στο γραφείο, σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο ή σε κάποιο μέρος που σπάνια πάτε. Γραφειοκρατία, σύνταξη εκθέσεων πεπραγμένων ή μια πιθανή τακτοποίηση  εκκρεμοτήτων αλληλογραφίας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν νωρίτερα.

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Να είστε πιο προσεκτικοί όταν είστε στο δρόμο, όταν εργάζεστε με εξοπλισμό ή στην οδήγηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με συνταξιδιώτες σας, συναδέλφους, συγγενείς και άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι συνθήκες θα παρουσιάσουν απρόβλεπτες αλλαγές, είτε λόγω της διάθεσή σας ή των μεταβαλλόμενων  προθέσεων των άλλων ανθρώπων

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μετά βίας επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας σήμερα! Κάτι έχει κολλήσει στο μυαλό σας και σας ενοχλεί με αποτέλεσμα να σας αποσυντονίζει τελείως. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι μια καλή συμβουλή από κάποιον που αγαπάτε αληθινά. Τα πράγματα στο σπίτι μπορεί να σας δημιουργούν ανησυχίες ή να υπάρχει μια ψυχρότητα με το ταίρι σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στις επαφές σας με ανθρώπους από μακριά ή και εμπόδια στη μετακίνησης σας σε άλλες πόλεις ή χώρες. Πέραν αυτού, η σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες εξομαλύνονται και σας δίνουν ένα αίσθημα ικανοποίησης. Τις βραδινές ώρες απολαύστε την χαλάρωση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζεστε κάτι νέο και συναρπαστικό στη ζωή σας!  Ίσως να θελήσετε να αλλάξετε επάγγελμα ή αν κάνετε κάποιες αλλαγές στο νοικοκυριού σας. Μπορείτε επίσης να αισθάνονται την ανάγκη να ανανεώσετε την εξωτερική σας εικόνα. Μην καταφύγετε όμως σε υπερβολές! Πολύ λίγα μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σας και αυτά είναι κυρίως τα λάθη και οι υπερβολές σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μόνο η εφευρετικότητα μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για αξιοσημείωτα, αποτελέσματα και απαράμιλλα επιτεύγματα! Η αντισυμβατικότητα και οι ανορθόδοξες τακτικές δεν είναι πάντοτε το ίδιο αποτελεσματικές! Αν μη τι άλλο, στην δεύτερη περίπτωση προκαλείτε την μήνη του Σύμπαντος και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι πρόσκαιρο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι πάντοτε καλύτερο να υπάρχουν πολλές και μικρές χαρές στη ζωής σε καθημερινή βάση, παρά να περιμένετε το κάτι πολύ μεγάλο που θα σας αλλάξει πορεία. Δουλειά σας είναι να εντοπίσετε και να αναδείξετε όλα αυτά τα μικρά θετικά που σας συμβαίνουν! Κάποιες απροσδόκητες και μοναδικές ιδέες θα σας δώσουν καινούργιες ευκαιρίες.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έναρξη της ημέρας είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για την επικοινωνία, την αναζήτηση πληροφοριών και τη διενέργεια σύντομων ταξιδιών. Οι επαφές θα είναι χρήσιμες και μπορούν να επηρεάσουν το μακρινό μέλλον σας. Υπάρχουν  ωστόσο ανησυχίες για τα υλικά σας αποκτήματα, καθώς τα έσοδα γίνονται όλο και λιγότερο και αποκτά μεγάλη σημασία η ανάγκη της σωστής διαχείρισης, της οργάνωσης και της υπευθυνότητας σε καθημερινό επίπεδο.

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν μπορέσετε να περιορίσετε το έμφυτο πάθος σας για ηγεσία και να είστε προσεκτικοί ως προς το πόσο επίμονοι μπορεί να είστε στις επιδιώξεις σας, όταν πρόκειται για την υλοποίηση των δικών σας επιθυμιών, τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πάλι φυσιολογικά… Η ηρεμία, ψυχραιμία και έλεγχο των συναισθημάτων είναι ανεκτίμητες αρετές σήμερα! Θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ισορροπία σε μια δύσκολη κατάσταση.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρόκειται για μια γεμάτη μέρα: εργασιακά καθήκοντα, επαγγελματικά καθήκοντα, οικογενειακές μικροδουλειές, κλπ. Η υπερβολική δράση ωστόσο δεν ενθαρρύνεται για τη σημερινή μέρα. Εκείνο που θα μπορούσε να αποδειχθεί ενδιαφέρον αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο είναι η ανάλυση των μέχρι στιγμής επιτευγμάτων σας στους τομείς άμεσου ενδιαφέροντος.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή κατά τις πρωινές ώρες, γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα διαπληκτισμών στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η μέρα δεν προσφέρεται για ριψοκίνδυνες ενέργειες ή τη λήψη αποφάσεων που ενέχουν στοιχεία εκκεντρικότητας. Είναι η μέρα που μέσα από τη μοναχικότητα και την ηρεμία μπορεί να βρει κάτι δημιουργικό και άξιο λόγου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν φαίνεται να είστε ευχαριστημένοι με την σχέση σας, την οικογενειακή ατμόσφαιρα, τη δουλειά σας, τα οικονομικά σας ή με την έκβαση κάποιων επαγγελματικών πλάνων. Ότι και να συμβαίνει όμως, έχετε στο νου σας ότι είναι προσωρινό… Επιπλέον, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές και αναπροσαρμογές εκ θεμελίων.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Παρασκευή 01.1.2021 (Σε&…