Νοέμβριος 2023 – Διελεύσεις και όψεις του μήνα : Ο μήνας του Σκορπιού

Μπήκε και ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, αν και οι θερμοκρασίες θυμίζουν άνοιξη, και οι πλανήτες παίρνουν θέση στα ζώδια του Σκορπιού και του Τοξότη, θυμίζοντας μας ότι πλησιάζει σιγά-σιγά το τέλος και αυτής της χρονιάς.

Ο Ήλιος μετακινήθηκε στις 23 Οκτωβρίου στον Σκορπιό και στις 22 Νοεμβρίου εισέρχεται στον Τοξότη. Στις 10 Νοεμβρίου ολοκληρώνει το πέρασμα του μέσα από τον Σκορπιό ο Ερμής και περνάει τον Τοξότη, ενώ η Αφροδίτη ολοκληρώνει την διέλευση της στην Παρθένο στις 8 Νοεμβρίου, για να περάσει στην συνέχεια στον Ζυγό. Στον Τοξότη εισέρχεται και ο Άρης στις 24/11, αφού ολοκληρώσει και αυτός την διέλευση του από τον Σκορπιό. Από τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, μόνο ο Κρόνος παρουσιάζει ενδιαφέρον, μια και στις 4 Νοεμβρίου βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Μέσα στον Νοέμβριο συνεχίσουν ανάδρομοι οι Ουρανός και Δίας στο ζώδιο του Ταύρου και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς.

Η δυναμική των πλανητών υπόσχεται ένα μήνα με επιτυχή υλοποίηση των σχεδίων μας, αλλά και καλή υγεία. Με το σταδιακό πέρασμα των ουράνιων σωμάτων στον Τοξότη, η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο ανάλαφρη και ανοίγουν καινούργιοι δρόμοι, ιδίως με μακρινές χώρες. Οι μεγάλες αποστάσεις δεν θα αποτελούν πλέον εμπόδιο για τις σπουδές, την ανταλλαγή απόψεων ή τεχνογνωσίας, στις επιχειρήσεις ή στις αισθηματικές σχέσεις. Οι συνεργασίες θα είναι γόνιμες και τα επαγγελματικά ταξίδια θα είναι εξαιρετικά αποδοτικά. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 και η Πανσέληνος στους ευμετάβλητους Διδύμους στις 27/11, προβλέπεται να προκαλέσουν αλλαγές, που θα μας βρουν απροετοίμαστους και θα απαιτήσουν ταχύτητα προσαρμογής στις καινούργιες συνθήκες.

Ήλιος – Διελεύσεις και όψεις Νοεμβρίου 2023

Ο Ήλιος διέρχεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα το ζώδιο του Σκορπιού, για να περάσει στην συνέχεια στον Τοξότη. Κάθε φορά που διέρχεται τον Σκορπιό, ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με κάποιο είδος κρίσης. Με κυβερνήτη του τον Πλούτωνα, τον άρχοντα του κάτω κόσμου, ο Σκορπιός αγαπά να ερευνά και να αποκαλύπτει, πυροδοτώντας πολλές φορές περιόδους έντασης. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα που συνοδεύεται από απώλειες, το τέλος κάποιων κύκλων ζωής ή δημιουργίας, μεταφορικό ή κυριολεκτικό. Ο κόσμος είναι συχνά ανήσυχος και καχύποπτός με τους γύρω του, οι άνθρωποι νοιώθουν μόνοι και απροστάτευτοι, αντιμετωπίζοντας μόνοι, χωρίς εξωτερική στήριξη, τα προβλήματα τους.

