1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 7ο οίκο.

Στο διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται μέσα στον έβδομο οίκο σας, για πάνω από δύο χρόνια δηλαδή, οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα κλονισθούν και θα δοκιμασθούν. Είναι η στιγμή της αλήθειας. Τώρα θα δείτε ποια σχέση ή συνεργασία αξίζει πραγματικά, ποία έχει υγιείς βάσεις και μπορεί να διατηρηθεί στο χρόνο και ποία όχι. Όποια απ’αυτές δεν είναι σταθερή θα διαλυθεί. Επίσης τώρα θα κριθεί αν τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, τηρήσατε τις συμφωνίες που είχατε κάνει.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 8ο οίκο.

Για τον επόμενο περίπου χρόνο από σήμερα, προβλέπεται βελτίωση των οικονομικών σας, από χρήματα που παίρνετε από τρίτους. Κάποιο δάνειο ή επιχορήγηση είναι πιθανό, ή και κάποια κληρονομιά. Επίσης τώρα ανακαλύπτετε νέες δυνάμεις του εαυτού σας, κάτι που σας γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία για τη ζωή. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε και με την αναζήτηση κάποιου βαθύτερου νοήματος της ζωής, μέσω της θρησκείας, του αποκρυφισμού ή της φιλοσοφίας.

 1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 10ο οίκο.

Το πέρασμα του Ουρανού από το Δέκατο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες νέες τεχνικές, που θα σας δώσουν νέες εμπειρίες αλλά γρήγορα θα τις εγκαταλείψετε, ή μπορεί να είναι κάποια αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σας. Αν από καιρό είχατε κάποια τέτοια σκέψη, τώρα είναι καλύτερα, μετά από ώριμη σκέψη, να επιδιώξετε μόνος σας την αλλαγή, παρά να σας την επιβάλλουν άλλοι, επειδή έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Το μήνυμα του Ουρανού σας καλεί να προετοιμασθείτε και να δεχθείτε τις αλλαγές, χωρίς να εκπλαγείτε γι’αυτές. Αποφύγετε επίσης κάθε ενέργεια, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σκάνδαλο.

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 9ο οίκο.

Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, είναι το πλέον κατάλληλο για την επέκταση των γνώσεών σας, για έναρξη σπουδών σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα, καθώς και για μακρινά ταξίδια. Για τους εκδότες, δημοσιογράφους, συγγραφείς κλπ. σημαίνει επιτυχία και φήμη, αλλά και για τους υπόλοιπους σημαίνει βελτίωση μέσω της γνώσης και της πίστης, που θα αντικαταστήσει προλήψεις και προκαταλήψεις. Επίσης είναι κατάλληλος καιρός να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας.

14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 9ο οίκο.

Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, είναι το πλέον κατάλληλο για την επέκταση των γνώσεών σας, για έναρξη σπουδών σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα, καθώς και για μακρινά ταξίδια. Για τους εκδότες, δημοσιογράφους, συγγραφείς κλπ. σημαίνει επιτυχία και φήμη, αλλά και για τους υπόλοιπους σημαίνει βελτίωση μέσω της γνώσης και της πίστης, που θα αντικαταστήσει προλήψεις και προκαταλήψεις. Επίσης είναι κατάλληλος καιρός να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας.

 

