Μάρτιος 2019 : Οι πλανητικές όψεις του μήνα

Το κύριο πλανητικό συμβάν του Μαρτίου είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου! Επιστρέφει στον σταθερό αυτό γήινο ζώδιο, που έχει κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, μετά από ένα διάστημα ανάδρομης κίνησης μεταξύ 6 Νοεμβρίου και 6 Μαρτίου. Η διέλευση του από τον Ταύρο θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Απριλίου του 2026, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα μεταξύ 7 Ιουλίου και 8 Νοεμβρίου 2025, που θα κάνει το πρώτο δοκιμαστικό πέρασμα του στο ζώδιο των Διδύμων.

 

Με το πέρασμα αυτό θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που μας απασχόλησαν κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018, που ίσως τα εγκαταλείψαμε πρόσκαιρα, ίσως όμως να τα αναβάλαμε για μια πιο κατάλληλη χρονική στιγμή. Ο Ουρανός θα μας αναγκάσει να επανεξετάσουμε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά μας καθώς και τις προτεραιότητες μας αναφορικά με τον τομέα αυτό. Ίσως η μακρόχρονη περίοδος που θα ακολουθήσει να μας οδηγήσει στο να αλλάξουμε τις απόψεις μας αναφορικά με την αίσθηση της ασφάλειας που αφορά τα οικονομικά μας. Ο καθένας μας θα βιώσει μέσα στα  επόμενα χρόνια μικρότερες ή  μεγαλύτερες αλλαγές στην νοοτροπία, που θα είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο στις 2 Μαρτίου και περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 7ο οίκο. Στο επίκεντρο έρχεται η πρωτοτυπία, η ανάγκη για ελευθερία, ο αλτρουισμός, αλλά και οι συνεργασίες και οι σχέσεις με τους γύρω μας. Οι όψεις μεταξύ Ουρανού και Αφροδίτης θα είναι αρμονικές μέχρι τις 26 Μαρτίου, καθώς η Αφροδίτη θα διέρχεται από το ζώδιο του Υδροχόου, φυσικό σπίτι του Ουρανού! Πρόκειται για μια περίοδο που θα αισθανθούμε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, κάπως απόμακροι, προσανατολισμένοι κυρίως στο να κάνουμε καινούργιες φιλικές σχέσεις, ενώ οι συναισθηματικές μας επαφές αναμένεται να μείνουν σε πλατωνικό επίπεδο.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

Ίσως όμως και να συνάψουμε αντισυμβατικές συναισθηματικές σχέσεις, καθώς ο Ουρανός είναι ο κατ εξοχήν ασυμβίβαστος του πλανητικού συστήματος. Η κοινωνική και προσωπική μας ζωή αναμένεται να είναι έντονη, ιδίως εάν θελήσουμε να προσφέρουμε αλτρουιστικά στους συμπολίτες μας, καθώς ευνοούνται οι κοινωνικές δράσεις.

 

Ο Ήλιος, ο Ποσειδώνας, ο Ερμής και η Αφροδίτη συνωστίζονται μετά τις 26 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων! Κατά την διάρκεια του μήνα αυτού θα υποδεχτούμε τον ρομαντισμό στην ζωή μας! Με ποιητική διάθεση και πολύ ευαισθησία αναμένεται να έχουμε ένα πολύ καλό μήνα, κάτι σαν μια συναισθηματική αφύπνιση που θα μας βγάλει από το λήθαργο του χειμώνα!

 

Ο Ερμής αλλάζει οίκο και περνάει στις 4 Μαρτίου στον 12ο  οίκο των  Ιχθύων και επηρεάζει ζητήματα μετακίνησης, περιβάλλοντος, εκπαίδευσης και αδελφικών σχέσεων! Η ανάδρομη πορεία του μετά τις 6/3 στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει καθυστερήσεις στους τομείς που προαναφέρθηκαν, καθώς και ανατροπές και αναβολές, λάθη και παραλήψεις, αλλά και μεγάλη δόση ονειροπόλησης. Τον Μάρτιο θα θυμηθούμε και πάλι πως είναι το να ονειρεύεσαι και να ξεφεύγεις από τα καθημερινά προβλήματα! Είναι όμως και ένας μήνας που δίνει ζωή στον πνευματικό μας κόσμο! Για όσους ασκούν ένα δημιουργικό επάγγελμα θα έχουν κατά τον μήνα αυτό εξαιρετικές εμπνεύσεις! Ωστόσο θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να υπογράψουμε συμβόλαια και συμβάσεις, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, έστω και να δεσμευτούμε προφορικά για κάτι.

 

Όσο ονειροπόλοι όμως και να είμαστε, υπάρχουν οι πλανήτες εκείνοι που από τα ζώδια της γης θα μας κρατήσουν έστω και λίγο γειωμένους. Πρόκειται για τον Άρη στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Στις 31 Μαρτίου ο Άρης ξεκινάει την διέλευση του από το ζώδιο των Διδύμων, που σημαίνει ότι το μυαλό μας είναι από τα τέλη του μήνα και μετά πολύ πιο δραστήριο και οι σκέψεις μας περισσότερο ξεκάθαρες, αλλά με το ενδεχόμενο να βρεθούμε τελικά μπερδεμένοι, βαλτωμένοι μέσα στο χάος των σκέψεων μας. Αυτό όμως θα το αντιμετωπίσουμε λίγο αργότερα. Προς το παρόν, ας απολαύσουμε ένα όμορφο και ονειροπόλο μήνα, ας ελπίζουμε και αρκετά δημιουργικό!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιούλιος 2024 – Δυσκολίες για τρία ζώδια

Ο Ιούλιος του 2024 είναι σε γενικές γραμμές ένας θετικός μήνας, με αρκετή χαρά και ξεγνοια…