ΛΕΩΝ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/4 έως και 28/4/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Η Αφροδίτη από τον Κριό σε πτώση επηρεάζει τον 9ο οίκο σας, σε συνδυασμό με το τετράγωνο Σελήνης – Ηλίου – Ποσειδώνα 26.4 προκαλεί εντάσεις και βγάζει στην επιφάνεια τον Λέοντα που κρύβετε μέσα σας, αλλά μην εκνευρίζεστε λόγω των καθυστερήσεων που θα δημιουργήσει το πλανητικό σκηνικό. Κοιτάξτε πως θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε κάποια πράγματα που θέλετε πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσατε να τα κατακτήσετε. Μην διστάσετε να προχωρήσετε, αν συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα… Στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να φορτωθείτε με πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σας φέρουν αρκετή κούραση, αλλά η ανταμοιβή που θα πάρετε θα σας ικανοποιήσει.

Ο Δίας από τον Τοξότη και το 5ο οίκο σας σε ανάδρομη πορεία  την εβδομάδα αυτή κάνει το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ. Θα ταλαιπωρηθείτε και θα αισθανθείτε πληγωμένοι από τον σύντροφο σας, καθώς και από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή στις εντάσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μόνιμη σχέση, ότι θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε τις εκδηλωτικές και ευεργετικές φροντίδες του συντρόφου σας, που θα τις συνδυάσει με τρυφερότητα και στοργή, με σκοπό να συμβάλλει στο να γίνει η σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα και πιο ζωντανή. Εσείς που είστε singles θα θελήσετε να οδηγήσετε την συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, αφού πια δεν σας αρκεί μόνο η έλξη του σώματος. Η σύνοδος Ηλίου – Ουρανού ευνοεί νέες γνωριμίες. Οι προσδοκίες σας για την ανάπτυξη ενός δεσμού σας στρέφουν στην αναζήτηση φιλικής επικοινωνίας, στις κοινές πεποιθήσεις και αντιλήψεις που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα μιας ουσιαστικής συνύπαρξης.

 

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …