Πανσέληνος στον Ζυγό – κίνηση Σελήνης από 18 έως 24 Μαρτίου 2019

Η Σελήνη  Ο φυσικός δορυφόρος της Γης μπαίνει στη φάση της πανσελήνου στις 21 Μαρτίου. Το φεγγάρι, στην κίνησή του στην ουράνια σφαίρα, θα επισκεφτεί τους αστερισμούς του Καρκίνου, του Λέοντα ,της Παρθένου και του Ζυγού αλλάζοντας τη φάση από 0.85+ σε 1.0 και έπειτα σε 0.80 και μειώνοντας την κλίση, καθώς και το ύψος της ανώτερης κλιμακωτής θέσης. Στην αρχή της εβδομάδας το φως της νύχτας θα περάσει στον αστερισμό του Καρκίνου. Στις 18 Μαρτίου, το φωτεινό σεληνιακό οβάλ (F = 0.88+) θα μετακινηθεί στον αστερισμό του Λέοντα στον αστερισμό  Βασιλίσκο, διεθνώς (Regulus) το φωτεινότερο αστέρα , στο βόρειο ημισφαίριο του ουρανού του οποίου θα λάβει χώρα την επόμενη ημέρα στη φάση 0.94+ και κοντά στο περιθώριο της τροχιάς του στις (19 Μαρτίου). Στον αστερισμό του Λέοντα, η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι τις 20 Μαρτίου, στη φάση των 0,99+,περνά στον αστερισμό της Παρθένου. Εδώ, το σεληνιακό οβάλ στις 21 Μαρτίου θα πάρει τη φάση της πανσέληνου, και στις 22 Μαρτίου θα περάσει βόρεια του αστερισμού  Στάχυ διεθνώς Spica στο α (άλφα) αστερισμό της Παρθένου που είναι ο φωτεινότερος αστέρας της Παρθένου και ο δέκατος πέμπτος σε φωτεινότητα ολόκληρης της ουράνιας σφαίρας στη φάση 0.97-. Στις 23 Μαρτίου, στη φάση 0.92, η Σελήνη θα κινηθεί στον αστερισμό του Ζυγού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαρτίου, μειώνοντας τη φάση της σε 0,77.  Από τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος: Ο Ερμής ανάδρομος δεν θα είναι ορατός, η Αφροδίτη , ο Δίας και ο Κρόνος παρατηρούνται στον πρωινό ουρανό, ο Άρης και ο Ουρανός είναι στον απογευματινό ουρανό. Ο Ποσειδώνας δεν θα είναι ορατός.

Πανσέληνος (Η Σελήνη 181 ως 225 μοίρες μπροστά από τον Ήλιο)

 

Αυτή είναι μια περίοδος φωτισμού, ευαισθητοποίησης και ολοκλήρωσης. Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου τα έργα μας έρχονται να αποδώσουν καρπούς. Είμαστε έμπειροι και λειτουργούμε με την λογική αλλά καθοδηγούμενοι από το ένστικτο και την πρακτικότητά μας. Επιπλέον, η περίοδος αυτή λειτουργεί σαν γέφυρα που συνδέει εμάς με το παρελθόν αλλά και μας βοηθά να προβάλλουμε τις ιδέες μας στο μέλλον. Η αρνητική πλευρά είναι ότι μπορεί να πάσχουμε από ενοχές και παράλογους φόβους, ειδικά όταν πρόκειται για τις προσωπικές μας σχέσεις. Μόνο όταν μάθουμε να έχουμε τον έλεγχο των δικών μας συναισθημάτων, αντί να επηρεαζόμαστε συναισθηματικά από τους άλλους, θα βρούμε έναν τρόπο να διατηρήσουμε μια στενή και αμοιβαία ικανοποιητική σχέση.

 

Πανσέληνος 21 Μαρτίου 2019 στον Ζυγό

 

Στις  21 Μαρτίου 2019, ώρα Ελλάδας 3:42 π.μ. η Πανσέληνος στις 0ο 09΄ στον άξονα  του Ζυγού ευνοεί των τομέα των σχέσεων ,των επαγγελματικών και της κοινωνικής καταξίωσης Το πέρασμα της σελήνης από τους αστερισμούς Spica και Regulus σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σύμφωνα με τον Πτολεμαίο ευνοεί την δημιουργικότητα τα ταλέντα, χαρίζει προστασία, μεγάλη δύναμη, πλούτο, τιμή, φήμη, τύχη και γενικά πολλά θετικά οφέλη. Θετικά ευνοούνται : Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί  και Αιγόκεροι.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Αστρολογικές προβλέψεις  για τα ζώδια – Πανσέληνος  στο Ζυγό από 21/3 έως 4/4/2019 !

 

 

Kριός :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας. Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, θα  έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Ταύρος :

  

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας. Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες. Με την επιρροή της πανσελήνου φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και με λιγότερο εγωκεντρισμό από τον παρελθόν, η πανσέληνος και η θέση των πλανητών προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Δίδυμοι :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών. Η επιρροή της Πανσελήνου χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και την  συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Καρκίνος :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Με την επιρροή της σημερινής Πανσελήνου μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Λέων :  

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π. Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες .Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

 

Παρθένος :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Ζυγός :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής  λάμψης. Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Μπορείτε όμως με τη στάση αυτή να φθάσετε μέχρις εκεί. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Σκορπιός :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, και του αποκρυφισμού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σε θέματα απόκρυφα, που κρύβουν κάποιο μυστήριο. Πάντα υπάρχει ο ρομαντισμός που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Τοξότης :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, του  κοινού. Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα αλληλογραφίας, εμπορικές συναλλαγές, θέματα βασικής και μέσης εκπαίδευσης. Μπορείτε να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Αιγόκερως :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών. Η τύχη σας ευνοεί ! Είναι η μέρα της δημοσιότητας. Φιλόδοξοι και πιστοί, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις αλλά τηρείτε τα συμφωνημένα. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Υδροχόος :

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών. Με την επιρροή της Πανσελήνου δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό προς το κοινό και το αίσθημα δικαιοσύνης, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχία των ημερών. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Ιχθείς

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών. Έχοντας τους στόχους σου πάντοτε κατά νου, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη τους. Αγωνιστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα και είναι καιρός πια να απολαύσετε  το αποτέλεσμα των κόπων σας ! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Σελήνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι φάσεις της Σελήνης και η επιρροή τους στον οργανισμό μας

Στην εποχή της τεχνολογίας και της ενημέρωσης έχουμε εξοικειωθεί αρκετά με την ιδέα του Σύ…