ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή ομορφιά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ)

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη, μπορείτε να φθάσετε πιο εύκολα στην επιτυχία, που τόσο τη θέλετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Για όσους ασκούν στρατιωτικά επαγγέλματα, σήμερα είναι η μέρα τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις με τους γύρω σας σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει πιθανόν στην απομόνωση και την περισυλλογή.

ΤΡΙΤΗ 6.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θετικά τα μηνύματα που λαμβάνετε σήμερα από το μέτωπο των οικονομικών σας! Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε χρόνια ζητήματα.

ΠΕΜΠΤΗ 8.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 10/7)

Μια ψυχρότητα στα αισθήματα και ίσως υπερβολικές απαιτήσεις, αφήνουν ανεκπλήρωτες τις ερωτικές σας επιθυμίες. Δυσκολίες παρατηρούνται επίσης σε οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.3.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα αλληλογραφίας ή με εμπορικές συναλλαγές. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία…

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικοινωνιακή η σημερινή σας μέρα και ιδανική για επαφή με φίλους ή άτομα που έχετε να δείτε καιρό! Προσοχή όμως στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί, γιατί βρίσκεστε στην κόψη του ξυραφιού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πάντα υπάρχει ο ρομαντισμός που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο. Η αισιοδοξία δίνει νόημα στο σήμερα. Ες αύριον τα σπουδαία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές ή προβλήματα. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΤΡΙΤΗ 13.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο. Μην παρασυρθείτε σε ποτά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή αλλά και επιμονή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας! Και με την κατάλληλη στρατηγική μπορείτε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε…

ΠΕΜΠΤΗ 15.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια απρόβλεπτα στην δουλειά θα κάνουν την μέρα σας αρκετά περιπλοκή και απαιτητική. Οπλιστείτε με υπομονή και διατηρήστε την ηρεμία σας για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται σήμερα! Έχουν δε μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Πρέπει όμως να δαμάσετε την ανυπομονησία σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.3.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Το ίδιο θετικά όμως δεν θα είναι τα νέα από το συναισθηματικό μέτωπο! Προσοχή στις εκρήξεις ζήλιας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο θα επισκιάσουν μια πετυχημένη επαγγελματικά μέρα… Αποφύγετε την αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετική θα είναι η μέρα σας για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Ίσως να σας γίνει μια νέα πρόταση ή να σας ανατεθούν καθήκοντα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

ΤΡΙΤΗ 20.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες ή κάποιες νέες συνεργασίες που έχετε στα σκαριά. Προσέξτε τις λεπτομέρειες!

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι πρωτοποριακές σας ιδέες και ευκολία στην επικοινωνία με τους γύρω σας, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Αυτό όμως δεν αρέσει στους ανταγωνιστές σας, που καραδοκούν να σας επιτεθούν και να σας βγάλουν εκτός μάχης.

ΠΕΜΠΤΗ 22.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 15/4)

Ιδιαίτερα ερωτική η σημερινή μέρα και προσφέρεται για μια ρομαντική έξοδο με το ταίρι σας. Για τους αδέσμευτους ένα ερωτικό ραντεβού μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά καθοδηγούνται από κάποιο πάθος για αυτοπροβολή και επίδειξη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη υγεία σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

ΤΡΙΤΗ 27.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία. Φανείτε διαλλακτικοί!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα θα μπορέσετε να δώσετε νέα ώθηση στην δουλειά σας.

ΠΕΜΠΤΗ 29.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι αυτή που θα θέλατε, αλλά γι αυτό μάλλον εσείς φέρετε την περισσότερη ευθύνη. Ίσως να περιμένατε πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας προσφέρει ο σύντροφός σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι υποθέσεις σας που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας σε γραπτό ή προφορικό λόγο παρουσιάζουν αυξημένες πιθανότητες καλής έκβασης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση επιστρέφει και σας στοιχειώνει… Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο σήμερα και κυρίως στο αύριο, σε όσα η ζωή πρόκειται να σας φέρει.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…