Καριέρα

Για τους Λέοντες αναμένεται να είναι το 2022 ένα έτος προόδου και ευκαιριών για τα επαγγελματικά τους. Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα έχει θετική στάση στον τομέα αυτό της ζωής σας, μειώνοντας τις αρνητικές επιδράσεις των υπολοίπων πλανητών στην καριέρα σας. Δεν μπορεί ωστόσο να σας διαφυλάξει από τις δικές σας λανθασμένες επιλογές ή τους κακούς υπολογισμούς. Για τον λόγο αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στα τρέχοντα και μελλοντικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα απαιτηθούν άμεσες προσαρμογές και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και έτοιμοι για δράση, διαφορετικά δεν θα έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας. Το 2022 θα είναι ένα ιδανικό έτος για επιθετική ανάπτυξη της καριέρας σας, πιθανά μέσα από την δημιουργία της δικής σας επιχείρησης. Μέσα από την αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων, μπορείτε επίσης να τονώσετε τα εισοδήματά σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι γεμάτο γεγονότα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, μην αφήνετε μικρά και ασήμαντα προς στιγμή προβλήματα ανεπίλυτα, για να μην τα βρείτε αργότερα γιγαντωμένα μπροστά σας. Συνιστάται να αποφύγετε επενδύσεις σε έργα που είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοείτε εντελώς κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν. Εξετάστε τες, συζητήστε με τους μελλοντικούς συνεταίρους σας  και αναζητήσετε από κοινού λύσεις. Η διπλωματική προσέγγιση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει στις στιγμές εκείνες που δεν θα μπορείτε εκ των πραγμάτων να έχετε το πάνω χέρι. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, φροντίστε να δείξετε το καλύτερο επαγγελματικό σας πρόσωπο. Για να πετύχετε στον χώρο που δραστηριοποιείστε και να χτίσετε την καριέρα σας, ίσως να πρέπει να κατακτήσετε δεξιότητες που δεν συνδέονται άμεσα με το αντικείμενο σας. Κάτι τέτοιο ίσως να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Προσπαθήσετε μόνο να μην αφήσετε την προσπάθεια σας ημιτελή στις πρώτες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο για τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε επειδή θα υπάρχουν λιγότερα προβλήματα. Ίσα ίσα που αυτό θα πρέπει να σας ωθήσει να καταβάλετε διπλάσια προσπάθεια. Οι αρχές του φθινοπώρου είναι μια καλή χρονική στιγμή να κάνετε διακοπές και να ξεκουραστείτε, γιατί οποιαδήποτε άλλη περίοδο του έτους η απουσία σας μπορεί να σας στοιχίσει σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους προσφέρεται να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση ή να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, εάν είστε ήδη ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες.  Εάν είστε υπάλληλοι μιας επιχείρησης θα έχετε τις ευκαιρίες να βελτιώσετε την θέση σας πριν το τέλος του έτους. Θα χρειαστεί όμως αποφασιστικότητα και μια νεωτεριστική προσέγγιση στην δράση σας. Εάν δεν ξέρετε πως να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο, εμπνευστείτε από τις ενέργειες σε αντίστοιχες περιστάσεις των γύρω σας. Κάποιες στιγμές ωστόσο η συνεργασία με άλλα άτομα θα φέρει θετικότερα αποτελέσματα, από όσα θα καταφέρνατε από μόνοι σας. Προσπαθήσετε να αποφύγετε εντυπωσιασμούς και να είστε ειλικρινείς ως προς τους στόχους σας, ακόμη και αν είναι απόλυτα υλιστικής φύσης. Εάν είστε ηγετικό στέλεχος επιχείρησης, θα ήταν σοφό και εξαιρετικά χρήσιμο να δώσετε προσοχή στις απόψεις και παρατηρήσεις των υφισταμένων σας.

 