Ο Σκορπιός σαν ζώδιο συνδέεται με το χρήμα, και πιο συγκεκριμένα με τον πλούτο, την αφθονία του χρήματος, και οι απώλειες που πιθανόν να φέρει η διέλευση του Ήλιου μέσα από το ζώδιο ενδεχομένως να αφορά τα υλικά μας αγαθά. Ίσως χαθούν κεφάλαια στο χρηματιστήριο, μπορεί να δανειστείτε χρήματα για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες, που θα δυσκολευτείτε πολύ να αποπληρώσετε, ίσως όμως και να πέσετε θύματα απάτης και να χάσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο Σκορπιός είναι συχνά απρόβλεπτος, καθώς έχει μια σκοτεινή και βίαιη φύση, και την περίοδο ενεργοποίησης του από διελεύσεις πλανητών αυξάνονται τα κρούσματα βίας και τα εγκλήματα πάθους.

Η βαριά ατμόσφαιρα του Σκορπιού αρχίζει να υποχωρεί κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όταν στις 22 Νοεμβρίου περνάει ο Ήλιος στον αισιόδοξο και χαλαρό Τοξότη. Κυβερνήτης πλανήτης του Τοξότη είναι ο Δίας, ο βασιλιάς του αρχαίου ελληνικού πανθέου και ο κατ’ εξοχήν πλανήτης της εύνοιας και της επέκτασης. Είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ελευθερία του, απεχθάνεται τις δεσμεύσεις, τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς, λατρεύει τα ταξίδια και τις καινούργιες εμπειρίες. Αγαπά την μάθηση και μεταδίδει την γνώση στους γύρω του. Φιλοσοφεί την ζωή, καταπιάνεται με ζητήματα ιδεολογίας, πολιτικής ή θρησκείας, δεν επιτρέπει όμως ποτέ να τον επηρεάσουν σε σημείο που να καθορίσουν την ζωή του.  Είναι επίσης η ψυχή της παρέας, ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού, το παιδί που αρνείται να ωριμάσει και να σοβαρευτεί.

Στις 3  Νοεμβρίου σχηματίζει ο Ήλιος αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο, μια όψη που μπορεί να φέρει τύχη και επέκταση δραστηριοτήτων, οι δράσεις μας όμως χαρακτηρίζονται συχνά από επιπολαιότητα και υπερβολές, οπότε εξανεμίζουμε την εύνοια του Δία. Η σπατάλες και οι ανεύθυνοι χειρισμοί των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν, περισσότερο κακό μπορεί να μας κάνουν εάν δεν προσέξουμε, παρά καλό. Η όψη αφορά κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου.

Μια αντίθεση Ήλιου-Ουρανού έχουμε στις 13 Νοεμβρίου που μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις ή απότομες αλλαγές και ανατροπή δεδομένων στις υποθέσεις μας. Ο απρόβλεπτος Ουρανός σε δυσμενή όψη με τον Ήλιο θα είναι υπεύθυνος για τις δυσάρεστες εκπλήξεις που είναι πολύ πιθανό να βιώσουμε και τα απρόσμενα γεγονότα που θα μας βγάλουν εκτός προγράμματος. Και αυτή η όψη αφορά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου.

Στις 18 του μήνα έχουμε μια σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις τελευταίες μοίρες του  Σκορπιού που θα φέρει πολλές μετακινήσεις, επαφές αλλά και συζητήσεις. Υπό την επιρροή της όψης θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αξιόλογες καινούργιες γνωριμίες, που θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Η όψη ευνοεί Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, επίσης του γ’ δεκαημέρου.

Ένα εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σχηματίζεται στις 20 Νοεμβρίου από Σκορπιό και Αιγόκερω αντίστοιχα, που αναμένεται να μας βοηθήσει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στους στόχους που έχουμε θέσει και να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση υλοποίησης τους. Γινόμαστε επίμονοι υπό την επιρροή της όψης, πολύ πιο αποτελεσματικοί, με αποτέλεσμα να παραμερίζουμε με σχετική ευκολία τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Είναι όμως πολύ πιθανό, μια και μετέχει ο Πλούτωνας στην όψη, να υπάρξουν τις μέρες αυτές αποκαλύψεις ή να πληροφορηθούμε κάποια σημαντικά στοιχεία που διέφυγαν της προσοχής μας, ξεκαθαρίζοντας ένα θολό μέχρι πρότινος τοπίο. Το εξάγωνο ευνοεί τα σταθερά (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του γ’ δεκαημέρου.

Τέλος, στις 23 Νοεμβρίου σχηματίζεται ένα τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου από Τοξότη και Ιχθείς αντίστοιχα, που μπορεί να φέρει περιορισμούς με μεγάλη διάρκεια. Ο Κρόνος θα μας αναγκάσει να πληρώσουμε τις συνέπειες των πεπραγμένων μας και στο τέλος θα μας πιέσει να συμβιβαστούμε με τους κανόνες, γιατί δεν θα έχουμε άλλη επιλογή. Οι περιορισμοί και η στέρηση των απολαύσεων αναμένεται να έχουν τις μέρες γύρω από την όψη αρκετά σημαντική επίπτωσης στην ψυχολογία μας. Πλήττονται από αυτήν κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του α’ δεκαημέρου.

Ερμής – Διελεύσεις και όψεις Νοεμβρίου 2023

Ο ανυπόμονος και βιαστικός Ερμής στον Τοξότη μετά τις 10 Νοεμβρίου μπορεί να μας οδηγήσει σε πρόωρα συμπεράσματα και σε λανθασμένες εκτιμήσεις, σε βιαστικές αποφάσεις ακόμη και σε απρόσεκτα λόγια, που θα μας εκθέσουν. Οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις ίσως να περάσουν το διάστημα αυτό από μια περίοδο εντάσεων και αστάθειας, αλλά με τον καιρό θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις, μια και ο Ερμής στον Τοξότη δεν είναι μνησίκακος, ούτε εκδικητικός.

Στις 4 Νοεμβρίου έχουμε την πρώτη μέσα στον μήνα όψη του Ερμή από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Οι συναντήσεις μας υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι δυσάρεστες τις μέρες γύρω από την όψη ή οι ειδήσεις που θα λάβουμε να μην είναι αυτές που περιμέναμε. Ίσως να αντιμετωπίσουμε γύρω μας προκλητικές ή εκκεντρικές συμπεριφορές που θα μας φέρουν στα όρια μας. Επιπλέον, υπάρχει ο κίνδυνος βλαβών του ηλεκτρονικού μας εξοπλισμού ή των οχημάτων μας, ακόμη και ατυχήματα λόγω έντασης και απροσεξίας. Προσοχή ας επιδείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου!

Ο Ερμής σχηματίζει στις 6 Νοεμβρίου ένα όμορφο τρίγωνο με τον ανάδρομο ακόμη Ποσειδώνα από Σκορπιό και Ιχθείς αντίστοιχα, που φέρνει ρομαντισμό, αισιοδοξία και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Είναι όμως και μια όψη που θα ευθύνεται για την ονειροπόληση και τις φαντασιώσεις που δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ή και για τα κατά συνθήκη ψέματα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαημέρου.

Στις 8 Νοεμβρίου έχουμε ένα εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα από Σκορπιό και Αιγόκερω αντίστοιχα, που θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε πιο εύκολα στο έργο μας. Η σκέψη μας θα είναι υπό την επιρροή του Πλούτωνα περισσότερο διερευνητική, θα εστιάσουμε στις λεπτομέρειες, θα παρακολουθήσουμε και θα καταγράψουμε συμπεριφορές, και ίσως οδηγηθούμε σε αποκαλύψεις μυστικών που θα λύσουν απορίες μας. Τα ζώδια του σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του γ’ δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο από το εξάγωνο μεταξύ των πλανητών.

