Οκτώβριος 2021 και τυχερά ζώδια

Ένα παράθυρο στην τύχη

  Ο Οκτώβριος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος μήνας, παρόλα αυτά όμως έχει κάποιες όψεις, έστω και λίγες, που μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες για κάποια ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Οι όψεις αυτές αφορούν τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, σε συνδυασμό με τον Δία και τον Πλούτωνα.

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Στις 2 Οκτωβρίου σχηματίζεται ένα ευεργετικό εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, μια όψη που προλέγει για μοιραίους έρωτες, γέννηση βαθιών συναισθημάτων, επούλωση πληγών και πάθος. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αναμένεται να φέρει οικονομικά οφέλη και θετικές αλλαγές στην προσωπική ζωή. Ευεργετημένοι της όψης θα είναι ιδιαίτερα Τοξότες και Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου.

Τοξότες

 Τον Οκτώβριο, υπό την εύνοια της όψης, θα έχετε την τύχη να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. ωστόσο οι πηγές των εισοδημάτων αυτών πιθανά να παραμείνουν άγνωστες στον πολύ κόσμο, να μην φορολογηθούν, καθώς είναι αυξημένη η πιθανότητα να είναι άτυπες οι πληρωμές ή παράνομες οι πηγές. Πέρα όμως από την οικονομική εύνοια θα έχετε αυξημένη δημιουργικότητα, που και αυτή θα σας οδηγήσει με την σειρά της σε αυξημένη κερδοφορία στην δουλειά σας. Οι επαγγελματικές ομάδες του ζωδίου σας που ευνοούνται από την όψη αυτή είναι οι εκπαιδευτικοί και οι ιατροί.

Παρθένοι

 Η τύχη φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας για το ζώδιο σας. Αγαπημένα σας πρόσωπα και παιδιά θα αποτελέσουν πηγή χαρά αλλά και πολύτιμων πληροφοριών για σας. Η χαλαρή σας επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα και δημιουργικούς ανθρώπους και η διδασκαλία μπορούν να σας ανεβάσουν ψυχικά και να ισορροπήσετε, πέρα από τις ευκαιρίες για γνώση και εμπειρίες που θα σας προσφέρουν. Ο δημόσιος λόγος σας θα είναι μεστός, η γραφή σας εξαιρετική, εάν είστε συγγραφείς ή δημοσιογράφοι, ενώ μπορείτε να διακριθείτε στον αθλητισμό, στον χορό, στην διδασκαλία, στην διαμεσολάβηση και στο εμπόριο.

Τρίγωνο Ερμή-Δία

Στις 3 Οκτωβρίου σχηματίζεται ένα εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία από Ζυγό και Υδροχόο αντίστοιχα, με τους δύο πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, που αναμένεται να φέρει τυχερές συναντήσεις, επικοινωνιακή άνεση, θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά ζητήματα, καλές ειδήσεις, χαρά και διασκέδαση. Είναι μια όψη που συνδέεται επίσης με δημιουργικότητα, αυξημένη ενέργεια, δημοτικότητα και αξιοπιστία. Την επιρροή της όψης θα αισθανθούν ιδιαίτερα οι Ιχθείς και οι Ταύροι του τρίτου δεκαήμερου.

Ιχθείς

 Με την όψη αυτή ανοίγει ένα κανάλι επιτυχίας για το ζώδιο σας και μπορεί να ευνοήσει ότι έχει σχέση την κοινωνική σας παρουσία ή την ενασχόληση σας σαν εκπαιδευτές ή εκπαιδευτικοί. Μπορείτε να γίνετε ένας πολύ πετυχημένος δάσκαλος ή να ξεχωρίσετε σε ένα ευρύτερο κοινό σαν επιδραστική προσωπικότητα. Πολλοί θα θαυμάσουν το έργο σας και θα θελήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Εάν δεν κυνηγάτε την δημοσιότητα, ίσως να αναζητήσετε το νόημα της ζωής μέσα από πιο φιλοσοφικά μονοπάτια. Δεν αποκλείονται ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό ή να λάβετε την απόφαση για μόνιμη μετεγκατάσταση σε χώρα του εξωτερικού.

Ταύρος

 Το τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις για το ζώδιο σας σε ζητήματα υγείας! Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο χρόνιο πρόβλημα, θα έχετε την εύνοια να βρείτε έναν καλό θεράποντα γιατρό που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά ή θα εφαρμόσετε μια νέα θεραπεία, που θα αποδειχτεί σωτήρια. Στην δουλειά σας θα μπορέστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με προϊσταμένους ή εργοδότες, ενώ οι καθημερινές ευσυνείδητες προσπάθειες σας θα φέρουν την αναγνώριση και την επιτυχία στην δουλειά σας. Μέσα στον Οκτώβριο θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας στόχο!

Τρίγωνο Ήλιου-Δία

Στις 15 Οκτωβρίου έχουμε την τελευταία πολύ θετική όψη του μήνα, ένα τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία! Είναι μια όψη που συνδέεται με την τύχη και τις ευκαιρίες, τα κέρδη και το άνοιγμα προοπτικών, την λάμψη και την στήριξη από ισχυρούς προστάτες. Θα κατακτήσουν την επιτυχία, ενδεχομένως και φήμη, όσοι ευνοούνται ιδιαίτερα από την όψη, που είναι ο Καρκίνοι και οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου.

Καρκίνοι

 Η όψη τριγώνου μεταξύ Ήλιου-Δία μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι, ενώ για κάποιους από σας μπορεί να συνοδευτεί από την απόκτηση μιας κληρονομιάς από συγγενείς ή γονείς. Τα οικονομικά τρίτων θα σας ευνοήσουν και ίσως να φτάσουν στα χέρια σας χρήματα από κάποιο ενοίκιο. Η όψη όμως μπορεί να ξυπνήσει και κάποιες ψυχικές σας ικανότητες που βρισκόταν σε λανθάνουσα κατάσταση ή να σας οδηγήσει να ασχοληθείτε με την μεταφυσική ή τον εσωτερισμό.

Ταύροι

 Η ευεργετική επίδραση του τριγώνου Ήλιου-Δία αγγίζει τον επαγγελματικό τομέα στο ζώδιο σας, με αποτέλεσμα να έχετε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την καριέρα σας. Η αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, για την οποία διακρίνεστε, και η υπευθυνότητα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας, θα αποδειχτούν οι καταλυτικοί εκείνοι παράγοντες που θα συνηγορήσουν στο να σας ανατεθεί μια υψηλότερη θέση στην δουλειά σας.

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στους Ιχθείς (11.03– 05.04.2024) : Ρομαντισμός, ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και εξαπατήσεις

Στις 11 Μαρτίου πραγματοποιεί η Αφροδίτη διέλευση και από το ζώδιο του Υδροχόου περνάει στ…