Οικονομικά

 Το 2022 θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για την τσέπη σας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα δυναμική. Το σημαντικό είναι ότι θα έχετε την εύνοια να ανοίξουν πολλές πόρτες, που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας ή να βελτιώσετε το προσωπικό σας εισόδημα. Εκείνο ωστόσο που θα πρέπει να γνωρίζεται είναι, ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε όλες τις πόρτες ταυτόχρονα. Αυτές που κρύβουν τα πιο ελπιδοφόρα μηνύματα, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια, υπομονή και επιμονή. Για να καταφέρετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στον οικονομικό τομέα μέσα στο 2022 θα πρέπει να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας προσόντα και να αποφύγετε να δράστε με τον αναμενόμενο τρόπο. Οι πρωτότυπες και νεωτεριστικές προσεγγίσεις σε ένα ζήτημα, σε συνδυασμό με το βελτιωμένο επαγγελματικό σας υπόβαθρο, θα αποτελέσουν το μυστικό της οικονομικής επιτυχίας μέσα στο 2022! Εάν περιμένετε όμως υπερκέρδη μέσα στην χρονιά αυτή, θα απογοητευτείτε οικτρά. Γι’ αυτό κατεβάστε τον πήχη των προσδοκιών σας από την αρχή.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα πρέπει η οικονομική επιβίωση και ασφάλεια να αποτελέσουν τους κύριους στόχους σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να κερδίσετε πρόσθετα χρήματα μέσα από μια εναλλακτική δίοδο, δεν θα είναι όμως εύκολο να τα καταφέρετε. Συνιστάτε να επιμείνετε, ακόμη και αν οι ελπίδες σας να βγάλετε κάποια χρήματα φαίνονται στην αρχή αμυδρές.  Αν μη τι άλλο, η περιπέτεια σας αυτή θα σας προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες που θα σας φανούν χρήσιμες στην συνέχεια. Στην καλύτερη περίπτωση, εάν πετύχετε στην προσπάθεια σας αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, μην αγνοείτε τις συμβουλές συναδέλφων, μην παρεκκλίνετε όμως και από τις ηθικές σας αξίες. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, σκεφτείτε με πιο τρόπο μπορείτε να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αξιολογήστε κάθε πιθανή προσέγγιση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αύξηση του εισοδήματός σας, ακόμη και το ενδεχόμενος ενός συνεταιρισμού ή μιας συνεργασίας, που θα περιόριζε τα λειτουργικά σας έξοδα ή θα σας γλύτωνε από περιττές δαπάνες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι μια πιο δυναμική περίοδος για τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα γεγονότα, γνωριμίες που θα μπορούσαν να προσφέρουν καινούργιες ευκαιρίες αλλά και ένας υγιής ανταγωνισμός. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς ως προς τις ικανότητες σας και να βελτιώνεστε συνεχώς. Για να βελτιώσετε τώρα το εισόδημα σας θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια, χωρίς όμως να καταφύγετε σε εξαπατήσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η προσπάθεια, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η κερδοφορία σας. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή έχετε την δική σας επιχείρηση,  φροντίστε να επιλύσετε το συντομότερο δυνατό τα όποια χρόνια προβλήματα, ώστε να μπορέσετε να επικεντρώσετε τις δυνάμεις σας στην αξιοποίηση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας με ανούσια πράγματα. Θέστε έναν σαφή αλλά και βατό στόχο στον εαυτό σας και προσπαθήστε να τον κατακτήσετε. Το τέλος του χρόνου αναμένεται να είναι πιο βατό, απαλλαγμένο από τα μεγάλα προβλήματα, αλλά μια ξαφνική ασθένεια μπορεί να ακυρώσει τα σχέδια σας και να μην σας επιτρέψει να κερδίσετε όσα προγραμματίσατε ή θα μπορούσατε να κερδίσετε με βάση την προσπάθεια που καταβάλατε.

 

Συναισθηματικά

 Το 2022 θα έχετε μια σειρά ευκαιριών στον συναισθηματικό σας τομέα, να διορθώσετε όλα τα προβλήματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις και να εκπληρωθούν οι επιθυμίες στον τομέα αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εκπληρωθούν κατ’ ανάγκη όλες σας οι επιθυμίες, αλλά θα καταφέρετε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Θα επανεκτιμήσετε τις αξίες σας και θα κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στα τρέχοντα σχέδια σας και αν κάποια στιγμή αμφιβάλετε για την πορεία σας, ρίξτε μια ματιά στα όσα θα έχετε καταφέρει στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα. Τα αστέρια διασφαλίζουν να βρείτε το κίνητρο εκείνο που θα σας οδηγήσει να ολοκληρώσετε την πορεία σας με μεγαλύτερο ζήλο. Το παράδοξο του έτους είναι ότι θα καταλάβετε πολλά για το παρελθόν και το παρόν σας, καίριας σημασίας όμως ερωτήματα θα παραμείνουν αναπάντητα. Στο σύνολο του όμως το 2022 θα είναι ένα μοναδικό έτος για τα συναισθηματικά σας!