Ένα τετράγωνο μεταξύ ΕρμήΚρόνου από Τοξότη και Ιχθείς αντίστοιχα, αναλαμβάνει τα ινία στις 10 Νοεμβρίου, που θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία, έλλειψη κατανόησης, ίσως και καθυστερήσεις στις υποθέσεις μας. Το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν ζημιές στον τεχνολογικό μας εξοπλισμό είναι μεγάλο, ενώ δεν θα λείψουν επιπλοκές σε ζητήματα που έχουν σχέση με την γραφειοκρατία. Εξ αιτίας όλων αυτών η διάθεση μας θα είναι περισσότερο μελαγχολική. Η όψη αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του α’ δεκαήμερου.

Έπεται ένα εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης από Τοξότη και Ζυγό αντίστοιχα στις 15 Νοεμβρίου, που θα διευκολύνει την έκφραση των συναισθημάτων και θα φέρει ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων ή ερωτικές εξομολογήσεις. Τις μέρες γύρω από την όψη θα είμαστε δημοφιλείς και η θετική μας αύρα σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή μας δεινότητα θα προσελκύει πολλούς υποψήφιους συντρόφους ή εφήμερους εραστές γύρω μας. Ίσως όμως να κάνει την εμφάνιση του και ένα άτομο από το παρελθόν μας. Αφορά η όψη τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του α’ δεκαημέρου.

Η τελευταία όψη με εμπλεκόμενο τον Ερμή για τον Νοέμβριο αφορά ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 27/11, από Τοξότη και Αιγόκερω αντίστοιχα που μπορεί να φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, καθώς και αναβολές υποθέσεων μας. Τις μέρες γύρω από την όψη χρειάζεται αρκετή προσοχή γιατί τα ψέματα θα είναι πολλά, οι υποσχέσεις που θα δεχτούμε πολλές αλλά κενές περιεχομένου, θα ανθούν δε  οι απάτες  και οι κλοπές. Προσοχή στην δουλειά σας γιατί θα υπάρξουν λάθη και παραλείψεις που θα μπορούσαν να σας στοιχίσουν. Περισσότερο ευάλωτοι είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου από το τετράγωνο των πλανητών.

Αφροδίτη – Διελεύσεις και όψεις Νοεμβρίου 2023

Η κομψή φθινοπωρινή Αφροδίτη στον Ζυγό θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια πιο εκλεπτυσμένη αίσθηση γούστου. Με την είσοδο της στον κομψό και καλλιεργημένο Ζυγό θα στρέψουμε την προσοχή μας πλέον από τα πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούσαν μέχρι πρότινος στην εμφάνιση μας. Θα θελήσουμε να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εικόνα, ίσως να ασχοληθούμε με την αισθητική αναβάθμιση του προσωπικού μας χώρου, σίγουρα όμως θα θελήσουμε να ευχαριστήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τα άτομα που αγαπάμε. Την περίοδο διέλευσης της Αφροδίτης από τον Ζυγό, τον οποίο κυβερνά, οι δαπάνες μας για αγορά ρούχων, καλλυντικών και διακοσμητικών ειδών αυξάνονται κατακόρυφα, είναι όμως συνήθως επιτυχημένες, ακόμη και αν η τιμή είναι λίγο αλμυρή… Η εξωτερική εμφάνιση θα κρίνεται και η ομορφιά θα είναι το βασικό μας όπλο για την επιτυχία, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 3 Νοεμβρίου έχουμε την πρώτη όψη του μήνα με εμπλεκόμενη την Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Είναι μια όψη που θα φέρει κολακείες και πλατωνικούς έρωτες, εξιδανίκευση ατόμων και τελικά την διάψευση των προσδοκιών μας. Είναι η όψη της απιστίας και της εξαπάτησης, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου.

Τέλος, ένα τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σχηματίζεται στις 6 Νοεμβρίου από Παρθένο και Αιγόκερω αντίστοιχα, που αναμένεται να γεννήσει έντονες ερωτικές στιγμές και παθιασμένους έρωτες. Μια καθοριστική για την μελλοντική μας πορεία γνωριμία θα πραγματοποιηθεί, αλλά δεν θα λείψουν σκηνές ζηλοτυπίας και χειριστικές συμπεριφορές από την πλευρά του συντρόφου. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα εντείνει τα πάθη και φέρνει αποπλανήσεις και πολλούς πειρασμούς, που θα κινούνται στα όρια μεταξύ ειλικρινούς συναισθήματος και πρωτόγονου σεξουαλικού ενστίκτου. Η όψη επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του γ’ δεκαημέρου.

