Μεγάλες αλλαγές, για λίγα ζώδια… από τέλος Μαρτίου και μετά !

Τα τέλη Μαρτίου είναι μια χρονική περίοδος, που οι πλανητικές όψεις αναμένεται να φέρουν με τον έναν ή άλλο τρόπο κάποιες αλλαγές στις ζωές μας. Για κάποιους όμως οι αλλαγές αυτές αναμένεται να είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Υπεύθυνοι για τις αναταράξεις αυτές στην ζωή μας είναι τα τετράγωνα Αφροδίτης και Άρη με τον Ουρανό, που πραγματοποιούνται στις 19 και 22 Μαρτίου αντίστοιχα, καθώς και το εξάγωνο Ερμή με τον Πλούτωνα που αναμένεται στις 26.03.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι μια όψη που θα φέρει απρόβλεπτες γνωριμίες, πιθανά με εκκεντρικά και απρόβλεπτα άτομα, μπορεί όμως να επισπεύσει και κάποιους χωρισμούς. Πολλοί θα έχουν αντιφατικές συμπεριφορές τις μέρες αυτές, καθώς θα αποζητούν ελευθερία κινήσεων και χειραφέτηση, αλλά δεν θα θέλουν να χάσουν την σταθερότητα που έχουν στην συναισθηματική τους ζωή. Συνήθης δε, είναι ο σεξουαλικός πειραματισμός με την όψη αυτή. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του β’  δεκαημέρου.

Ένα τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 22 Μαρτίου αυξάνει την επιθετικότητα και μπορεί να προκαλέσει ένα ακαριαίο και αιφνιδιαστικό χτύπημα, μια επιθετική συμπεριφορά από κάποιους που δεν θα μπορούμε να δικαιολογήσουμε, καθώς και προβοκατόρικες ενέργειες. Θα επηρεάσει επίσης Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του β’  δεκαήμερου.

Όσο για το εξάγωνο Έρμη-Πλούτωνα της 26 Μαρτίου, αναμένεται να φέρει την λύση κάποιων μυστηρίων ή την αποκάλυψη μυστικών, ίσως δε να έρθουν στην επιφάνια κάποια ντοκουμέντα που θα μας εκπλήξουν. Σε κάθε περίπτωση είναι μια όψη που θα μας ωθήσει να παρακολουθήσουμε στενά και να καταγράψουμε με επιμέλεια ζητήματα που διερευνούμε γιατί αναζητούμε απαντήσεις. Η όψη αφορά τα ζώδια του μεταβλητού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του γ’  δεκαήμερου.

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, την μεγαλύτερη επιρροή όμως των όψων αυτών στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να βιώσουν οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Ταύροι:

Κριοί

Στα τέλη Μαρτίου μπορεί να βρεθείτε στο κατώφλι μιας μεγάλης αλλαγής που αφορά την υλική σφαίρα της ζωής σας! Μπορεί να χάσετε χρήματα ή κάποιες πηγές εισοδήματος, ίσως να βιώσετε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή να αποδειχτούν αποτυχημένες κάποιες επαγγελματικές σας προσπάθειες, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με την ανεντιμότητα συνεταίρων ή συνεργατών. Προσοχή επίσης στο διαδίκτυο, καθώς οι παγίδες είναι πολλές. Οικονομικής φύσης προβλήματα μπορεί να κλονίσουν την σχέση σας με φιλικά πρόσωπα και να έρθετε σε ρήξη, ενώ πολλά χρήματα μπορεί να σας στοιχίσει μια ενδεχόμενη άδεια παραμονής ή η απόκτηση υπηκοότητας.  Το ενδεχόμενο να χάσετε κάποια κρατικά επιδόματα, ενισχύσεις ή συντάξεις είναι επίσης έντονο. Τα πιθανά σενάρια είναι άπειρα, όλα με κοινό παρονομαστή: την απώλεια χρημάτων! Πέρα από την υλική φύση των πραγμάτων, προσοχή να μην κάνετε το διάστημα αυτό κάποιον ισχυρό εχθρό που θα τον βρίσκετε μπροστά σας σε κάθε βήμα!

Τοξότες

Οι μεγάλες αλλαγές και στην δική σας περίπτωση θα αφορά τον οικονομικό τομέα, αλλά σε σχέση με την στέγαση σας και την οικογενειακή ζωή. Δεν είναι σε καμία περίπτωση καλή εποχή να επενδύσετε σε ακίνητα ή να  αγοράσετε κατοικία. Το ίδιο ισχύει και για αγροκτήματα και γενικά επενδύσεις σε γη και ακίνητα, ενώ ακόμη και η εξασφάλιση μια κληρονομιάς μπορεί να αποδειχτεί δυσμενής για τα οικονομικά σας συμφέροντα. Λόγω έκτακτων  αναγκών  στέγασης ή ζητημάτων που θα αντιμετωπίσετε με τις ιδιοκτησίες σας, αναμένεται να επιβαρυνθεί το πορτοφόλι σας σε σημαντικό βαθμό. Κάποια από τα πιθανά σενάρια που θα φέρουν τα πλανητικά της περιόδου και θα έχουν άμεσο αντίτυπο στην τσέπη σας, είναι μια αλλαγή δουλειάς, αυξημένα οικογενειακά έξοδα, οικονομικές διεκδικήσεις από τους γύρω σας ή η αποκοπή σας από τον κοινό κορβανά της οικογένειας. Εάν προγραμματίζετε επισκευές στην κατοικία σας, προετοιμαστείτε να σας κοστίσουν πολύ περισσότερο από όσο υπολογίζετε. Είναι όμως και μια περίοδος που ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές, που μπορεί να φέρουν μια αιφνίδια αλλαγή προς το θετικότερο στην δουλειά σας.

Ταύροι

Στα τέλη Μαρτίου βρίσκεστε μπροστά σε μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σας, που σχετίζεται με αλλοδαπούς και μακρινές τοποθεσίες, τις σχέσεις σας με το εξωτερικό και ξένους οργανισμούς ή εταιρίες. Τα πλανητικά της περιόδου μπορεί να φέρουν από μια αλλαγή τόπου διαμονής-μετακόμιση στο εξωτερικό, μέχρι και θαυμαστές ή ομοϊδεάτες από άλλες χώρες. Για κάποιους οι πλανητικές όψεις ίσως να προαναγγέλλουν σπουδές σε ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, για άλλους μια επαγγελματική ευκαιρία σε μια πολυεθνική ή αλλοδαπή εταιρία. Νέες προοπτικές μπορεί να υπάρξουν και να αναγνωριστεί το ταλέντο σας από το εξωτερικό, ενώ εάν ασχολείστε με την διδασκαλία, την επιστημονική έρευνα, την λογοτεχνία και την συγγραφή γενικά, ή δραστηριοποιείστε σε οτιδήποτε έχει σχέση με θρησκείες, το διάστημα αυτό ευνοείστε σε σημαντικό βαθμό και μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Προσοχή μόνο σε πιθανές αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις στο επαγγελματικό χώρο με άτομα που έχουν εξουσία επάνω σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά χωρίς δουλειά…

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…