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα ήρεμο χρονικό διάστημα για τις προσωπικές σας σχέσεις, κάτι άλλωστε που θα ισχύει για όλα σχεδόν τα ζώδια, μια και θα σας απασχολούν σημαντικότερα ζητήματα. Παρόλα αυτά, θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε από την συναισθηματική σας ζωή. Είστε ευχαριστημένοι εκεί που βρίσκεστε αυτή την χρονική στιγμή ή θέλετε να κάνετε αλλαγές, και σε πιο βαθμό. Έχετε υπόψιν σας όμως, ότι εάν θέσετε εξ αρχής λανθασμένους στόχους στον εαυτό σας, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να έχετε τα θετικά αποτελέσματα που προσδοκάτε. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν τις απόψεις ή τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Ακούστε προσεκτικά, αναλύστε τα δεδομένα, συζητήστε και βρείτε την μέση οδό. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να βρείτε την σωστή λύση σε ζητήματα, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα. Η άνοιξη του 2022 θα είναι μια εξαιρετική εποχή για νέους γάμους, αλλά και για κάθε είδους συναισθηματικής εκδήλωσης, καθώς θα σας μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πολύ πιο δυναμικό, ωστόσο δεν συνιστώνται βεβιασμένες ενέργειες. Κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε ίσως να έχουν διπλή ανάγνωση. Στην προσπάθεια αποκρυπτογράφησης τους μην εμπιστεύεστε τις απόψεις ατόμων που δεν εκτιμάτε. Προσπαθήστε να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα, ανεπηρέαστοι από τις γνώμες των γύρω σας. Μοιραίες συναντήσεις περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου σας, αυτό όμως δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα καταλήξουν σε σταθερές σχέσεις. Θα ζήσετε όμως ανεπανάληπτες εμπειρίες το διάστημα αυτό. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά, εάν θέλουν να καταφέρουν κάτι στην συναισθηματική τους ζωή, η υπομονή και η επιμονή τους όμως θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Η συμβουλή της περιόδου είναι να αμφιβάλετε πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους. Στα τέλη του 2022 αναμένεται να υπάρξει μια αποκάλυψη, που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην συναισθηματική σας ζωή!

 

Υγεία

Δεν θα πρέπει να φοβάστε μια ξαφνική επιδείνωση της υγείας σας μέσα στο 2022, καθώς ο Ήλιος, ενισχυόμενος και από την θέση του Κρόνου θα αποτελέσει την ασπίδα σας στον τομέα αυτό. Πέρα από την  γενική αυτή θεώρηση του έτους, ίσως υπάρξουν κατά περίπτωση ελαφρές αποκλίσεις, ανάλογα και με το ιατρικό ιστορικό του καθενός. Σε γενικές γραμμές πάντως καλό θα ήταν να ετοιμαστείτε ψυχολογικά να απαρνηθείτε μικρές απολαύσεις προς όφελος της υγείας σας. Γιατί οποιοδήποτε ρίσκο, όσο μικρό και αν είναι, δεν αξίζει τον κόπο. Το 2022 είναι ευνοϊκό για το ζώδιο σας για όλους τους τομείς της ζωής σας, και ο τομέας της υγείας σας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Όσοι από σας θέλατε από καιρό να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό ή με την εκγύμναση, το παρόν έτος είναι ιδανικό να ξεκινήσετε.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 υπάρχουν κάποιες πιθανότητες επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας εκείνων που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα  . Αυτό όμως δεν θα συμβεί από μόνο του, αλλά θα προκληθεί από κάποιο γεγονός, που θα σας επιβαρύνει ψυχικά, με άμεσο αντίκτυπο στην υγεία σας. Ίσως η μεταστροφή αυτή να οφείλεται σε μια έντονη συναισθηματική εμπειρία, η οποία θα επιδράσει ψυχοσωματικά επάνω σας. Αποφύγετε να παίξετε τον ρόλο του καλού Σαμαρείτη το διάστημα αυτό, αν και θα σας είναι δύσκολο, για να μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε περιττούς κινδύνους. Αποφύγετε επίσης τις δυνατές συγκινήσεις και τα ρίσκα που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Γιατί εάν δεν είστε σε καλή φυσική και σωματική κατάσταση, κινδυνεύετε να χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην καριέρα σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο στον τομέα αυτό και οι κίνδυνοι για την υγεία σας αισθητά μειωμένοι. Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε στις αρχές του έτους με τον αθλητισμό ή την γυμναστική, τώρα θα δείτε τα πρώτα απτά αποτελέσματα στην φυσική σας κατάσταση. Είναι σημαντικό να μην μειώσετε τώρα την προσπάθεια σας, ειδικά μέσα στο φθινόπωρο, γιατί θα επιβραδύνετε την εξέλιξη σας και στο τέλος θα έχετε χάσει χρόνο και ενέργεια, πιθανά και χρήματα, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας είναι οι μόνες που μπορούν να επηρεάσουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο την κατάσταση της υγείας σας.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Ουρανού από 2ο οίκο.  Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οί…