Άρης – Διελεύσεις και όψεις Νοεμβρίου 2023

Και ο Άρης κινείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Σκορπιό, δίνοντας μας ενέργεια αλλά και μαχητικότητα να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Είναι όμως και ένας πεισματάρης και μνησίκακος Άρης, που δεν θα αφήσει τίποτε να πέσει κάτω. Στις 24 Νοεμβρίου εισέρχεται στον Τοξότη, σχεδόν παράλληλα με τον Ήλιο, και θα ευνοήσει τα καινούργια ξεκινήματα. Το διάστημα της τελευταίας βδομάδας του μήνα θα επιταχύνει τους ρυθμούς της ζωής, θα απομακρύνει τα εμπόδια από τον δρόμο μας και θα κάνει την ζωή μας λίγο πιο φωτεινή και αισιόδοξη.

Στις 11 Νοεμβρίου σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια όψη που ενδεχομένως προκαλέσει αναίτιες επιθέσεις ή προβοκατόρικες ενέργειες. Η ακραίες συμπεριφορές και η σκληρότητα είναι χαρακτηριστικό των ημερών επιρροής της όψης και ίσως να υπάρξουν γεγονότα που θα φέρουν αιφνιδιασμό και ακραίας σφοδρότητας κτυπήματα. Ας προσέξουν ιδιαίτερα οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου.

Ένα τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα από Σκορπιό και Ιχθείς σχηματίζεται στις 17 Νοεμβρίου, που ενδεχομένως να φέρει την πραγματοποίηση μιας ερωτικής μας φαντασίωσης. Η όψη ωστόσο είναι εξαιρετική για την καταπολέμηση χρόνιων παθήσεων ή εξαρτήσεων. Παράλληλα ίσως να προκαλέσει την αποκάλυψη παρασκηνιακών ή παράνομων πράξεων. Αφορά κυρίως τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαημέρου.

Στις 21 Νοεμβρίου σχηματίζεται ένα εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα από σκορπιό και Αιγόκερω αντίστοιχα, που ενδεχομένως να φέρει μια συναρπαστική ερωτική γνωριμία ή με κάποιο τρόπο την σεξουαλική μας αναγέννηση. Είναι ωστόσο και μια όψη, που συνδέεται συχνά με την έρευνα σε βάθος και την αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων ή με την αντιμετώπιση ενός σοβαρού κινδύνου. Επηρεάζονται κυρίως τα σταθερά (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και παρορμητικά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαημέρου, που καλό θα ήταν να έχουν την προσοχή τους τεταμένη.

Η τελευταία όψη του μήνα αφορά ένα τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο στη μηδενική μοίρα του Τοξότη και των Ιχθύων αντίστοιχα, που μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση συμφερόντων, χάσμα και αδιέξοδα. Οι ζημιές και τα ατυχήματα είναι πολύ πιθανά, κυρίως λόγω της απροσεξίας, της κακής ψυχολογικής κατάστασης και της έντασης που θα επικρατεί. Πολλοί ίσως να περιχαρακωθούν και να αποστασιοποιηθούν από τα τεκταινόμενα, λόγω των πολλών και μεγάλων προβλημάτων. Ας είναι πιο προσεκτικοί οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς των πρώτων ημερών των ζωδίων.

Καλό και ήρεμο μήνα να έχουμε!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιούνιος 2024 – Η εύνοια της τύχης για 3 ζώδια

Μέσα στον Ιούνιο θα είναι αρκετοί πλανήτες συγκεντρωμένοι στο ζώδιο των Διδύμων και αναμέν…