Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Πέμπτη 01.12.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Οι δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος έχουν περάσει και εσείς μπορείτε πια να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Μην θυσιάζετε τις αξίες σας μόνο και μόνο για να κατακτήσετε κάτι που θέλετε πολύ. Επενδύστε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σας βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την παρουσία των οποίων θα ανανεωθείτε και σεις.

 

Παρασκευή 02.12.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Εάν ελπίζατε σε ένα θαύμα τον τελευταίο καιρό, ίσως και να σας συμβεί σήμερα! Η τύχη σας ανοίγει κάποιες πόρτες, σε άλλους στην προσωπική ζωή, σε άλλους στην επαγγελματική. Γίνεστε σκληροί ωστόσο με κάποια άτομα, λόγω του ρόλου που διαδραμάτισαν πίσω από την πλάτη σας. Αν και ο τρόπος δράσης δεν  ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους.

 

Σάββατο 03.12.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το σπίτι σας. Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήσετε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες σήμερα. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

 

Κυριακή 04.12.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 28.06.2022)

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Αποφύγετε το στρες και σκεφτείτε θετικά. Φαίνεται να σας απασχολούν έγνοιες για την υγεία σας, πιθανότατα όμως να πρόκειται για  αποκυήματα της φαντασίας σας… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζετε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία.

 

Δευτέρα 05.12.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κάτι ευχάριστο προοιωνίζει η μέρα σήμερα! Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μια προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως ένας αρραβώνας. Έχετε χαράξει την πορεία σας, κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και σήμερα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.

 

Τρίτη 06.12.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά θα σας εκνευρίσουν σήμερα, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα προσφέρουν νέα δυναμική. Έχετε την αίσθηση, και καλά κάνετε και την έχετε, ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή σας, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά.

 

Τετάρτη 07.12.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

(Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω)

Νέοι τομείς δράσης ίσως να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας, με το ξεκίνημα της μέρας. Μελετήστε τους προσεκτικά! Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει.

 

Πέμπτη 08.12.2022 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Με αυξημένη τη γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ή να κάνετε μια ευχάριστη κοινωνική εμφάνιση. Ωστόσο επικοινωνιακά είναι μια δύσκολη μέρα. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις κάνουν το κλίμα ακόμη πιο βαρύ… Δεν χρειάζονται όμως ηττοπάθειες!  Μια αλλαγή σας συγκινεί και ας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις απραγματοποίητες που θα πρέπει να προσέξετε!

 

Παρασκευή 09.12.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

 

Σάββατο 10.12.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω)

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

 

Κυριακή 11.12.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σας από την καθημερινότητα, αλλά και να σας δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Θέματα αγοραπωλησίας ή ενοικίασης σπιτιού κρύβουν προβλήματα. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.

 

Δευτέρα 12.12.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η απόφαση που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σας, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

 

Τρίτη 13.12.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

 

Τετάρτη 14.12.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν.

 

Πέμπτη 15.12.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Εξαιρετική μέρα για την συναισθηματική σας ζωή η σημερινή, μια και θα μπορούσατε να ξαναδώσετε ζωή σε μια σχέση που είχε παρακμάσει ή να ξεκινήσετε κάτι νέο, εάν είστε αδέσμευτοι. Η υπερβολική αισιοδοξία σας ωστόσο και η υπερεκτίμηση των δυνάμεων σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Κατεβάστε το πήχη και κάντε ρεαλιστικά πλάνα για να μπορούν να αποδώσουν.

 

Παρασκευή 16.12.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση) 

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για διακοπές και ανεβείτε ψυχολογικά.

 

Σάββατο 17.12.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης.  Η ψυχραιμία σας σε μια κατάσταση έντασης που θα υπάρχει θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία και να δούνε τα εμπλεκόμενα άτομα τις καταστάσεις στην σωστή τους διάσταση.

 

Κυριακή 18.12.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Επαγγελματική αλλαγή πορείας μπορεί να φέρει η μέρα! Ευνοούνται οι αλλαγές! Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν ωστόσο καμιά σιγουριά. Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς! Κάποια επαγγελματική σας ενασχόληση ή ένα project δεν ολοκληρώνεται γιατί ίσως να υπάρξει αλλαγή πορείας πλεύσης. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις.

 

Δευτέρα 19.12.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευαισθητοποιημένοι αναφορικά με προβλήματα που απασχολούν μέλη της οικογένειας σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαρίστε τους την στήριξη και αγάπη σας. Επίσης, εάν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια συναισθηματική σχέση, ίσως να αισθανθείτε μια έντονη ανασφάλεια για τον άνθρωπο σας και για τις πραγματικές προθέσεις του…

 

Τρίτη 20.12.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

(Δίας εισέρχεται στον Κριό)

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

 

Τετάρτη 21.12.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

 

Πέμπτη 22.12.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω)

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…

 

Παρασκευή 23.12.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

(Χείρωνας ορθόδρομος στον Κριό – Ανάδρομος από 19.07.2022)

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας.

 

Σάββατο 24.12.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και μια τάση να προσφέρετε. Θα σας διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σας και θα σας ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

 

Κυριακή 25.12.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που σας ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.

 

Δευτέρα 26.12.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας, βρείτε τρόπους να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα ή πιο αποδοτική. Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν προχωράει, συζητήστε το με τον σύντροφό σας. Ο εθισμός ωστόσο είναι το θέμα της μέρας για σας. Μείνετε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να είναι εθιστικό, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα σε βάθος χρόνου.

 

Τρίτη 27.12.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πραγματικότητας…

 

Τετάρτη 28.12.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

 

Πέμπτη 29.12.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 18.01.2023)

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

 

Παρασκευή 30.12.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Όποιος παίζει με την φωτιά, κάποια στιγμή μπορεί να καεί! Άλλωστε αυτό το μάθημα θα έπρεπε να το είχατε μάθει ήδη. Μην κάνετε κάτι που θα απογοητεύσει ή θα πληγώσει το ταίρι σας. Εστιάστε στους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε αγάπη και αφοσίωση στο σύντροφο σας. Έχει την ανάγκη σας και εσείς τον παραμελείτε.

 

Σάββατο 31.12.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.

 

Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένο 2023!

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…